Škrabkanie chrbta
Ahojte, trochu divna otazka, ale existuje niečo, čo vie nahradiť cloveka pri skrabkani chrbta? 🙂 nejaka masážna pomôcka alebo také čosi, čo realne funguje. Ide mi hlavne o to, aby to robilo ten prijemny pocit, kto pozná tuto rozkoš, tak vie o čom hovorim 🙂
Ja stale vravim, ze ako je profesionalny maser, mal by byt aj profesionalny skrabkac. By som tam bola denne😂
@ptvw to funguje na hlave
A rozbieha sa po celom tele🤪😁😁
@hederamonstera je tu kopec tem, ze v com podnikat. Toto je celkom solidny business plan
Doteraz som bola na verejnosti ticho, o mojej "uchylke" vedela iba blízka rodina.
Áno - som škrabkoholik ! Mám asi 5 druhov škrabkadiel, použijem v stave núdze aj kefu na vlasy, starú zubnú kefku, ale nechty sú nechty !
Hentaké všelijaké skrabkadla, či futrá dverí, je placebo, ako lízať zmrzlinu cez sklo, miesto rízka syr, tofu miesto bôčika !
Dôkladne nahusto poskrabkany chrbát je orgazmus na 5., a ešte členky nôh......🫠🤭😴
Ja som uchyl z druhého brehu, ja strašne rada škrabkam. Našťastie chlap a syn to majú radi, len dcéra je celá po materi: "Maminka, daj mi pokoj, nemám blchy!" 🤣Tak keď otvoríte ten škrabkaci salón, hlásim sa za výkonného riaditeľa.
Je to stary príspevok ale dočkáte sa v Trnave bude zachvilku otvorený škrabkaci salón
@anaktisina to ani nemam daleko🥲🥲🤣 mas nejaky link?
@vroni si tam vykonna riaditelka?
@hederamonstera, nie. Normálne ma obišli. Asi ich budem žalovať za psychickú ujmu. 🤣🤣🤣
S mužom som sa raz bavila či si neotvoríme škrabkací salón...že toto ešte nemáme na trhu.🤣
@anaktisina coooze fakt? 😃👍 Hneď by som išla

Hneď som vedela že znamenie bude býk 😂 ja už deti podplacam doma ..poškrabkaj má za 5€ 😁😁😁😁