icon

Škrabkanie chrbta

4. sep 2023

Ahojte, trochu divna otazka, ale existuje niečo, čo vie nahradiť cloveka pri skrabkani chrbta? 🙂 nejaka masážna pomôcka alebo také čosi, čo realne funguje. Ide mi hlavne o to, aby to robilo ten prijemny pocit, kto pozná tuto rozkoš, tak vie o čom hovorim 🙂

Strana
z2
victory7897
5. sep 2023

Hneď som vedela že znamenie bude býk 😂 ja už deti podplacam doma ..poškrabkaj má za 5€ 😁😁😁😁

liliana8
5. sep 2023

@dettilv kde?

hederamonstera
5. sep 2023

Ja stale vravim, ze ako je profesionalny maser, mal by byt aj profesionalny skrabkac. By som tam bola denne😂

dettilv
5. sep 2023

@liliana8 v budapesti

opica_skorica
5. sep 2023

@ptvw to funguje na hlave
A rozbieha sa po celom tele🤪😁😁

majlo1234
5. sep 2023

@hederamonstera je tu kopec tem, ze v com podnikat. Toto je celkom solidny business plan

cacianka
6. sep 2023

Doteraz som bola na verejnosti ticho, o mojej "uchylke" vedela iba blízka rodina.
Áno - som škrabkoholik ! Mám asi 5 druhov škrabkadiel, použijem v stave núdze aj kefu na vlasy, starú zubnú kefku, ale nechty sú nechty !
Hentaké všelijaké skrabkadla, či futrá dverí, je placebo, ako lízať zmrzlinu cez sklo, miesto rízka syr, tofu miesto bôčika !
Dôkladne nahusto poskrabkany chrbát je orgazmus na 5., a ešte členky nôh......🫠🤭😴

vroni
6. sep 2023

Ja som uchyl z druhého brehu, ja strašne rada škrabkam. Našťastie chlap a syn to majú radi, len dcéra je celá po materi: "Maminka, daj mi pokoj, nemám blchy!" 🤣Tak keď otvoríte ten škrabkaci salón, hlásim sa za výkonného riaditeľa.

anaktisina
26. mar 2025

Je to stary príspevok ale dočkáte sa v Trnave bude zachvilku otvorený škrabkaci salón

hederamonstera
27. mar 2025

@anaktisina to ani nemam daleko🥲🥲🤣 mas nejaky link?
@vroni si tam vykonna riaditelka?

vroni
27. mar 2025

@hederamonstera, nie. Normálne ma obišli. Asi ich budem žalovať za psychickú ujmu. 🤣🤣🤣

evaachesa
27. mar 2025

S mužom som sa raz bavila či si neotvoríme škrabkací salón...že toto ešte nemáme na trhu.🤣

evaachesa
27. mar 2025

@anaktisina coooze fakt? 😃👍 Hneď by som išla

hederamonstera
27. mar 2025

Ono to existuje😭😭
Ja som niekde citala, ze aj v bordeloch ta namiesto sexu poskrabkaju😂😂 som nad tym aj zacala uvazovat ale fuh, je to uz aj takto😀

Strana
z2