icon

Skresľujú média ohľadom vojny?

24. feb 2022

dievčence, viem že tu nie sme odborníci... no veľmi ma ťaží strach z vojny. Nechcem šíriť paniku ani strach... len konštruktívne po kecať.. myslíte, že médiá skresľujú ako vždy?? sme so stredu Slovenská 15 km od letiska Sliač... je to hrozný stress..

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
Strana
z2
oli18
24. feb 2022

A ja 110 km od ukrajinskej hranice.😢 Škoda diskutovať, bude to znovu vymazané. Medzinárodnej politike treba rozumieť.

mamina0078
24. feb 2022

Ja mám rodinu v Rusku, kolegyňu na Ukrajine a médiá čiastočne to skresľujú teda podľa toho čo a ako či k lepšiemu alebo horšiemu lebo je to aj aj ale určite nemám v pláne o tom "kecať" predovšetkým na stránke pre mamičky a budúce mamičky, nemám pocit, že táto stránka je na túto tému vhodná.

sivana09
24. feb 2022

Skresluju/neskresluju. Vojna nie je hra, ani zabava. Bojuje sa tam. Aktivne a agresivne. Situacia je velmi zla

veronikazuko
24. feb 2022

Ja bývam pri ukrajinskej hranici Ubľa a máme obavy. Verím len videám videám od občanov z Ukrajiny. Naše médiá vôbec nesledujem ohľadom toho

lucinika
24. feb 2022

Ja mam momentálne kamaráta na Ukrajine, bojujú cca 250km od miesta kde sa momentálne nachádza. Pozerali sme cez deň CT24 a teda potvrdil mi ze je to tak ako to prezentovali v televízii.

ukulela
24. feb 2022

Ako sliacanka sa nebojim. Bojim sa o ukrajincov.

sivana09
24. feb 2022

Ja mam celu muzovu rodinu v kyjeve, ziju pri letisku, od rana im nad hlavami lietaju rakety. Svagrinna bola na sluzobke v Kharkove, od 6:50 utekala autobusom do kyjeva, kam dorazila 20:30, 500km cesta trvala cely den, vsade zapchy a vsade boje...

tortelinka
24. feb 2022

Ja nám v škole deti z charkova, do poslednej chvíle neverili že sa niečo stane, dnes sa veľmi báli o rodinu

paradajkova
24. feb 2022

Sleduj vyjadrenia MZV a MINV, na facebooku profil policajny zbor.

kajulqa47
24. feb 2022

V prvom rade sa nebojte! Média to skresľuju viac ako majú. Samozrejme hrozí vojna aj nám o tom nepochybujem ale verím že sa svet spamätá.. Hlavu hore! Ja som pri hranici s Ukrajinou ľudia pomáhajú ako môžu a ja tak isto! Netreba sa báť!!!

autor
24. feb 2022

denne cestujem veľa km za prácou.. bojím sa ze sa niečo stane zrušia vlaky a nedostanem sa domov.. ďakujem za doterajšie odpovede ❤️ pozerala som políciu SR na faceboku a do komentu poslali sbombardovanú bytovku že neútočia len na kasárne... to mi len pridalo

dudos
24. feb 2022

Cca pred 4 hod. som dostala aktuálnu foto z Charkova z metra od sestry. Ľudia ho používajú ako kryt. Bolo to tam plné. Vraj muži nevychádzajú na ulicu. Berú ich aj bez ich vôle na front. Pred obchodom rada cca 500 ľudí.

dudos
24. feb 2022

Momentálne riešime situáciu ako dostať človeka z Luhanska ku našim hraniciam. Máte niekto skúsenosť? Rozmýšľala som nad tým, či bude prebiehať evakuácia cez červený kríž.

dudos
24. feb 2022

@dudos nemám tam sestru. Ona tam má známeho.

kajulqa47
24. feb 2022

@dudos konkrétne človeka jedného alebo viac?

simca06022011
24. feb 2022

a aky stres mas 15km od Sliaca, lebo ja to tu mam tiez co by kamenom dohodil a nemam z toho stres.. V takychto situaciach treba byt hlavne rozumny a nerobit paniku. To aj tak nepoze. A ak Rusko chce ziskat pod svoju "moc" Ukrainu, ide im hlavne o to, nemyslim, ze len tak zo srandy zrazu, posle nejaku raketu na Sliac, alebo inde..

dazdovka
24. feb 2022

Som Sliačanka, vždy sme vedeli, že naše letisko má svoju úlohu v obrane štátu. Želám si, nech je plne k dispozícii silám, ktoré zastavia šialeného Putina, na Ukrajine je vojna a ľudia ako my tam zomierajú vo vojne ako spred sto rokov. Inak tento rok je 100-té výročie založenia ZSSR, niekto si niečo dokazuje pred svojím národom, ale za tých sto rokov sa už svet ohromne zmenil, hranice nehrajú rolu v tom, či je štát úspešný, či národ píše úspešný príbeh, je to strašné. Držme sa a verme.

dudos
24. feb 2022

@kajulqa47 jedného. Ja hľadám len riešenie, ktoré by som predostrela Ukrajinke, ktorá žije na SK a mamu má v Luhansku. Je tam úplne sama. Pani potrebuje lekársku starostlivosť, pre to ju nepriviedla sem na SK aj keď sa snažili. Nemala by tu zdravotné poistenie... No teraz je iná situácia. Je tam vojnový stav a ona by bola považovaná za vojnového emigranta. Od hraníc mám ľudí ktorí by ju priviedli na západ SK. Snažím sa riešiť aj bývanie.

simca06022011
24. feb 2022

@dazdovka presne, ako bez urazky, ale Putin je stary a podla mna uz psychicky chory clovek. Toto co robi treba zatrnut a dufam, ze nebudu dlho cakat. Roky pri moci v nom vyvolali vacsiu a vacsiu "tuzbu" po moci. Sniva si sen o sovietskom zvaze atd.. proste uplne cele zle. Na co je takej obrovskej krajine, ktoru nedokaze ani riadne riadit, lebo fakt su tak extreym chudoba - oligarchovia a nic medzi tym, este dalsie uzemie... Ja som dnes nahodou po sto rokoch videla jeho prejav.. nedokazem pochopit, preco mu v Rusku ludia pritakavaju :( Bohuzail mi ako v podstate priamy sused a este aj taky maly, sme ohrozeni. Hlavne ak mu prepne a nejake intervencie na Ukraine bude brat ako utok zo strany nás, alebo NATO.. na koho dalsieho by asi zautocil po Ukraine? :( Tu by sa musel cely svet naraz zmobilizovat, nie apr kusmi techniky a doslova dat tu jeho armadu "dole" aj s nim. JE to strasne, lebo tam tiez su nevinni ludia, k tomu kopec chudobnych a chorych... :( A ja som dufala este pred par dnami, ze nikto vojnu nechce.. podla toho co predviedli, toto uz davno planovali, presne takto ako sa to deje :(

thereisabear
24. feb 2022

Či skresľujú alebo neskresľujú je v podstate jedno. Putin je psychopat schopný všetkého. Ešte pred týždňom tvrdil, že vojna nebude...

azurova99
24. feb 2022

Poviem to tak ľudia nad 70 rokov by nemali čo v politike robiť, už im z toho totálne prepína, viď Putin starý dedo čo si musí dokazovať na staré kolená niečo, na idiotov v politike vždy doplatia nevinni ľudia detí a rodiny,

kajulqa47
24. feb 2022

@dudos prosím vás napíšte mi pomôžem vám

beataxxx
24. feb 2022

@simca06022011 pritakavaju, pretoze sa boja……
Tam sa za odlisny nazor naozaj kruto tresta a obavam sa, ze z tohoto dovodu sa proti Putinovi nikto nepostavi

sparrows
24. feb 2022

Nemyslím si, vojna je vojna. Zomierajú nevinní ľudia. Putin je psychopat schopný všetkého

lucinika
24. feb 2022

Práve mi písal kamoš, vo firme ženy veľmi plakali, lebo chlapi a synovia šli na front. Nemajú žiadne pohonné látky, vypadáva im signál (Ľvov).

lucinika
24. feb 2022

@dudos kontaktovať ministerstvo zahraničných vecí, červený kríž.

simca06022011
24. feb 2022

@beataxxx Putin je jeden. 1ks. Coho sa boja? Vraj rozumni ľudia.

fatimaisback
Odpoveď bola odstránená
lily14
24. feb 2022

Veľmi zle😭

savanna
24. feb 2022

Nemyslim si, ze media skresluju, absolutne nie. Ved zverejnuju aktualne zabery, videa, fotografie vybuchov, co este viac by clovek potreboval, aby uveril?

Strana
z2