Skúšali ste na pranie plienok "zázračné" gule?

lumarque
31. jan 2011

Rozmyslam, ze by som kupila tie pracie gule plnene nejakym keramickym materialom na pranie maleho plienok, pripadne aj nejakeho jeho oblecenia. Len si nie som ista, ako by zvladli skvrny od prikrmov, kakance a ine pozdravy mojho synceka ;). Mate s tym dobre skusenosti v porovnani s mydlovymi orechmi alebo slizom? Nezostava po nich oblecenie napachnute alebo plienky tvrde?
dik 😵

pink_lady
31. jan 2011

ani prach ti nezvladne vsetky "pozdravy" - uplne uzasne je žlčove mydlo, odstrani vsetko...kupis v dm, praktickejsie mi pride tekute, ma tam taku kefku...potries skrvnu a das do pracky...stoji cca 2e...predpokladam ze chces pouzivat "ekologicke" prostriedky, teda, namiesto avivaze pouzi ocot -pradlo zmakne, žlčove mydlo je tiez eko, a na bielenie mozes pouzit perkarbonat...co sa tyka pracich gul...nemam osobnu skusenost, aj ked nieco na tom principe moze byt ...

nini78
31. jan 2011

ahoj, ja tú gulu mám a nevyperie mi ani bežné škvrny, nie to ešte škvrny od príkrmov. Používam ju iba na veci ktoré nie su vyslovene špinavé, ale len upotené. Ja by som ju už nekúpila.

andrea487
31. jan 2011

moja suseda,si to velmi chváli,no neviem co s tým perie,ked je s ním taká spokojná 😀
svokra si to chce kupit,taká gula,vraj netreba dávat žiaden prostriedok,na pranie,mne sa to zdá ako velký nezmysel,kedže,prostriedok,na pranie,sa mi zdá,o mnoho silnejší...

helka1
31. jan 2011

Ja pouzivam gulu na detske veci, na dospelacke prasok, Je pravda, ze co vyperie prasok tak aj ta gula, Ked mi prasok nevyperie flak tak ani ta gula 😝 . Je pravda ze velmi prepotene veci po prani s gulou citim 😅 takze to davam prasok + avivaz. Bezne zaspinenie, t.j ked sa mi deti sulaju po zemi + nejake zbytky jedla mi gula vyperie 😉

brisilda
31. jan 2011

ja mam tu gulu s TV shopu a som s nou maximalne spokojna 😉 no flak ani neviem od coho mi napriklad nevyperie ani vanish ani ariel a ani ta gula ☹ teraz som to zavesila vonku cakam co s tym spravi slniecko 😀 ale plienocky a maleho veci + nase veci perie dobre 🙂

winona24
31. jan 2011

Biowashball obsahuje špeciálne keramické guličky pohlcujúce svetelné lúče, ktoré počas prania vyžarujú infračervené svetlo. Keramické guličky pri pohybe odbúravajú vodíkové mostíky vody a zrýchľujú jej molekulárnu aktivitu, čím sú vodné molekuly schopné preniknúť do hĺbky látky. Ionizácia vody znižuje priľnavosť nečistôt k povrchu vlákien a umožňuje nečistotám, aby sa rozplynuli aj bez použitia pracieho prášku.

Biowashball má silný alkalický účinok, pH hodnotu vody udržuje na úrovni 10, rovnako ako pracie prášky. Je to základnou podmienkou prania – alkalizáciou sa z látky odstránia zvyšky jedál, mastné škvrny a iné chemické nečistoty.

prášok na pranie len zmäkčuje vodu...takže on sám o sebe neodstraňuje škvrny....

ja som nad ňou tiež uvažovala...ale stále mi to príde také divné...ako može prádlo voňať bez aviváže,,,neviem.... 😝

vladkaz1
31. jan 2011

Na toto som aj ja zvedava ,dlho nad tym uvazujem ,zevraj zalezi aj kde sa ta gula kupi ,napodobeniny ze dobre neperu ,ale ktore su teda origos?

sakura77
1. feb 2011

zrovna vcera mi kamaratka o tom hovoriladostala ju ako darcek,zije v londyne,mala original-a nevypralo to ani ň nicom..drahe a neucinne -ze asi tak ako ked das prat v cistej vode,vyperie,ale zeby to bolo ciste.....takze neukupujem,aj ked som zvazovala..

adiacik4
Odpoveď bola odstránená
Zobraz