Skúšali ste vibračný krúžok s gélom Durex?
ajojky, dnes som bola v drogerke a všimla som si lubrikačný gél PLAY od DUREXU,a k tomu bol pribalený vibračný krúžok !
vyskúšal to niekto ?? a aké máte skúsenosti aj s týmto gélom, dakujem za odpovede
aktak vraj je to jednorazova zalezitost a vydrzi 20 min ale babenky pisali ze podstatne viacej 😉 ale su aj ine ze vymenis baterku len tie niesu v 101 drogerii 😎
nasla som aj magneticky ale nevibruje 😒
http://www.beate-uhse.sk/shopping/Sexy hra2623x...
vyskusala som aj lubrikacny gel od Durexu Play a aj ten vibracny kruzok. Gely boli dobre, teda okrem toho s mentolom, ten mi nevyhovoval (stipal ma, mozem povedat, ze to bolo dost neprijemne) a ten vibracny kruzok sme pouzili len raz. Bola to zabava, ale mna to dost rozrusovalo a bolo mi to strasne smiesne a muz sa tiez strasne rehotal 😀
Dostala som ho potom ako darcek, ale dala som ho sestre. Treba vyskusat, uz len pre tu srandu
no baby, urcite to vyskusame aj my...zajtra nabehnem do 101ky...tam to maju aj s tym gelom, ze?
ahojte babenky...ste tu same bambulky?poradite mi niekto ako dlho ten lubrikacny kremik po aplikacii vydrzi???
no navnadili ste ma... skusim pozriet, ale urcite nie u nas... ked pojdem dakde mimo mesta, kde ma nic nepozna😀 😀 😀
ahojte..chcem sa spytat..kolko stoji ten gel s tym kruzkom??aj ja by som ho kupila tiez...ked ho tak ospevujete a to mi take srandicky mozme...sak nech je vzdy sranda..len nemam s nicim podobnym skusenost.Sak uvidime 😀 😀 😀
bože baby, tolko som sa nasmiala, kým som vás prečítala
- a normálne lutujem, že som ten krúžok nekúpila, a bola som v meste 😉
velky rozdiel nebude. v hypaci som videla to iste za 180,- a je to aj samostatne ale neoplati sa. kruzok som videla za 125,- 🙂
no tak to teda urcite sa oplati spolu s gelom... 🙂 ale neviem..asi s tym itak budem musiet pockat koli tazkostiam ☹ ☹ tesila som sa..
No keďže my sa teraz tuľkať nemôžme, aspoň som dobre ponatriasala malého od smiechu 😵 😅

a kolko ta "zabudovana" baterka vydrzi?