Skúsenosti s Andrea Shop
Dobry den
chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s tymto internetovym obchodom stale nan chodia reklamy ale co som pocula nie su velmi doveryhodny.
Chcela by som si tam kupit pracku.
Dakujem za kazdu skusenost
Zlá skúsenosť - tovar poslali použitý, bol obitý, farba opadaná. Objednala som v tomto obchode dva krát a nespokojnosť bola v obidvoch prípadoch. Neodporúčam objednávať z tohto obchodu.
Dobrý deň,
má niekto skúsenosť (v lete, na jeseň tohto roka) s reklamáciou tovaru (poprípade s vrátením tovaru do 14 dní bez uvedenia dôvodu) v Andrea shop? Chcem im vrátiť objednaný tovar a neviem, čo ma čaká. Ďakujem za odpoveď.
@bubinka9 v com spocivala ta nedoveryhodnost? lebo ja som odtial brala trikrat veci a uplne v pohode sa mi zdali. dokonca komunikacia s nimi (mail, sms) mi prisla naozaj na urovni a ja si ich radim k tym lepsim e-shopom. Ale neviem, ako reaguju v pripade reklamacie ci vratenia tovaru, lebo som to zatial nepotrebovala.
@hradnapani reaguju dobre a sú ústretový,žiadny problem pro reklamácii
@hradnapani reaguju dobre a sú ústretový,žiadny problem pro reklamácii
@marikaneni Teraz je to tak, ale Andrea shop už patrí pod TPD. Ja som tento mesiac vybavoval vrátenie tovaru do Andrea shopu a vracal som ho vo firme TPD, Petržalka - bez nejakých problémov.

Ja mam velmi zlu skúsenosť. Pri preberani tovaru mi mladí chalani za pokladnou dali krabicu ktora bola minimalne niekolko krat otvárana a polepena, sami povedali ze oni by si z toho obchodu nikdy nic nekupili. Napriek tomu som to prevzala, doma sme zistili že šlo o pouzivany tovar ktory mi predali za cenu akoby bol nový, celkovo sa tvárili ze ide o novy nepouzivany tovar. Ok neriesila som. Po par mesiacoch prestal fungovat, reklamovala som to, do 30 dni sa nevyjadrili k reklamácií, nedalo sa na žiadne číslo dovolať a tak som žiadala vratenie peňazí tym ze som odstúpila od zmluvy (na zaklade reklamacneho poriadku a aj na zaklade zakona). Tvrdili mi najprv ze nemam narok na odstupenie od zmluvy, potom nakoniec ze dobre ale peniaze stale nikde, na info chate nemaju kompetencie riesit reklamacie, nakoniec sa odvolavali na 14 dnovu lehotu ktora ale v mojom pripade neplatila a az ked som zacala spominat ze dam podnet na SOI a urgovala ich kazdy den som sa dostala k peniazom. Ale bol to boj ktory nemusel byt.