Skúsenosti s brušným tancom

svetluska82
13. sep 2016

ahojte, chodite alebo ste chodili na brusny tanec? Prihlasila som sa na kurz, zajtra sa zacina a som nervozna. Potrebovala som nejaku aktivitu, kedze fitko mi nestaci 😀 Pacilo sa Vam sa kurze? Na co sa pripravit? Co ked budem za najvacsie drevo 😀 😅

stanqa123
14. sep 2016

Ahoj ja mam tiez zalusk sa prihlasit v mojom.meste, napises sem prosim ako sa ti to pozdavalo? Dik 🙂

svetluska82
autor
15. sep 2016

@stanqa123 ahoj tak prva lekcia za mnou, prislo nas tam asi 10 zien roznych vahovych a vekovych kategorii🙂 Lektorka mila, prijemna, cosi nam povedala o kurze a potom sme mali cviky pre zacinajuce nieco ako joga, aby sa nam svaly ponatahovali 🙂. Velmi rychlo to ubehlo, takze paraaada. Uvidime co na dalsich lekciach. Na konci kurzu v decembri budeme mat vecierok, kde zatancujeme choreografiu pre partnerov, kto nechce tak nemusi....tak celkom dobre dojmy to na mne zanechalo 😉

natalym
15. sep 2016

@svetluska82 Kedy to ty stíhaš prosím ťa?

svetluska82
autor
15. sep 2016

@natalym moj den ma 30 hodin 😀 Ale nie , chce to len zmysel pre planovanie a disciplinu 😀

natalym
15. sep 2016

@svetluska82 Lebo chodíš do práce, máš domácnosť, syna, posilka a ešte aj brušné tance.
Ozaj čo cvičíš v posilke?

svetluska82
autor
15. sep 2016

@natalym spinning. bossu, deepwork a tabatu....Ja to tak striedam, snazim sa 3x tyzdenne fitko a raz do tyzdna mam brusne tance.

natalym
15. sep 2016

@svetluska82 To by som zomrela.

svetluska82
autor
15. sep 2016

@natalym ale nie 😀 Je to pre mna relax po narocnom dni v robote. Niekedy som nechodila nikde a po robote som spala 2 hod. Nakolko chodim strasne unavena, pred rokom som zmenila svoje navyky a namiesto spania chodim do fitka a dobije ma to rovnako energiou ako spanok. samozrejme cez vikend ak je teplo chodime do Tatier naposledy to bola Teryho chata 🙂 Takze spalujem kde sa da.

natalym
15. sep 2016

@svetluska82 Ty pracuješ, ale skôr mentálne, nie?
No aj si schudla, alebo telo máš pevnejšie?
A ako si začínala?
Ja chodím 5 krát po 45 minút intenzívny tréning, ale sa mi to zdá ako začiatočníkovi veľa, ako fajn, ale som hotová. Lenže čosi musím robiť.
A keď si spala po robote 2 hodiny, tak ako si spala potom v noci?

svetluska82
autor
15. sep 2016

@natalym ano ja pracujem s problemovou mladezou, vsetky druhy zavislosti. Niekedy nemam cas ist ani na zachod. Je to poriadny zaberak na psychiku. No schudla som cca 12 kil a aj ked nedrzim dietu, len sa snazim neprezierat tak nastastie kila nejdu hore. To kde chodis na intervalovy trening? Ja ked som zacinala so spinningom som isla zomriet, nevladala som ich tempu, no po mesiaci uz to bolo v pohode. Ja som spala v pohode aj v noci, ono kto nerobi s deckami tazko si vie predstavit aky je to zaberak na psychiku.

natalym
15. sep 2016

@svetluska82 No áno pre Teba je super šport. Zatiaľ s kamoškou, ona začala prvá, máme zhruba rovnako kíl aj postavy, ale ona je už krajšia teda. Asi len vydržať.

svetluska82
autor
15. sep 2016

@natalym asi ano. A to chodis do fitka? ci na nejaky cvicebny kurz? Ono zalezi od toho ako sa pri cviceni prekonas...CI to skor flakas, alebo sa snazis. Ja tiez mavam niekedy obdobia ze sa mki trening zda neskutocne dlhy. Leje zo mna ako zo suda, ale zatial sa dokazem prekonavat. Tiez zalezi aj od stravy. ak chces schudnut tak musis upravit aj stravu .Ja co sa tyka stravy od leta jem vsetko, lebo stale sme boli na turach v Tatrach takze pastika, rezen, nanuk...A vdaka cviceniu vaha nesla hore.

natalym
15. sep 2016

@svetluska82 Do fitka. Niekedy dávam, niekedy flákam. Snažím sa. Strava ešte sa musím veľa snažiť.

svetluska82
autor
15. sep 2016

@natalym ono zas aj postupne treba so stravou. Aspon mne sa osvedcilo ze zavadzat zdravsie varianty postupne nie jednorazovo. Lebo ked som na to isla jednorazovo tak vacsinou bol to sok pre telo a skor ci neskor ma premohla chut na nieco ine. a ako dlho uz cvicis? klobuk dolu ked zvladas sa tam dostavit 5x do tyzdna

natalym
15. sep 2016

@svetluska82 Len u nás je problém, že všetci sa stravujú doma. A každý má rôzne chute + môj tenký muž nezje hocičo a musí mať kalorické. Bolí ma hlava už len pri vymýšľaní jedenia pre neho už pre seba nemám silu. Celý život musím chystať jemu jesť.Už teraz si pripadám, že pol dňa riešim jeho.

svetluska82
autor
15. sep 2016

@natalym ved aj u nas sa stravujeme doma, ale ja varim len jedno jedlo.Bud to zjedia alebo maju smolu. To iste aj muz ak vari, navari co chce a ja to bud zjem alebo mam smolu. U nas neexistuje kazdemu vyvarat podla jeho gusta. a ako dlho uz cvicis?

natalym
15. sep 2016

@svetluska82 Ale chvíľu. Snažím sa nájsť si niečo, nejaký pohyb, cieľ.

S jedením môjho muža nemôžem , že má smolu. By zomrel do dvoch dní. Proste je to tak.

svetluska82
autor
15. sep 2016

@natalym no ako si vychovas tak mas 🙂

natalym
15. sep 2016

@svetluska82 On je taký od narodenia. To je fakt. Už som skúšala všeličo. Také že buď zje alebo má smolu, neexistuje.

stanqa123
15. sep 2016

@svetluska82 super dakujem ja som odhodlana ist tiez 🙂 celkom mi pohyb chyba a toto ma zaujalo 🙂

natalym
15. sep 2016

@svetluska82 Dáko sa naučím.