icon

Skúsenosti s čiernou mágiou

lejanna
16. sep 2014

Ma s tym niekto skusenost? pripadne riesil niekto tento problem?

warholette
16. sep 2014

A v com je problem, ze ju skusas a nefunguje? 😉

lejanna
autor
17. sep 2014

@warholette neskusam....bohuzial jedna osoba to na mna skusa a funguje jej to do bodky....

barboritta
17. sep 2014

@lejanna ako si to zistila,že niečo na teba skúša?

diskutujuci
17. sep 2014

@lejanna ahoj napis mi nieco o tom viem
na mail prosim

terezka1947
17. sep 2014

...netreba vsetky problemy v zivote hned pripisovat ciernej magii...

kalista32
24. sep 2014

@lejanna moja keby na teba niekto skúšal čiernu mágiu tak by si si nikdy nepripustila že máš porobené, musel by ťa na to upozorniť druhý človek ty sama nato nemôžeš prísť len tak .

tormentor
3. aug 2016

Ahoj mam taky problem manzelka sa rozvadza mame spolu dve deti pred odchodom zo spolocnej domacnosti to bolo peklo hadky intrigy atd..ked uz odisla vzala aj deti od toho dna som zacal mavat v noci vzdy okolo 2:13 som sa precitol strasne nocne mory pocity uzkosti a agonie bolesti trvalo to tak hodinu ale aj viac siel som sa zblaznit nieco podobne som este nezazil.. no este pred ich odchodom som raz vypocul rozhovor manzelky s dcerou o tom ako hovorili o nejakych ritualoch o odputani sa od manzela citani a odriekani postupne nejakych zaklinadiel a paleni sviecok pri tom..v tej dobe som tomu neprikladal nejak vaznost islo mi o udrazanie rodiny noked odisli zacalo sa to tie noci a potom som na povale nasiel sviecky a kahance palene vid fotky moze mi to niekto ozrejmit alebo vysvetlit co to znamena? sam som na take neveril ale to co som prezival tie noci bolo strasne ..dakujem

kundalin
29. máj 2017

@lejanna Ahoj, mohli by sme si o tom prehodiť pár riadkov v súkromnom chate?

ibanatalia
12. jún 2017

caute, mohol by mi dakto poradit, co zanechat v byte cloveka, aby sa tam necitil dobre, aby sa mu prestalo darit a stretavali ho zle veci, nie smrt, ani deti nech to nepostihne, len konkretna osoba musi byt psychicky na dne, aj financne, za odpovede dakujem.

kundalin
13. jún 2017

@ibanatalia Myslíš vážne to čo žiadaš? Uvedomuješ si aké problémy môžeš spôsobiť ? Môže sa ti to vrátiť.

marynastan
Autor odpoveď zmazal
katy312511
9. dec 2020

Skúsenosť s čiernou mágiou mam.. Nedávno som sa to dozvedela náhodné na moje meniny.. Mala som dlhšie než pol roka ťažké stavy. Depky, nič sa, mi nedarilo, nestíhala som, zabudla som, stále som sa cítila vyčerpaná, rapídne som priberala a to som cvičila.. Ekzémy silné po rukách a nohách a vyrážky po tvári, vlasy mi padali a začala mi bolesť zubov a hlavy bola som nervózna všetko mi vadilo aj ľudia pomaly .. Strašne stavy som mala do toho sa nám v rodine začali diať divne veci hádky, problémy aj okolo mojich známych.. Stále ma zle myšlienky napádali a vadilo mi svetlo, nemohla som spávať .. Som kresťanka tak som chodila do kostola sa modliť nech sa toto vyrieši a na moje meniny mi moja mama dala číslo nech zavolám do vestiarene kde sú jasnovidky ešte v ten večer mi povedala, že bola na mňa cierna mágia prevedená a dosť silná silné magické útoky... Aj na môjho bývalého... Vtedy som mala aj priateľa len bol veľmi zlý na mňa mal tiež také stavy sám nechápal.. Až mi bolo povedané, že to urobila jeho žiarlivá byvalka aby si ho ucchytila pre seba asi kvôli peniazom... Tak sme sa rozišli nečakane v lete a od rozchodu sa mi tie problémy stupňovali.. Az keď som vykonala asi 5 ritualoch s pani jadnovidkou všetky problémy bolesti zo dňa na deň opadavali a viac e energie mi pribúdalo ešte sú dozvuky mam stavy po odčarovaní ale nie všetko ide hneď ešte musíme dotiahnuť posledné rituály tak hádam som pomohla aj svojmu bývalému na diaľku takto.. Musím uznať, že neverila som, že niečo také existuje ale je to veľký problém ak niekto toto zažije a nerieši to.. Môže mu to zničiť celý zivot

emaz
17. nov 2022

@katy312511 Ahoj Katy, ešte si na stránke? Mám veľké problémy tiež, aj zdravotné. Mohli by sme sa spojiť? Potrebujem poradiť. Ema

adulienka26
23. mar 2023

@katy312511 Ahoj Katy môžem informácie sa popýtať ohľadom tej čiernej mágie? ak tu budeš ozvi sa mi..dakujem