Skúsenosti s čiernou mágiou
Ma niekto snou skúsenosti?
Nie, ja zatial iba s bielou. Ale nebranim sa, nie som rasista..
Akurát včera som skúšala bielu mágiu tak uvidíme 😂. Čiernu by som neskusala ja osobne. Niekto si povie že sú to povery a hlúposti ale pre mna osobne je to fascinujúce a vnímam to tak ako niekto Boha. Zaujima ma aj manifestácia a všetky veci okolo tohto. Avšak z manifestácie mi ešte nič nikdy nevyšlo 🤣🤣
@vellllo_70 "Avšak z manifestácie mi ešte nič nikdy nevyšlo 🤣🤣" Hmmmm.. cim to bude...
No jeden môj známy raz stretol takú šialenú dievčinu čo sa tomuto venovala a niečo sa medzi nimi stalo a ozaj sa mu dlho lepila po ich rozchode smola na päty.Dokonca mal aj autonehodu. Ja na tekéto veci verim a mám pred nimi riadny rešpekt.Vždy sa to obráti potom proti tomu človeku.Viem že vtedy na tom bola zle celá jeho rodina.Ale aké čary mu porobila to už neviem
@liusa82 to preto, lebo ludia si spajaju navzajom nesuvisiace veci a vytvaraju si medzi nimi spojenie, aj ked tam ziadne nie je. Je to kvoli tomu, ako funguje nas mozog, ako spracovava informacie. Pre tvoj mozog je jednoduchsie si vysvetlit "smolu" v rodine tvojho znameho ako "ocarovanie", kliatbu, ako rozmyslat nad tym, ci tvoj znamy ked mal nehodu nesoferoval rychlo, ci sa nehral s mobilom, ci jeho rodina sa stravovala zdravo / nezdravo, ked mala zdravotne problemy.. meh.. zlozite ze? Prekliala ho a hotovo, vysvetlene, vsetko jasne. Ideme dalej.
Bu bu bu :D Toto je cierna magia a Fu fu fu je biela 🙂 To je vsetko.
@liusa82 To je presne ako s horoskopmi. Napíšeš všeobecne kravinu, kde sedí väčšina vecí na dané znamenie a človek sa tak zameria na udalosti vo svojom živote, že si to s tým horoskopom začne spájať (a keď sa pozrieš 90% znamení má pri sebe napísané dookola to isté). Kludne si takto môžeš začať "veštiť" z čaju. Uvidíš tam zajaca a po internete nájdeš xy výkladov, čo symbol zajaca znamená. Ty si z toho akurát vyberieš to, čo ti sadne.
Ano mam...a viem asi tolko...Voldemort je zly, smrtozruti su zli. Nikdy nepouzivaj zaklinadla ako Crucius, Imperius ci Avada kedavra. Ich pouzitie by ta mohlo dostat do Azkabanu. Och, a nikdy, nikdy sa nepokusaj vytvorit ziadny horcrux!! to je fakt zle. Najciernejsia magia. Tom Riddle by ti vedel o tom povedat, ale uz je po smrti.
Ak sa chces venovat ciernej magii, musis sa ako prve naucit, ako sa branit. Inak co vyvolas, to sa obrati aj proti tebe. A neda sa to skusit “na skusku”.
Najlepsie si s tym nezacinat. To by si musela najst niekoho skuseneho v tejto oblasti a navyse by to s tebou musel mysliet dobre. Co si nevies zarucit.
a to chces ty konkretne skusit, alebo chces aby to niekto skusil alebo preco? na co to je dobre? 🙂
@vellllo_70 čierna biela všetko od diabla priprav sa na Problémy.... Carodejnictvo vestectvo vyvolávanie duchov...... Všetko je proti Bohu a v skratke co si človek sám navarí si aj potom vypije dvojnásobne lebo diabol môže pomôcť ale stále je to len diabol, ktorý je Zlo samé o sebe a určite mu nejde o to pomôcť človeku ale ho zničiť. A mágia nech sa názve akoukoľvek farbou a nech ma akékoľvek dobre zámery, je proti Bohu.

🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️