icon

Skúsenosti s čiernou mágiou

lucka2522
21. okt 2021

Ma niekto snou skúsenosti?

ella_price
•
21. okt 2021

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

cubo2
•
21. okt 2021

Nie, ja zatial iba s bielou. Ale nebranim sa, nie som rasista..

lucka2522
autor
•
21. okt 2021

@cubo2 to je fajn ze nie si rasista 😀 čakala som väčšiu debatu okolo tejto témy

cubo2
•
21. okt 2021

@lucka2522 a co presne by si cakala? Su to povery..

vellllo_70
•
21. okt 2021

Akurát včera som skúšala bielu mágiu tak uvidíme 😂. Čiernu by som neskusala ja osobne. Niekto si povie že sú to povery a hlúposti ale pre mna osobne je to fascinujúce a vnímam to tak ako niekto Boha. Zaujima ma aj manifestácia a všetky veci okolo tohto. Avšak z manifestácie mi ešte nič nikdy nevyšlo 🤣🤣

cubo2
•
21. okt 2021

@vellllo_70 "Avšak z manifestácie mi ešte nič nikdy nevyšlo 🤣🤣" Hmmmm.. cim to bude...

liusa82
•
21. okt 2021

No jeden môj známy raz stretol takú šialenú dievčinu čo sa tomuto venovala a niečo sa medzi nimi stalo a ozaj sa mu dlho lepila po ich rozchode smola na päty.Dokonca mal aj autonehodu. Ja na tekéto veci verim a mám pred nimi riadny rešpekt.Vždy sa to obráti potom proti tomu človeku.Viem že vtedy na tom bola zle celá jeho rodina.Ale aké čary mu porobila to už neviem

cubo2
•
21. okt 2021

@liusa82 to preto, lebo ludia si spajaju navzajom nesuvisiace veci a vytvaraju si medzi nimi spojenie, aj ked tam ziadne nie je. Je to kvoli tomu, ako funguje nas mozog, ako spracovava informacie. Pre tvoj mozog je jednoduchsie si vysvetlit "smolu" v rodine tvojho znameho ako "ocarovanie", kliatbu, ako rozmyslat nad tym, ci tvoj znamy ked mal nehodu nesoferoval rychlo, ci sa nehral s mobilom, ci jeho rodina sa stravovala zdravo / nezdravo, ked mala zdravotne problemy.. meh.. zlozite ze? Prekliala ho a hotovo, vysvetlene, vsetko jasne. Ideme dalej.

hiro
•
21. okt 2021

Bu bu bu :D Toto je cierna magia a Fu fu fu je biela 🙂 To je vsetko.

liusa82
•
21. okt 2021

@cubo2 No lenže tu je zaujímavá tá spojitosť.Dovtedy kým s ňou bol bolo všetko ok a akonáhle sa s ňou rozišiel sa všetko začalo rúcať.Tak jasné že človek si to dá dohromady jedine s ňou ked vieme že sa tým zaoberala inak by nás to ani nenapadlo

hiro
•
21. okt 2021

@liusa82 Vies moj syn veri ze ked bude tuho na to mysliet tak padne na kocne 6. Tak sme to skusili, ja som myslel na cinske jedlo a on na "6", hadzali sme a zapisovali ciarky co padlo. Co si myslis kto mal viac padnutych 6?

ella_price
•
22. okt 2021

@liusa82 To je presne ako s horoskopmi. Napíšeš všeobecne kravinu, kde sedí väčšina vecí na dané znamenie a človek sa tak zameria na udalosti vo svojom živote, že si to s tým horoskopom začne spájať (a keď sa pozrieš 90% znamení má pri sebe napísané dookola to isté). Kludne si takto môžeš začať "veštiť" z čaju. Uvidíš tam zajaca a po internete nájdeš xy výkladov, čo symbol zajaca znamená. Ty si z toho akurát vyberieš to, čo ti sadne.

zenazaba
•
22. okt 2021

Ano mam...a viem asi tolko...Voldemort je zly, smrtozruti su zli. Nikdy nepouzivaj zaklinadla ako Crucius, Imperius ci Avada kedavra. Ich pouzitie by ta mohlo dostat do Azkabanu. Och, a nikdy, nikdy sa nepokusaj vytvorit ziadny horcrux!! to je fakt zle. Najciernejsia magia. Tom Riddle by ti vedel o tom povedat, ale uz je po smrti.

moonlight1210
•
22. okt 2021

Ak sa chces venovat ciernej magii, musis sa ako prve naucit, ako sa branit. Inak co vyvolas, to sa obrati aj proti tebe. A neda sa to skusit “na skusku”.
Najlepsie si s tym nezacinat. To by si musela najst niekoho skuseneho v tejto oblasti a navyse by to s tebou musel mysliet dobre. Co si nevies zarucit.

martinenka886
•
22. okt 2021

a to chces ty konkretne skusit, alebo chces aby to niekto skusil alebo preco? na co to je dobre? 🙂

kvietocek203
•
22. okt 2021

@vellllo_70 čierna biela všetko od diabla priprav sa na Problémy.... Carodejnictvo vestectvo vyvolávanie duchov...... Všetko je proti Bohu a v skratke co si človek sám navarí si aj potom vypije dvojnásobne lebo diabol môže pomôcť ale stále je to len diabol, ktorý je Zlo samé o sebe a určite mu nejde o to pomôcť človeku ale ho zničiť. A mágia nech sa názve akoukoľvek farbou a nech ma akékoľvek dobre zámery, je proti Bohu.

lilien36512
•
Autor odpoveď zmazal
•
lilien36512
•
Autor odpoveď zmazal
•
lilien36512
•
Autor odpoveď zmazal
•