Skúsenosti s čokoládami značky Dirty
Ahojte, máte skúsenosti s čokoládami a krémami zo stránky https://dirty.wtf/collections/kremy-spoon ? Stoja za tu cenu chuťovo ? 🙂 aké príchute sú podľa vás najlepšie? Ďakujem za skúsenosti 🙂
vyzerá zaujímavo, možno v obchode by som si ju kupila ale web stránku majú na pc strašn blbu , jednoduchšie je niekedy lepšie aj ked graficky pecka ... ja momentálne mám oblubenu janek.cz
tam ako perfektná čokolada
Dakujem 🙂 áno cenovo je drahšia, myslela som skôr na nejaké príležitosti ako narodeniny/meniny
Dakujem 🙂 áno cenovo je drahšia, myslela som skôr na nejaké príležitosti ako narodeniny/meniny
@anonym_autor och urcite nie, za taku cenu viem kupit nieco vacsie z coho ochutnaju vsetci a nie nieco co je drahe, schovam to do vrecka a pri vacsej rodine sa neujde kazdemu
A v lete by som absolutne neobjenavala
Snazim sa nepodlahnut tymto modernym trendom instagramu a tiktoku kde si zaplatia reklamu a influenceri to pchaju takmer vsade
@anonym_autor ja by som naopak určite zvolila túto čokoládu, je to niečo neobvyklé, mňa osobne by to potešilo viac ako nejaká klasická belgická bonboniera… navyše ponúkajú aj personalizovaný obal tak vieš dať oslávencovi špeci odkaz na čokoládu
@anonym_autor och urcite nie, za taku cenu viem kupit nieco vacsie z coho ochutnaju vsetci a nie nieco co je drahe, schovam to do vrecka a pri vacsej rodine sa neujde kazdemu
A v lete by som absolutne neobjenavala
Snazim sa nepodlahnut tymto modernym trendom instagramu a tiktoku kde si zaplatia reklamu a influenceri to pchaju takmer vsade
@taktotedanie janek posiela zabalené aj lete v suchom lade , maju aj na webe ako to maju ošetrene aby ti prišlo to čo má
ty kupuješ hlavne oslavencovi nie, nie celej rodine, celej rodine je predsa torta aspon u nás
ja osobne mám radšej možno malu drahu čokoladu ale skutočne dobru , a konkretne janek žiaden influcer ani nič neproaguje, su proste dobrí len
reklamu na fb alebo it maju tak ako každý iny obchod, však to ma už aj lidl alebo tesco ,bez toho sa v určitej skupine nepohneš
@taktotedanie janek posiela zabalené aj lete v suchom lade , maju aj na webe ako to maju ošetrene aby ti prišlo to čo má
ty kupuješ hlavne oslavencovi nie, nie celej rodine, celej rodine je predsa torta aspon u nás
ja osobne mám radšej možno malu drahu čokoladu ale skutočne dobru , a konkretne janek žiaden influcer ani nič neproaguje, su proste dobrí len
reklamu na fb alebo it maju tak ako každý iny obchod, však to ma už aj lidl alebo tesco ,bez toho sa v určitej skupine nepohneš
@sara07 v tomto obdobi by som to aj tak nekupovala
Janek nejanek ci dirty ci papinky a neviem co, proste nie
A uz ked by slo len o typ cokolady pre daneho oslavenca a nic ine by nechcema ako taku tak by som si dala namahu a spravila mu ju doma
Bezne robim handmade jedle darceky a to si vazim viac aj ja aj oslavenec ako dirty cokoladu s nalepkou na vrchu vsetko najlepsie
@sara07 v tomto obdobi by som to aj tak nekupovala
Janek nejanek ci dirty ci papinky a neviem co, proste nie
A uz ked by slo len o typ cokolady pre daneho oslavenca a nic ine by nechcema ako taku tak by som si dala namahu a spravila mu ju doma
Bezne robim handmade jedle darceky a to si vazim viac aj ja aj oslavenec ako dirty cokoladu s nalepkou na vrchu vsetko najlepsie
@taktotedanie jasne treba zhodit 😂
ja doma čokoladu nerobím, kupim si kde mi chuti
a asi si ani nevidela ani web,
tak makaj poriadne aby si dosiahla uroven ich ked teda si lepšia ,kreativnejšia a neviem čo ešte 😂
a nemá žiadne dirty papinky či to to vlastne píšeš 😂
@taktotedanie jasne treba zhodit 😂
ja doma čokoladu nerobím, kupim si kde mi chuti
a asi si ani nevidela ani web,
tak makaj poriadne aby si dosiahla uroven ich ked teda si lepšia ,kreativnejšia a neviem čo ešte 😂
a nemá žiadne dirty papinky či to to vlastne píšeš 😂
@sara07 kde som zhodila? Jednoducho si nemyslim, ze v lete to je v poriadku , videla som videa kde ukazovali ako to prislo a co odporucaju
Nemusis robit az taku propagandu , bije to do oci az velmi, nemam potrebu pozerat web pre mna je to strata casu
Jednoducho za take peniaze viem kupit skvele vyrobky aj inde, v skvelej chuti, dostatocne velke ze sa oslavenec moze aj podelit, so sladkostami sa doma delime ak dostane niekto na nejaky sviatok, vacsinou u nas funguju tzv personalizovane darceky, ktore clovek nezje za 20min , cukor mu vyleti do neba, pankreas dostane sok a cloveku budem potom z toho zle
Ak viem urobit cokoladu doma urobim ju ak je to nieco co ten oslavenec strasne chce
( neraz som tak robila) a vobec nepisem nikde ze to viem lepsie, pre mna a oslavenca je to hodnotnejsie
Prajem ti pekny den a chod si kopnit do niekoho ineho doma
Muž mi sem-tam kúpi , ani som nevedela koľko stojí , teraz mi skoro zabehlo , keď som otvorila stránku 🤣. Mne chuti ta kokosová , aj ta jahodová, ale ze by stála za tie peniaze … to už je na kazdom , za mňa nie .
Hlavne treba uviesť, že pani majiteľka DIRTY čokolád neprijíma kritiku a recenzie ktoré jej napíšete k čokoládam nezverejní, len tie pozitívne 🤣 my sme objednali a strašná umelina 😆
Hlavne treba uviesť, že pani majiteľka DIRTY čokolád neprijíma kritiku a recenzie ktoré jej napíšete k čokoládam nezverejní, len tie pozitívne 🤣 my sme objednali a strašná umelina 😆
@anonym_0f08ec umelina? to by ma zaujímalo akú ste ochutnali, lebo čokoládu používajú Callebaut pokiaľ viem a tá je kvalitná ☺️
@anonym_0f08ec umelina? to by ma zaujímalo akú ste ochutnali, lebo čokoládu používajú Callebaut pokiaľ viem a tá je kvalitná ☺️
@t1nusa konkrétne novinky vianočné 🙂

@anonym_autor za mňa najlepšia čokoláda akú som kedy jedla, čo sa týka plnených ☺️ top 3 za mňa karamel, dubaj a jahodový cheesecake… ale teda na pravidelnej báze by som určite nekupovala, nie je to najlacnejšia sladkosť 😃