icon

Skúsenosti s Drevonou

maggda1
18. apr 2017
Používateľ maggda1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maggda1.

Tak sme sa rozhodli nakupovať nábytok cez Drevona.sk a chcela by som ich pochváliť. Čo sa týka komunikácie a ochoty nemôžem nič vytknúť, boli úžasne milí. Ak máte nejaké dotazy nebojte sa opýtať 🙂

deti95060810
18. apr 2017

@maggda1 si ich hovorkyňa????

maggda1
autor
18. apr 2017
Používateľ maggda1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maggda1.

Nie ale myslím si, že keď chcem pochváliť a podporiť dobrú firmu so slovenskými výrobkami tak nerobím nič zlé.

sissy27
18. apr 2017

@maggda1 zaujímavé, kupovala som od nich nábytok cca pred rokom a stratila som asi tak 10 rokov života... Kamoška kuchyňu a je na tom podobne... Suseda po ich treťom "ale to sa nedá" poslala kade ľahšie a čuduj sa svete, u prvého stolára sa bez problémov dalo (konkrétne farebná kombinácia skriniek a pracovnej dosky, takže žiadna extra špecialita)... Síce fajn že slovenský výrobok ale za ten ich prístup a orientáciu všade možne len nie na zákazníka už asi nikdy viac...

terezka1947
19. apr 2017

@maggda1 no...neviem,ja mam od nich postel...a az taka spokojna teda nie som

maria1989
19. apr 2017

@terezka1947 ani ja. rozpadla sa.

terezka1947
19. apr 2017

@maria1989 u nas sa postupne rozpadava,manzel vzdy nieco opravi....dizajn pekny,kvalita nic moc

katkamangerova
19. apr 2017

@maggda1 .... Súhlasím, ja som tiež mala od nich výrobky a bola som max spokojná - komunikácia, dovoz, lehota dodania = všetko na 1

maria1989
19. apr 2017

@terezka1947 presne tak. Pekný dizajn, kvalita nic moc. Aj na komode mi odpadla z prednej strany zásuvky. Na neustále opravovanie postele som už nemala nervy, kúpila som inú.

rika888
18. jan 2019

Ja mozno poradim niekomu do buducna. Ak ste narocnejsi klient a chcete naozaj kvalitnu sedacku na xy rokov, skuste sa ist informovat do Nesia v bratislave. Nedam na nich dopustit, profi pristup, profi produkt.

patkaba
24. júl 2019

@rika888 Nesiu sme tiez zvazovali (kvoli sedackam), rozhodli sme sa vsak pre Rstudio (rstudio.sk ak mozem napisat link), nadizajnovali a zrealizovali nam celu obyvacku.. co ma vsak prekvapilo, oproti napr. Nesii, ktora ma ceny fakt palky (co aj priznavaju a prenezutuju), to v Rstudiu vyslo pomerne OK. VId foto 🙂

hejcikovaivka
1. sep 2019

@patkaba Kraaaasa 🙂 Z pomerne maleho priestoru velmi prijemna a funkcna miestnost. Nam Rstudio robilo kuchynu, tiez velka spokojnost. Sli sme priamo za nimi kvoli referenciam aj ked nie sme z trnavy, ale cca 80km odtial.

emilia788
1. sep 2019

@patkaba Topka, mame od nich vizualizaciu, snad na konci roka uz budu opatovne peniazky, lebo nam do toho nieco skocilo a pustime sa do zrealizovania aj u nas 🙄😀

radhadd
15. feb 2020

Ja uz v zivote nubudem nakupovat v drevone katastrofa za neoznameny skladovany tovar co sme si u nich kupili nas pokutovali

baska19
14. apr 2026

vraj som bola prvý zákazník čo sa sťažuje na to, že nemá predvrtane diery na komode, lebo som si zvolila iné úchyty a tým pádom oni len naznačia tie základné a ostatné si má človek spraviť sám, keby že na tovar nečakám 6 týždňov tak by som to brala, že pošlú základ a dorob si ale vyberieš si pri objednávke iný rozmer úchytov a oni ti pošlú aj základné aj tie objednané a rozmeraj si a dovrtaj ako len chceš.... 6 uchytiek na 3 šufliky to už je aké plytvanie