icon

Skúsenosti s firmou Helvetia Apotheke

majkaj82
27. máj 2015

Dobrý deň, prosím Vás má niekto skúsenosti s firmou Helvetia Apotheke a s pravidelným zasielaním produktov každých 20 dní? Aký je postup pri zrušení zásielok? Ďakujem za Vaše odpovede.

Strana
z3
matahleb123
12. jún 2024

ako tak čítam tie staré recenzie, tak vôbec nesúhlasím 🙈 ja som si nedávno objednala na skúšku 20 dnovu kúru za 1,99€ + poštovné balné a k tomu ešte tónovací denný krém v cene 5,99€ aby som neplatila zbytočne vysoké poštovné len za jeden produkt a musím povedať, že som nadmieru spokojná a bolo to naozaj jednorazovo ako tvrdila pani v telefóne 🙂) Takže ja na túto firmu nemôžem povedať nič zlé

janinar
12. sep 2024

@matahleb123 dobrý deň, chcem sa Vás opýtať na dôveryhodnosť produktov, nakoľko ja veľmi takýmto schránkovým firmám neverím... svokra od nich dostáva magneplus B6 a keďže už opakovane , dáva ich aj nám, no úprimne sa priznávam k tomu, že neverím zloženiu a neužívam ich ... Vy píšete, že ste spokojná, tak asi s tým nemáte taký problém ako ja 😊

marienka56
12. sep 2024

@janinar Áno, som spokojná. Ja od nich beriem collagen už asi 3-4 roky.. Dala som si pozrieť zloženie tohto produktu majiteľovi Bio centra u nás. Povedal, že je dobrý.

Strana
z3