Skúsenosti s firmou Helvetia Apotheke
27. máj 2015
Dobrý deň, prosím Vás má niekto skúsenosti s firmou Helvetia Apotheke a s pravidelným zasielaním produktov každých 20 dní? Aký je postup pri zrušení zásielok? Ďakujem za Vaše odpovede.
Predošlá
Strana
z3
@matahleb123 dobrý deň, chcem sa Vás opýtať na dôveryhodnosť produktov, nakoľko ja veľmi takýmto schránkovým firmám neverím... svokra od nich dostáva magneplus B6 a keďže už opakovane , dáva ich aj nám, no úprimne sa priznávam k tomu, že neverím zloženiu a neužívam ich ... Vy píšete, že ste spokojná, tak asi s tým nemáte taký problém ako ja 😊
@janinar Áno, som spokojná. Ja od nich beriem collagen už asi 3-4 roky.. Dala som si pozrieť zloženie tohto produktu majiteľovi Bio centra u nás. Povedal, že je dobrý.
Predošlá
Strana
z3

ako tak čítam tie staré recenzie, tak vôbec nesúhlasím 🙈 ja som si nedávno objednala na skúšku 20 dnovu kúru za 1,99€ + poštovné balné a k tomu ešte tónovací denný krém v cene 5,99€ aby som neplatila zbytočne vysoké poštovné len za jeden produkt a musím povedať, že som nadmieru spokojná a bolo to naozaj jednorazovo ako tvrdila pani v telefóne 🙂) Takže ja na túto firmu nemôžem povedať nič zlé