Skúsenosti s internetovým obchodom Notino - predávajú fejky?
Uz roky si kupujem tento make up od Max Factor za cca 15 eur: https://www.mojadm.sk/max-factor-make-up-lastin...
Teraz som nanho narazila na stranke Notino za 5 eur. Dokupila som este aj nejake dalsie veci, ktore ma vysli o dost lacnejsie ako v dm-ke, kde normalne kupujem.
Rano som si ho naniesla a mam pocit, ze ma dost inu konzistenciu ako ten z DM-ky. Kedze mam este zvysok toho z DM, vytlacila som si teraz oba na chrbat ruky a ten z notina je vodovejsi a zda sa mi, ze ani vysledny efekt nie je taky ako ked pouzivam ten z DM alebo inej kamennej drogerie. Aj puder od Max Factor sa mi zda byt nejaky iny.
Je mozne, ze predavaju fejky alebo napr. make upy riedia?
Ja si kupujem max factor z Dm za 12€, trosku iny ako ty, a objavila som na notine v akcii za 5€. Hned som zobrala 3ks, aj bledsi, aj tmavsi na opalenu pokozku. Za,mna spokojnost, objednam kludne znovu.
ja som si tiež z notina objednávala veľa krát veci aj voňavky a tak všetko inak OK, ale stalo sa mi niečo také pri linke na oči od rimmel ktorá v DM stojí tak 6e a na notine bola myslím za 3... a zdala sa mi trošku bledšia čierna oproti tej čo si vždy beriem z DM,iná konzistenciou
@zuzlaka suhlasim s tebou, ja teraz akurat cakam na balicek, lebo kamoska bude mat narodeninky, tak som jej objednala parfum a nejaku kozmetiku, lebo viem, ze to jej urobi vacsiu radost ako keby som jej kupila nieco ine, daku knizku alebo volaco 🙂

nasla som dnes vela negativnych recenzii na parfemy z notina, ale konkretne na make upy este nie, preto sa pytam tu, ake mate skusenosti vy.