icon

Zlé skúsenosti a reklamácie cez Notino.

katka_khali
29. sep 2026

Moja skúsenosť s Notinom je katastrofálna. V apríli som si objednala Dior parfum za nejakých 150 eur, špirálu Huda Beauty, púder a takéto už iba maličkosti. Kurier mi doviezol balík. Ja som prišla domov, otvorila som ho, ostala som v šoku, že parfum za 150 eur, v krabici chýbal, špirála takisto, ešte nejaké drobnosti. Hneď som kontaktovala Notino zákaznícku linku telefonicky. Bolo mi povedané, že mám poslať všetko na e-mail, fotky, videá. Ja som všetko spravila, ako mi kázali. Bolo jasne vidno, že tá krabica bola pootvorená, lebo ja keď som šla domov, tak som si všimla už, že krabica je trošku pootvorená, tak hneď som to všetko fotila, ešte keď to bolo zabalené. Notino mi samozrejme reklamáciu neuznalo, že tam nie je vlastne ono, odvíja sa tam od váhy balíka. Ja som kontaktovala aj kuriérsku spoločnosť, tá mi vravela, že oni by chceli kamerové záznamy, lebo mne to nedalo, lebo ten parfum stál 150 eur a to bol môj narodeninový darček na tridsiatku. Takže firma mi kuriérska povedala, že oni kamery nemajú ani v autách, ani v skladoch, že dosť možné je aj to, že sa im to veľakrát stalo, že kuriéri ten balík odvážia a potom z neho vyberú a tak ho doručia. A dnešná skúsenosť objednala som si Giorgio Armani tiene, prišiel mi prasknutý tieň, krabica zvnútra bola celá hnedá, proste to bolo vyliate. Ja som zase kontaktovala Notino, dodala som im fotky, oni zase začali vymýšľať. Budem rada, ak ľudia, ktorí majú zlé skúsenosti a neboli im dodané drahé produkty tak ako mne ten Dior parfum alebo poškodený tovar a reklamáciu neuznali, aby ma kontaktovali na e-mail, ktorý vám dole napíšem, aby sme sa všetci skontaktovali, aby sme podali hromadné trestné oznámenie alebo niečo také. Budem si to musieť zistiť, lebo máme v rodine právnika, ako to funguje, ale viem, že už takéto niečo riešil. Pretože už ma štve, že my ťažko pracujúci ľudia, ktorí si na to ťažko zarábame a sporíme si na nejakú tú kozmetiku, hlavne my ženy, tak vlastne nás odrbajú, nás oklamú tak, že vlastne nemáme ani produkt, ani peniaze. Čo sa týka tých reklamácií ohľadom toho parfumu za tých 150 eur, riešila som to apríl, máj, jún, júl, ešte aj v auguste, že proste ako je možné, že mi takéto niečo neuznali, keď jasne vidno, že ten balík bol pootvorený a znova zalepený. Takže Notino klame a zavádza ľudí. Takže ľudia, ak máte taký istý problém ako ja, kľudne sa mi ozvite tam do toho e-mailu, aby sme mohli spísať hromadné oznámenie a podať na Notino trestné oznámenie.

anonym_596ae2
•
29. sep 2026

Notino hlavne predáva fejky, tam nenakupujem

elenka.k
•
29. sep 2026

@katka_khali nemala si polootvorený balík ani prebrať od kuriéra
no škoda hmmm 😢

zuzacka16
•
29. sep 2026

ja len nerozumiem jednej veci - mala si zlú skúsenosť s tým parfumom a napriek tomu si tam potom ešte objednala zas tiene? keď ti nevyriešili reklamáciu? ach jaj..

anonym_ec093d
•
29. sep 2026

@katka_khali objednávam z Notina pravidelne a nikdy som nemala problém. To, že si prevzala balík, ktorý očividne nebol ok je tvoj problém.

nikoletta1712
•
29. sep 2026

@katka_khali Z Notina síce parfumy neobjednávam, keďže nie sú originály, ale inak všetko ostatné objednávam niekoľko rokov a nikdy som nemala žiadny problém…

katka_khali
autor
•
29. sep 2026
@zuzacka16

ja len nerozumiem jednej veci - mala si zlú skúsenosť s tým parfumom a napriek tomu si tam potom ešte objednala zas tiene? keď ti nevyriešili reklamáciu? ach jaj..

@zuzacka16 ano dala som tomu druhú šancu ale aj poslednú

katka_khali
autor
•
29. sep 2026
@anonym_ec093d

@katka_khali objednávam z Notina pravidelne a nikdy som nemala problém. To, že si prevzala balík, ktorý očividne nebol ok je tvoj problém.

@anonym_ec093d no balik práveže vyzeral ok až doma ked som ho chcela otvoriť pozeram ze uz bol otvorený a znova zalepený nejakým lepidlom

anonym_fb0f1a
•
29. sep 2026

trestné oznámenie na aký skutok? čo podľa teba Notino spáchalo??? keď už tak sa môžeš obrátiť na Obchodnú inšpekciu aby preverili reklamáciu - či predajca postupoval správne, ale ak to ozaj niekto vykradol počas prepravy tak Notino je v tom nevinne a musíš si dávať pozor pri preberaní zásielky ak je poškodená tak neprebrať, alebo si chodiť objednávky preberať osobne (nakupovať nie online, ale v kamenných predajniach)

anonym_c1c55c
•
29. sep 2026
@nikoletta1712

@katka_khali Z Notina síce parfumy neobjednávam, keďže nie sú originály, ale inak všetko ostatné objednávam niekoľko rokov a nikdy som nemala žiadny problém…

@nikoletta1712 mas prosim nejaky dokaz, ze nejde o orignaly? videla som to uz tvrdit vela ludi, no zdroj nikdy neexistuje

anonym_6ae77c
•
29. sep 2026

Napísala si to ako tatar a k tomu píšeš bludy, kuriéri balíky nevážia, to sa deje na prijmacom depe kde to robia pracovníci skladu, balíky sa vážia na gram na certifikovaných váhach priamo pri skenovani a kuriéri už vonkoncom nefungujú principom vyzdvihnem balík a utekám k zákazníkovi, je to zberná služba. Zaujímalo by ma ktorá kuriérska spoločnosť dnes nedisponuje kamerovým záznamom a ktorá ti akože povie, že kuriér balík odváži a vyberie z neho tovar??????

anonym_df7dae
•
29. sep 2026

mna tiez zaujima, na zaklade coho tvrdite, ze nejde o originaly, aj spor so chanel bol o tom, ze odmietaju zverejnit dodavatela a predavaju bez povolenia, ale nie o tom, ze ide o fejky. Neverim tomu, ze vsetky tie znacky by nechali tak obrovsky obchod predavat fejky na svoje produkty. Aj tie reci o starych parfumoch - novinky a stare? to sa da ako? objednavam od tial roky, aj parfumy, aj kozmetiku - nikdy som problem nemala - aj kurier, aj osobny odber. A este jedna vec - parfum mozes vyskusat a vratit - dovolili by si predavat fejky, ked ponukaju takuto sluzbu?

anonym_d48202
•
29. sep 2026
@anonym_df7dae

mna tiez zaujima, na zaklade coho tvrdite, ze nejde o originaly, aj spor so chanel bol o tom, ze odmietaju zverejnit dodavatela a predavaju bez povolenia, ale nie o tom, ze ide o fejky. Neverim tomu, ze vsetky tie znacky by nechali tak obrovsky obchod predavat fejky na svoje produkty. Aj tie reci o starych parfumoch - novinky a stare? to sa da ako? objednavam od tial roky, aj parfumy, aj kozmetiku - nikdy som problem nemala - aj kurier, aj osobny odber. A este jedna vec - parfum mozes vyskusat a vratit - dovolili by si predavat fejky, ked ponukaju takuto sluzbu?

@anonym_df7dae no je pravda, že ja som sa pár krát ulakomila na parfem od nich,nakoľko bol lacnejší ako inde, a voňal nejak inak ako keď som skúšala inde 🤷‍♀️ parfémy teda radšej kupujem inde

anonym_de2fb3
•
29. sep 2026

@katka_khali požiadaj svoju banku p vrayenie penazi...trvalo to dva mesiace ale peniaxe aa mi na ucet vratili

anonym_6ae77c
•
29. sep 2026
@anonym_de2fb3

@katka_khali požiadaj svoju banku p vrayenie penazi...trvalo to dva mesiace ale peniaxe aa mi na ucet vratili

@anonym_de2fb3 Ďalšia, ty o čom prosím ťa? Čo s tým má banka preboha?

anonym_df7dae
•
29. sep 2026
@anonym_d48202

@anonym_df7dae no je pravda, že ja som sa pár krát ulakomila na parfem od nich,nakoľko bol lacnejší ako inde, a voňal nejak inak ako keď som skúšala inde 🤷‍♀️ parfémy teda radšej kupujem inde

@anonym_d48202 to, ze parfum vonia inak, neznamena, ze je fejk. Ak je starsi, moze mat ine zlozenie. To sa meni. Mohol byt nespravne skladovany. To vsetko beriem. Ale, ze ide o fejky, to urcite nie.

anonym_de2fb3
•
29. sep 2026
@anonym_6ae77c

@anonym_de2fb3 Ďalšia, ty o čom prosím ťa? Čo s tým má banka preboha?

@anonym_6ae77c ďalsia....a nech som aj prapradalsia banka s rtm ma tolko ze vie pe oaze vratit ked packeta zrejme vyrabuje balik

katka_khali
autor
•
29. sep 2026
@anonym_6ae77c

Napísala si to ako tatar a k tomu píšeš bludy, kuriéri balíky nevážia, to sa deje na prijmacom depe kde to robia pracovníci skladu, balíky sa vážia na gram na certifikovaných váhach priamo pri skenovani a kuriéri už vonkoncom nefungujú principom vyzdvihnem balík a utekám k zákazníkovi, je to zberná služba. Zaujímalo by ma ktorá kuriérska spoločnosť dnes nedisponuje kamerovým záznamom a ktorá ti akože povie, že kuriér balík odváži a vyberie z neho tovar??????

@anonym_6ae77c tak za prvé napisala som to normálne nemôžem za to ,že vy neviete chápať. Povedala mi to priamo kuriérska spoločnosť!!! A ano povedala mi to priamo pracovníčka na infolinke ze zaznamenali uz viacero prípadov . Kedze notino ma odzubkal na kuriersku službu a kurierska služba povedala co povedala a na konci povedali riešte to skôr s notinom oni su predávajúci malý by vam peniaze vrátiť.

anonym_6ae77c
•
29. sep 2026
@katka_khali

@anonym_6ae77c tak za prvé napisala som to normálne nemôžem za to ,že vy neviete chápať. Povedala mi to priamo kuriérska spoločnosť!!! A ano povedala mi to priamo pracovníčka na infolinke ze zaznamenali uz viacero prípadov . Kedze notino ma odzubkal na kuriersku službu a kurierska služba povedala co povedala a na konci povedali riešte to skôr s notinom oni su predávajúci malý by vam peniaze vrátiť.

@katka_khali Úplne normálne, veď si protirečíš a vety nemajú význam. Ktorá kuriérska spoločnosť ti povedala, že balíky vážia kuriéri a potom vyberajú z balíka a že nemajú v skladoch kamerové záznamy? Blud za bludom

anonym_6ae77c
•
29. sep 2026
@anonym_de2fb3

@anonym_6ae77c ďalsia....a nech som aj prapradalsia banka s rtm ma tolko ze vie pe oaze vratit ked packeta zrejme vyrabuje balik

@anonym_de2fb3 na základe čoho ti banka vráti peniaze a komu ich strhne notinu, kuriérskej? Takto si to možno deti predstavujú že to funguje.

katkazatka
•
29. sep 2026
@anonym_596ae2

Notino hlavne predáva fejky, tam nenakupujem

@anonym_596ae2 notino fejky nepredáva. Chodím tam kupovať roky rokuce a nikdy som s ničím nemala žiaden problém.

anonym_d181cb
•
29. sep 2026

Ale toto bude mať na rováši skôr kuriér, nie? Vyberú obsah balíka, zalepia..

nikoletta1712
•
29. sep 2026
@anonym_c1c55c

@nikoletta1712 mas prosim nejaky dokaz, ze nejde o orignaly? videla som to uz tvrdit vela ludi, no zdroj nikdy neexistuje

@anonym_c1c55c Nie, nemám…

shaola
•
29. sep 2026

ja som z notina objednávala pravidelne.. krabica prišla často natrhnutá, kuriér mi ju nechal za bránou, bez telefonátu, bez ničoho a pod... pred mesiacom som si prvý krát objednala notino do balíkoboxu.. posledný krát.. krabica na zhybe natrhnutá, v balíku chýbala maskara a krém na tvár, dokopy za cca 23€. Volala som na linku, povedali poslať fotografie... poslala som. Po niekoľkých dňoch mi láskavo navrhli ako nadštandard, že mi pošlú kupón v danej hodnote. Takže mne reklamovali, ale komunikácia prebehla takým štýlom, že si už odtiaľ neobjednám asi nikdy. Produkty som si teda objednala, len ma samozrejme vyšli drahšie, lebo doprava a pod..

marianaradka
•
29. sep 2026

@katka_khali niekedy zlozite ale viackrat bez problemov

adri266
•
29. sep 2026
@katka_khali

@katka_khali Objednavam pravidelne, aj drahsie parfemy, zatial vzdy vsetko OK, nic poskodene.
Raz sa mi stalo, ze dosla maskara, ktora bola vysusena, ale bez problemov poslali voucher na dalsi nakup.

Na druhej strane, v dnesnej dobe su ludia rozni, aj v notine, aj u kuriera sa mozu najst necestni zamestnanci.

petamich
•
29. sep 2026

My sme zatial reklamovali 3x raz chybal vyrobok a raz prisli drahsie sviecky rozbite a posledny krat si manzel objednal vonavku, ktora nestriekala a nedalo sa to pouzivat, to bola taka ta, co sa neda odstriekavat a bez problemov vyriesili k nasej spokojnosti, chceli videa, fotky a vybavili. Ono ale mozu mat rozne thresholdy na reklamacie a pri drahsich veciach ako 150€ parfem to moze byt ine, ze viac streckuju. Neviem.

anonym_b49853
•
1. okt 2026

@katka_khali taketo veci co si ti objednavas z tvojej cistej hluposti teda pohodlnosti sa nakupuju vylucne osobne, co si chcela to si aj dostala, zase zauradovala len cista ludska pohodlnost a nizka cena, Notino, Temu, jasne shity.