Skúsenosti s mafiou a stretnutia s Černákom
90-tky a viac ,mali alebo vaši muži znami fakt že skúsenosť s nimi ? Vypalnictvo alebo boli s nimi kamoši alebo podobné ? Podeľte sa keď už vieme aj anonymne
Ja som raz stretla Černáka vo fitku v BB pekne sa pozdravil a to bolo všetko. Boli s nim traja chlapi.
Na juhu slovenska pomaly niet dediny kde by pár ludí nezmizlo
@darina77 ja som pochovala svojho životného partnera, zomrel rukou mafie. Ja mám zdravotné problémy už viac ako 20 rokov.
Žila som v BB. Moja veľmi dobrá kamarátka pracovala v bare ( bordel) u nich za barom.
Stretla som ich zopár. Poznám ľudí ktorý v tom čase podnikali a museli platiť.
Každý vedel že to správne nie je ale keď chceš prežiť musíš.
Policajti, sudcovia, prokurátor, politici boli na výplatnej listine. A nie len HZDS chodilo za Černákom.
@anonym_autor u nás na cintoríne je pochovaný Svoboda. Aspoň nám už z hrobov nemožno kvety a vence ako kedysi. Inak to bol spolužiak mojej maminy. Podľa jej opisu to bola slušná rodina 😁
@anonym_autor Mikiho a všetkých chlapcov poznám osobne , mne nikdy neublížili mala som s nimi veľmi dobré vzťahy . Niektorí prežili, sú vonku a boli to moji najlepší kamaráti, boli to divoké obdobie , ale to bolo po celom Slovensku. Polovica chlapcov nežije , alebo je zavretá a zvyšní žijú už normálne životy, majú ženy, deti , vnúčatá, väčšina z nich podniká už veľa rokov a stali sa z nich dobrí chlapci 🙂vždy som išla radšej na kávu s nimi ako s nejakou povrchnou kamoškou. Film som nepozerala , čítala dávno knihu , pretože film má určite ďaleko od reality a Ondrík sa absolútne nehodí na tú rolu. Ja si pamätám Mikiho ináč ako 99% ľudí zo Slovenska a bol to vždy chlap čo držal slovo, mal pokoru a bol férový. Chlap ktorý mal gule a ani teraz ho nič nezlomilo, drží si formu , veriaci je vždy a jeho mama by si zaslúžila aby ho pustili von .
Tak aj vychod si presiel svojim, ale my sme tu nejako extra neriesili, kazdy vedel ku komu sa radsej neozvat a dat mu pokoj....ak si cchela cigi tak si isla do Ciernej....vacsina vsetko tu bola cigoska zberba. aj teraz to tak funguje...hlavy si rezali a buchali auta, ale inak to boli fakt ze primitivci, a Holub, klasika cigan...postupne sa vytratili do stratena lebo uz nemali odvahu do Michaloviec tam uradovala a uraduju Albanci, na tych nikdy nemali.
Spolužiačke zastrelili otca, v niečom bol namočeny. Vtom období sa nachádzali mŕtvoly v kobercoch. Na východe hlavne na prelome storočí kvitlo paseractvo.
YouTube Pan Ivan Mego sa týmito témami zaoberá
@anonym_autor Mikiho a všetkých chlapcov poznám osobne , mne nikdy neublížili mala som s nimi veľmi dobré vzťahy . Niektorí prežili, sú vonku a boli to moji najlepší kamaráti, boli to divoké obdobie , ale to bolo po celom Slovensku. Polovica chlapcov nežije , alebo je zavretá a zvyšní žijú už normálne životy, majú ženy, deti , vnúčatá, väčšina z nich podniká už veľa rokov a stali sa z nich dobrí chlapci 🙂vždy som išla radšej na kávu s nimi ako s nejakou povrchnou kamoškou. Film som nepozerala , čítala dávno knihu , pretože film má určite ďaleko od reality a Ondrík sa absolútne nehodí na tú rolu. Ja si pamätám Mikiho ináč ako 99% ľudí zo Slovenska a bol to vždy chlap čo držal slovo, mal pokoru a bol férový. Chlap ktorý mal gule a ani teraz ho nič nezlomilo, drží si formu , veriaci je vždy a jeho mama by si zaslúžila aby ho pustili von .
@anonym_3952dc tebe nevadi jeho sadizmus?
@anonym_3952dc tebe nevadi jeho sadizmus?
@eva8 Ku mne sa vždy správal slušne, nikdy si nedovolil nič, vyrastala som medzi takýmito od malička a nemala som problém ich poslať do prdele a vždy to rešpektovali. Ty si asi videla film , realita bola iná, on mal na to ľudí a sám si ruky zašpinil veľmi málo, vadí mi to , že jeden z ich trojice si chodí po Horehroní a tvári sa , že nikdy Mikiho nepoznal a nikdy nič neurobil a popritom bol pri všetkých vr.... a teraz sa tvári ako pán veľkopodnikateľ.
@anonym_autor ano mali.
@tenerifka to mi ju u prdele... Čo mi hlava nebere je velebiť tieto skety.... jednoducho človek ktorý dokáže človeku odrezať hlavu a Ondrík o ňom povie, že to je super chlapík...je mi zle... A neviem čo si autorka predstavuje pod pojmom zlí chlapci....bola a je to verbež ktorá nectila ani len to ženy a deti nie
@tom_i Ondrik nepovedal,ze je to super chlapik. Vytrhla si to z kontextu.

Na juhu slovenska pomaly niet dediny kde by pár ludí nezmizlo