Skúsenosti s obchodom andzela sk
Ahojte, ma niekto skúsenosti s obchodom andzela sk? Na obrázku veci vyzerajú krásne ale aká je realita?
Ahojte. Ja som si uz zoparkrat objednala. Veci mi prisli v poriadku. Je to Polsky tovar, necakajte 100% bavlnu. Ale niemtore kusky su naozaj nadherne. Nieco som aj vratila, vsetko dopadlo super,peniaze vratili bez problemov. Fotky zodpovedaju aj realite,ale odporucam si precitat zlozenie pod tovarom, aky je material. Ja som z väcsinou spokojna.
@merlinja ja som mala topanky aj. Topanky su urcite Cina. Ja som bola sklamana. Ale skor kvoli tomu, ze ich mohli nafotit z viac stran - to by som aj zistila ze maju platformu - cize by som ich nekupila. Navyse fakt asi 95% topanok mam 39. Od nich mi boli mierne male. Ale to je individualne s tou velkostou. Vratila som ich tak kvalitovo sa mi tazko posudit da
Ja som odtial objednavala pred par mesiacmi.No,z 5 kuskov som si nechala 1.Material strasne shitny.Saty vobec nezodpovedaju tym poupravovanym fotkam na nete a este si aj platit za vratenie tovaru poplatok? A pomerne dlha doba refundacie.Sorry,pri tom ake su moznosti eshopov v dnesnej do e,kvalita,jednoduchost vratenia a ochotny pristup,uz cez tento eshop neobjednam.
Tak ja si tu objednavam uz dost dlho a dost casto. Topanky - raz moje cislo velke raz male. Ale boli fakt pekne. Oblecenie one size - tieto veci pri pozerani stranky preskakujem, ak nosite s/m tak vam to bude velke. Jedine to moze vyzerat dobre ak ste vysoke ako aj modelky su, ale na xhudej malej osobe ani nahodou. Este niektore saty sa daju inak nie. Velkost nosim s a nieco mi sedi s napr krasne elasticke rifle mam aj teplaky a hore mam radsej s/m alebo m kedze s mi nesedi na prsia to je tak na a/b kosik. Ale veci vzdy kvalitne a krasne. Maju bud ich vlastne polske veci tie mam radsej alebo tie cinske. Ale tieto su kvalitne a co mam z ineho eshopu take iste za polovicu, lebo som chcela usetrit, tak sa to neda porovnat. To druhe handra uz od novoty. Servis vyborny, s vratenim nebol nikdy problem. Co sa neda povedat o inom polskom eshope selfieroom, kde stale problem s peniazmi vracali aj 6 mesiacov alebo vraj nedostali tovar atd s tymi som skoncila.
Dievčence dnes mi došla vesta na jeseň taká dlhšia cierna a je perfektná aj sedí pekne - takže za mna druhý nákup a zase ok 🥰
Ahojte baby, ja som prvýkrát objenala bundu minulý rok a bola super krásna. Potom, keď som objednala tričká a mikiny, tak to som už z 10 veci vrátila 8, takže som bola z toho dosť z sklamaná. Neseda veľkost, kvalita no proste handry. Ale myslím, že tie bundy a vesty su tak ako na obrázku, lebo ta moja perfektna 🙂
@jarkajarka333 prosim ta a aku bundu mas odtial? Nedas foto prosim? Mne sa odtial vela bund paci len sa bojim objednat
@radka2119 páči sa 🙂
@jarkajarka333 dakujem. Presne po tej pokukujem. Krasna je 🙂
@radka2119 ja som s ňou spokojná a veľmi sa mi páči 🙂 Aj po roku stále je taka istá ako keď som ju kúpila 🙂
Ahojte, ja byy som sa chcela opýtať ak si tovar objednám a zaplatím vopred a nebude tovar sediet po koľkých dňoch vrátia peniaze? A este otázočka, či sa aj za vratenie tovaru platí alebo Vám to vrátia späť. Ďakujem pekne
Baby, ten material.... Nepotite sa, pod tým moc? Dýcha aspoň trocha? Bundy pekne, no odrádza ma ten igelitovy materiál.
@snezienkaaa82 ja mam tiez uz od nich podobnu bundu, a teda nepotim sa. Akurat ze mi strasne elektrizuje a lepia sa potom na mna saty alebo ma kopne vsetko coho sa chytim ked si ju vyzleciem 🤣
@lubkaricardo čo sa týka vratenia, tak poštovné si hradíš sama. Nevrátia ti peniaze za poštu len za zakúpený tovar. Pozerala som v histórii mojich vrátených objednávok a čas za ktorý mi vrátili peniaze od prijatia tovaru bolo 10 dní.
@engynka ja som pracovala u cinana a moj muz im vozil veci nemali z ciny vsetko len drobnosti ako hracky pre veci muz chodil do madarska do skladov a boli to turecke veci
Ako casto majú zĺavy, som tú víkendovu prešvihla. Vďaka.

Pridávam sa k pozitivnemu hodnoteniu obchodu… veci ktore mi prisli boli presne ako podla popisu a aj kvalitou fajn.. pristup je velmi mily a ochotny, preto obchod hodnotim ako naozaj spolahlivy… velka spokojnost