icon

Skúsenosti s obchodom andzela sk

2. mar 2021

Ahojte, ma niekto skúsenosti s obchodom andzela sk? Na obrázku veci vyzerajú krásne ale aká je realita?

larusa
4. aug 2021

Pridávam sa k pozitivnemu hodnoteniu obchodu… veci ktore mi prisli boli presne ako podla popisu a aj kvalitou fajn.. pristup je velmi mily a ochotny, preto obchod hodnotim ako naozaj spolahlivy… velka spokojnost

asanti55
19. aug 2021

Ahojte dnes mi prisiel tovar tesila som sa na bluzku a saty bluzka velkost c.36 mi je trochu volnejsia material nie je bohvieco a na rukave je chyba a saty velkost uni su strasne velke na modelke samozrejme upravene zuzene takze vraciam spat :(

jeyna
29. aug 2021

Ahojte. Ja som si uz zoparkrat objednala. Veci mi prisli v poriadku. Je to Polsky tovar, necakajte 100% bavlnu. Ale niemtore kusky su naozaj nadherne. Nieco som aj vratila, vsetko dopadlo super,peniaze vratili bez problemov. Fotky zodpovedaju aj realite,ale odporucam si precitat zlozenie pod tovarom, aky je material. Ja som z väcsinou spokojna.

merlinja
29. aug 2021

@jeyna s topánkami nemáte skúsenosť? Práve jedny pozerám, sedia veľkosti podľa bežnej akú nosíte? Ďakujem.

engynka
29. aug 2021

@merlinja ja som mala topanky aj. Topanky su urcite Cina. Ja som bola sklamana. Ale skor kvoli tomu, ze ich mohli nafotit z viac stran - to by som aj zistila ze maju platformu - cize by som ich nekupila. Navyse fakt asi 95% topanok mam 39. Od nich mi boli mierne male. Ale to je individualne s tou velkostou. Vratila som ich tak kvalitovo sa mi tazko posudit da

merlinja
29. aug 2021

@engynka vďaka, tak to nebudem riskovať.

maminkadeticiek
29. aug 2021

Ja som odtial objednavala pred par mesiacmi.No,z 5 kuskov som si nechala 1.Material strasne shitny.Saty vobec nezodpovedaju tym poupravovanym fotkam na nete a este si aj platit za vratenie tovaru poplatok? A pomerne dlha doba refundacie.Sorry,pri tom ake su moznosti eshopov v dnesnej do e,kvalita,jednoduchost vratenia a ochotny pristup,uz cez tento eshop neobjednam.

75tinka75
30. aug 2021

@merlinja ja som si objednala presne ako na obrázku a veľkosť sedela😉

jeyna
31. aug 2021

@merlinja Nie, topanky som este neobjednavala. 🙂

marguay
15. sep 2021

Tak ja si tu objednavam uz dost dlho a dost casto. Topanky - raz moje cislo velke raz male. Ale boli fakt pekne. Oblecenie one size - tieto veci pri pozerani stranky preskakujem, ak nosite s/m tak vam to bude velke. Jedine to moze vyzerat dobre ak ste vysoke ako aj modelky su, ale na xhudej malej osobe ani nahodou. Este niektore saty sa daju inak nie. Velkost nosim s a nieco mi sedi s napr krasne elasticke rifle mam aj teplaky a hore mam radsej s/m alebo m kedze s mi nesedi na prsia to je tak na a/b kosik. Ale veci vzdy kvalitne a krasne. Maju bud ich vlastne polske veci tie mam radsej alebo tie cinske. Ale tieto su kvalitne a co mam z ineho eshopu take iste za polovicu, lebo som chcela usetrit, tak sa to neda porovnat. To druhe handra uz od novoty. Servis vyborny, s vratenim nebol nikdy problem. Co sa neda povedat o inom polskom eshope selfieroom, kde stale problem s peniazmi vracali aj 6 mesiacov alebo vraj nedostali tovar atd s tymi som skoncila.

anka11
16. sep 2021

Dievčence dnes mi došla vesta na jeseň taká dlhšia cierna a je perfektná aj sedí pekne - takže za mna druhý nákup a zase ok 🥰

sue1818
24. sep 2021

@anka11 nedas nam sem foto? 🙂

anka11
25. sep 2021

@sue1818 nafotim samozrejme 😉

anka11
25. sep 2021
anka11
25. sep 2021

@sue1818 fotené na rýchlo 🙂 na mne

sue1818
25. sep 2021

@anka11 jeeej 🤩 je perfektna, dakujem 💗

anka11
26. sep 2021

@sue1818 áno je super - každý mi ju chválil keď som ju mala oblečenú 🥰

jarkajarka333
27. sep 2021

Ahojte baby, ja som prvýkrát objenala bundu minulý rok a bola super krásna. Potom, keď som objednala tričká a mikiny, tak to som už z 10 veci vrátila 8, takže som bola z toho dosť z sklamaná. Neseda veľkost, kvalita no proste handry. Ale myslím, že tie bundy a vesty su tak ako na obrázku, lebo ta moja perfektna 🙂

radka2119
19. okt 2021

@jarkajarka333 prosim ta a aku bundu mas odtial? Nedas foto prosim? Mne sa odtial vela bund paci len sa bojim objednat

jarkajarka333
2. nov 2021

@radka2119 páči sa 🙂

radka2119
2. nov 2021

@jarkajarka333 dakujem. Presne po tej pokukujem. Krasna je 🙂

jarkajarka333
3. nov 2021

@radka2119 ja som s ňou spokojná a veľmi sa mi páči 🙂 Aj po roku stále je taka istá ako keď som ju kúpila 🙂

lubkaricardo
3. nov 2021

Ahojte, ja byy som sa chcela opýtať ak si tovar objednám a zaplatím vopred a nebude tovar sediet po koľkých dňoch vrátia peniaze? A este otázočka, či sa aj za vratenie tovaru platí alebo Vám to vrátia späť. Ďakujem pekne

snezienkaaa82
3. nov 2021

Baby, ten material.... Nepotite sa, pod tým moc? Dýcha aspoň trocha? Bundy pekne, no odrádza ma ten igelitovy materiál.

sue1818
3. nov 2021

@snezienkaaa82 ja mam tiez uz od nich podobnu bundu, a teda nepotim sa. Akurat ze mi strasne elektrizuje a lepia sa potom na mna saty alebo ma kopne vsetko coho sa chytim ked si ju vyzleciem 🤣

lubkaricardo
3. nov 2021

Nahodou niektorá podobnu bundu? Snad bude ako na obrazku 😊

jarkajarka333
4. nov 2021

@lubkaricardo čo sa týka vratenia, tak poštovné si hradíš sama. Nevrátia ti peniaze za poštu len za zakúpený tovar. Pozerala som v histórii mojich vrátených objednávok a čas za ktorý mi vrátili peniaze od prijatia tovaru bolo 10 dní.

wilagrande
10. nov 2021

@engynka ja som pracovala u cinana a moj muz im vozil veci nemali z ciny vsetko len drobnosti ako hracky pre veci muz chodil do madarska do skladov a boli to turecke veci

merlinja
15. nov 2021

Ako casto majú zĺavy, som tú víkendovu prešvihla. Vďaka.

nelys
28. nov 2021

Ahojte dievčatá, kupoval niekto tento sveter?