Skúsenosti s obchodom andzela sk
Ahojte, ma niekto skúsenosti s obchodom andzela sk? Na obrázku veci vyzerajú krásne ale aká je realita?
Ahojte,dnes mi prišli šaty z Andzeli. Nevedela som sa dočkať,kedy mi prídu,pretože na fotkách sú nádherne. No po rozbalení veľké sklamanie. Tie zlaté by ako tak ušli,no vzadu majú veľký výstrih,čo na fotkách ani v popise nie je. No a najväčší problém je materiál. Sypú sa z nich trblietky ako zo solničky🤦🏽♀️,len som si ich vyskúšala a musela som ísť do sprchy. No a červené sú flitrované,čo som ja v popise nezaregistrovala,čiže to je moja chyba. Sú veľké,na podelke píšu,že má 164 cm no na nej sú pekné. Keď som ich obliekla,strašne pichali pod prsiami,tam kde je tá gumička a tak isto na rukávoch. Takže obidvoje vraciam.
Aliexpress si kradne fotky aj iných značiek. Čiže fotka môže byť rovnaká ale kvalita a prevedenie úplne iné. Ja som s týmto eshopom spokojná.
@jarkajarka333 vidim bundu na zimu, velmi rozmyslam ci objednat. Pisu na tych mpdeloch ze syntetické paperie. Je to vobec teple ? Ja som vecne zamrznuty typ a tym padom pokukavam po paperovej bunde. Dakujem
@jerrz Ahojte. Za mňa, žiaľ, tiež NESPOKOJNOSŤ. Tepláková súprava tepláky sedeli, no mikina obrovitánska. Zimná bunda síce krásna, veľkosť nesedela úplne, ale to uznávam, že sa treba riadiť uvedenýmu rozmermi v cm, to nesedí ani z aliexpressu, no POMER CENA - KVALITA CELÉ ZLE... stála ma 93e v akcii na stránke, u nás som ju našla v číňaku s dovozom Poľsko za 69e a aj to bolo veľa... Otvorený zips na vreckách predral rukáv zospodu pri nosení cca 10x na hodinu oblečenú slávnostne a zipsy zošúchané akoby bola nosená 2 roky. Kto nemá ďaleko do Poľska, určite odporúčam zájsť si na nákup oblečenia osobne a aj v tých najdrahších butikoch tam nakúpite výhodnejšie ako slz tohoto eshopu. A človek vidí vec naživo, vyhne sa sklamaniu a preplacačkám na poštovnom pri reklamáciách či vráteniach. Po prvom opratí sa materiál, samozrejme polyester, zdrcol. Ako bežne pri lacných bundách.
I ja sa pridám, možno že to niekomu pomôže…tovar som objednala štvrtok…v stredu mi ho kuriér doručil pekne zabalený…nosím M (165cm, 58kg) objednala som všetko UNI a sadlo mi to super, saty farebne presne ako na foto, ten čínsky zápach oblečenia je TOP 😂, všade na veciach bola vysacka made on italy 😂, kvalita látok katastrofa, pepco je kvalitnejšie a oveľa lacnejšie, veci si nechávam 😁 ale toto bol moj posledný nákup cez Andzela…
Ja som si tu nakupila 2x, 3 tricka, jeden svetrik, kardigan a ciapku, za mna velka spokojnost, material velmi prijemny a kvalitny. Nosim velkost 36/38, takze ta jedna velkost je tak akurat.
@jarkajarka333 Dobrý deň môžem sa spýtať tá bunda veľkosť sedí alebo treba objednat o číslo väčšie Ďakujem Monika
@monikasmolakova3 mne na pleciach mohla byť o číslo väčšia ale nebolo to take strašne. Skôr ked som mala sveter este pod tym tak bol problém.Treba sa pomerať a vyberať veľkosť podľa ich tabuľky.
@jarkajarka333 Ďakujem😉
@scarletrose3 akú máte skúsenosť s obchodom andzela? Veľmi sa mi páči jeden kabat na fotke vyzerá úžasné
@lenusie29 objednala som si kozenku maximalna spokojnost za mna

Dobry den, nahodou neobjednaval niekto tuto bundu ci vyzera aj v skutocnosti tak ako aj na obrazku? Vopred dakujem