Skúsenosti s obchodom andzela sk
Ahojte, ma niekto skúsenosti s obchodom andzela sk? Na obrázku veci vyzerajú krásne ale aká je realita?
Kocky a stačí vrátiť tovar doporučene, alebo je potrebné ako balík na adresu?
Neodporúčam tento eshop, hlavne po negatívnej reklamácii, biele tričko mi zožltlo a vyjadrenie znelo, že je spôsobené nesprávnym uskladňovaním.
@zuzanazara po akom čase sa ti to stalo
@zuzanazara mne sa tam viackrát stalo že bola uvedená bavlna ako materiál a prišla viskóza. Alebo že mi prišlo jedno tričko ktoré malo super materiál tak som objednala ďalšie lebo mali ďalšie 2 farby a tie mali úplne iný materiál a bol uvedený pri všetkých rovnaký 🤷♀️ mne to napríklad vadí lebo preferujem bavlnu
@sandra151 bolo oprate a uložené v satniku a asi po 2 mesiacoch- neviem presne som si ho išla obliecť a bolo cele zozltnuté. Akože môže sa stať, ja nikoho neobviňujem, možno práve ten kus bol nejaký chybný, ale ich prístup katastrofa- zle uskladňované a ze predali stovky kusov a som jednina... preto nikdy viac odtiaľ už nič neobjednám
Andžela má pekny tovar viac krát som objednavala a veľka spokojnosť je to Polsky tovar niečo Turecko ale mega pekne veci maju...
Andzela má pekne vyrobky ja som veľmi spokojná

Ja tam tiež nakupujem a všetko ok