icon

Skúsenosti s obchodom andzela sk

2. mar 2021

Ahojte, ma niekto skúsenosti s obchodom andzela sk? Na obrázku veci vyzerajú krásne ale aká je realita?

Strana
z4
sandra151
9. okt 2024

Ja tam tiež nakupujem a všetko ok

lenusie29
9. okt 2024

@anka11 ahoj prosím andzela .sk prídu pekne veci ? chcem si objednať kabát no baby nadávajú ze veľkosti nesedia a že sú to šmejdy

anka11
18. okt 2024

@lenusie29 ahoj. Ja mám komplet od nich je božský a vestu na jeseň a je tiež ok. Moja skúsenosť bola dobrá s nimi. 🙂

murron
23. nov 2024

Kocky a stačí vrátiť tovar doporučene, alebo je potrebné ako balík na adresu?

murron
23. nov 2024

@sandra151 vracali ste poštou doporučene alebo ako balík na adresu? Ďakujem

sandra151
23. nov 2024

@murron ako doporučený list poštou

murron
23. nov 2024

@sandra151 ďakujem veľmi pekne 🌹

sisiny8
29. dec 2024

@kobolova dobry den mozete prosim odfotit bundu? Dakujem

zuzanazara
3. feb 2025

Neodporúčam tento eshop, hlavne po negatívnej reklamácii, biele tričko mi zožltlo a vyjadrenie znelo, že je spôsobené nesprávnym uskladňovaním.

sandra151
4. feb 2025

@zuzanazara po akom čase sa ti to stalo

sandra151
4. feb 2025

@zuzanazara mne sa tam viackrát stalo že bola uvedená bavlna ako materiál a prišla viskóza. Alebo že mi prišlo jedno tričko ktoré malo super materiál tak som objednala ďalšie lebo mali ďalšie 2 farby a tie mali úplne iný materiál a bol uvedený pri všetkých rovnaký 🤷‍♀️ mne to napríklad vadí lebo preferujem bavlnu

zuzanazara
5. feb 2025

@sandra151 bolo oprate a uložené v satniku a asi po 2 mesiacoch- neviem presne som si ho išla obliecť a bolo cele zozltnuté. Akože môže sa stať, ja nikoho neobviňujem, možno práve ten kus bol nejaký chybný, ale ich prístup katastrofa- zle uskladňované a ze predali stovky kusov a som jednina... preto nikdy viac odtiaľ už nič neobjednám

sandra151
12. feb 2025

Podľa vás sú normálne takéto fľaky na novom tričku?

sandra151
12. feb 2025

A druhé tričko takto krivo ušité?

odri2
20. feb 2025

Andžela má pekny tovar viac krát som objednavala a veľka spokojnosť je to Polsky tovar niečo Turecko ale mega pekne veci maju...

odri2
20. feb 2025

Andzela má pekne vyrobky ja som veľmi spokojná

Strana
z4