Skúsenosti s obchodom www.trendovo.sk
Máte skúsenosť s týmto internetovým obchodom?
@nikinininati netreba si nič od nich objednávať,aj ja som na to doplatila!
Sú neseriózny od 29.3. sa mi neozvali neodpovedali na mail proste kašľu na ľudí len zhrabnu peniaze a viac sa nestarajú
@nikinininati Dobrý večer, tiež som si chcela objednať. Na stránke maju napisané, že majú spokojných 150 000 zakaznikov,ale recenzie žiadne. Až google mi vyhladalo recenzie na modrom koniku. Pred dvomi rokmi som od nich mala teplakovú súpravu, tiež som ju musela vrátiť, strašná kvalita , horšia umelina, ako na vietnamskou trhu. Teraz som chcela zimnú bundu,myslela som, že by na bunde nemalo byť nič zlé,je to iný materiál ako tepláky. Dobré, že som si to prečítala, ďakujem
máte skúsenosti s modovo.sk alebo amando.sk
@331kikus ahoj, napísal ti niekto recenziu na obchod modovo.sk? Tiež si tam teraz pozerám bundu, ale nikde žiadna recenzia :/
@andrea54321 nie nik sa neozval tak som to skúsila risknúť.....objednala som si toto: https://www.modovo.sk/bundy/damska-zimna-bunda-...
Na to že to bolo pred sviatkami mi to prišlo fakt do 3 dní na zásielkovňu a bunda je super......skúsila som aj to amando.....tam to bolo horšie lebo to šlo cez kuriéra tak to prišlo až po sviatkoch....ale bunda tiež ako na obrázku....nečakala som že bude taká teplá.....len ma trochu rozširovala ale bez problémov ju vzali späť...uvidíme či budú robiť nejaké problémy alebo vrátia peniaze......ale inak som prekvapená a spokojná....
@andrea54321 a ešte že z toho druhého som si túto bundu: https://www.amando.sk/bundy/20981-71326-modra-d...
naozaj ako na obrázku.....
predtým som objednávala z nejakej inej stránky škoda že si nepamätám názov....a to bola katastrofa....aj šuštiaková bunda je hrubšia ako to čo mi prišlo...dokonca som im napísala hodnotenie a koment a vymazali to.....hanba
Objednala som si bundu veľkosť S. Mam 50 kg, všetky veci kupujem S, alebo XS a táto bunda mi bola malá a úzka (určite niečo pre Číňanov, keďže oni väčšinou vyrábajú veci menšie, myslím si, že je to čínsky obchod). Chcela som vymeniť tovar za väčšie číslo a chceli aby som zaplatila za dopravu za vratenie a zasa dopravu s novým tovarom číslo M. Takže tri krát by som mala platiť dopravu, len aby som vymenila bundu za väčšie číslo, čo by ma stalo dokopy 7€ len za dopravu! Tovar vraciam. Jednanie bolo veľmi strohé, nepríjemné. Nikdy viac nenakupim z tohto obchodu
@331kikus Zdravim, chtela sem se zeptat ac je to trochu hrube, jakou velikost jste si objednavala kdyz bychom to prevedli na cislovani?? Ja vubec netusim jakou velikost si mam zvolit zda XL ci XXL, jelikoz v mereni se moc nevyznam ale vetsinou mam asi velikost 42
predem dekuji za odpoved
Ja som si objednala z modovo.sk mikinu a som sklamaná,na obrázku krásna predlzena,a v skutočnosti je len trošku pod zadok,kvalita nič moc,už si neobjednam nikdy..dala som za ňu 22e a ma hodnotu oveľa mensiu
Kupila som si z Modovo mikinu za 23 eur s ocakavanim vyssej kvality.Asi po 10-15 razoch nosenia su na nej velke zmolky.Reklamaciu mi neuznali.Takze od tohto vyrobcu uz si urcite nic nekupim.
Prikladam svoju skúsenosť, včera som si objednala poobede kozenkovu bundu a mikinu, dnes mi to kurier doručil. Oboje su to krasne veci, velkost sadla, za mna velka spokojnost. 👍
Ja som s trendova.sk nadmieru spokojna 😊 mikina aj bunda skvela ✌️
Objednala som si jarnú bundu. Prišla v poriadku, ale farba neodpovedala obrázku

zaujimave este ze ma napadlo prečítať si recenzie. Páčili sa mi šaty ktore boli cenovo okolo 30 eur. Zloženie látky polyester čo mi nepride ako materiál za ktorý by som platila 30€. Zošitie švov sa mi tiež nepáčilo. Po prečítaní komentarov som usúdila že su to len pekne nafotene fotky 🙂 to isté ako aliexpress :D:D