icon

Skúsenosti s paranormalnymi javmi a duchmi

adkaa256
14. mar 2025

Dobrý večer chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s paranormalnymi javmi a s duchmi.

Strana
z4
gabrielkaa
21. mar 2025

@bessie12 veľa ľudí tomu neverí, ale som presvedčená, že je to tak

bessie12
21. mar 2025

@gabrielkaa to sú tí skeptici. Raz ich možno ten smiech prejde.

gabrielkaa
21. mar 2025

@bessie12 my žijeme v 3-rozmernom svete, a niektorí neveria, že existuje aj 4 rozmer.

kiki68
21. mar 2025

@gabrielkaa Tak mozno to tak ma byt a vacsina ludi to vdaka tomu nevyhladava a neprovokuje. Moj muz he prave ten skeptik, nesmeje sa, ale pre neho je to take abstraktne. Mne skor vadilo to ked ludia vyvolavali este ako decka duchov, smiali sa a ja som odmietala toto robit. Par z nich, ze pozri ona sa boji… pozeram, ze dievca chod spat do mojej postele a rano sa budes klepat ako ratlik na mraze.

bessie12
21. mar 2025

@karolinakr ladí to k téme 😁😁
@kiki68 mne by mohli zaplatiť. Zhrabnem prachy a v tom momente by ma tam uz nebolo 🤣 a oni by sa mohli hrať.

bessie12
21. mar 2025

@kiki68 keď som bola decko, tak som sa hrala maximalne tak s kyvadlom. Ale teraz by som už ani toto nerobila.

karolinakr
21. mar 2025

@bessie12 s kyvadlom? a sme doma...nikto nič, každy je muzikant a pomaly to vylieza, kto, kde s kym, a prečo sa im hybe nabytok

karolinakr
21. mar 2025

@kiki68 a ako skončili? máš nejake info? čitala som všelijake pribehy, len nie dobré

gabrielkaa
21. mar 2025

@kiki68 áno, je to tak ako ma byt. Môj muž je tiež skeptik, ale zas keď mu začnem rozprávať moje “historky” tak povie, že mám prestať, že mu to je nepríjemne 😁

bessie12
21. mar 2025

@karolinakr ale toto s vyvolavanim duchov nemá nič spoločné. To nebolo ani pravé kyvadlo. Len prsteň zavesený na šnúrke.

fairyy
22. mar 2025

@karolinakr ale u nas to bol len ten jeden kamerovy zaznam 🫣 nastastie pred a po sa uz nic neudialo, teda aj dufam, ze sa uz neudeje... sa snazim aj vytesnit ten zaznam z hlavy.. muz aj letel dole aj skrikol na starsiu, ze kde je a ona v izbe 🤦 a po jeho prichode do pivnice nic ...vsetky dvere zamknute okna zavrete nikto iny v dome nebol a ina kamera v dome ci pred domom alebo za domom ci po stranach nenatocila nic z toho co sme videli na tej jednej😂😂

karolinakr
22. mar 2025

@fairyy a kto tam bol? odkaž ma na koment

fairyy
22. mar 2025

@karolinakr nepisala som este ze co bolo na zazname... len zrazu kamera pipla na vsetkych mobiloch ze zaznamenala pohyb... tak sme si spustili aj ja aj manzel, ze asi chrobak alebo mucha tam lieta ako zvycajne... obaja pozerame na mobiloch a tam sa nic nedeje a nahrava dalej asi 20sekund nic a na to zablesk (nie je tam ziarovka v svetle praskla pred asi mesiacom a nechyba nam tam svetlo nedvaali sme novu) a ziadne ine umele svetlo nesvietilo iba mierne svetlo prenika cez okienko a dvere do miestnosti zavrete... tak na druhom okne pozeram vonkajsie kamery co nahrali za poslednych par sekund a nic ziadne zablesky iba slniecko svieti ako stale ... pozerame na seba s muzom, ze kamera asi nejak odchadza abo co a po zblesku na kamere tma jak v rohu a prepne do nocneho rezimu (stale svieti slnko druha kamera pred domom nahrava tiez je slnecno) ...stale sa nahraval zaznam tak pozerame dalej (mladsia dcera sa hrala na zemi nechcelo sa nam ist dole) zrazu smuha ktoru vyhodnoti ako pohyb a potom zas nic a o par sekund presunie sa kamera ale nie sosovkou ale cela sa presunie asi o meter a spusti alarm ze s nou niekto pohol a vtedy bezal uz manzel dole a krical na starsiu kde je ...ona v izbe... dole ako vravim vsetko zavrete a po manzelovom prichode dole a otvoreni dveri sa kamera vratila do denneho rezimu a na kamere mi muz oznamuje ze svieti slnko nie je tam tma ...

karolinakr
22. mar 2025

@fairyy hm...strašidelné je to dosť
a zlodeji, nemohol byt niekto vnútri?
ked nie, potom je to divné, vždy ma zaujimalo, ked sa o duchoch hovori, že su inteligentne bytosti, prečo ako prvé nezlikviduju kameru..ale tam je natočene všetko ako hrnce lietaju, zasuvky sa otvaraju atd..
no a povedz mi tvoje prve pocity, čo si robila? ako si sa cítila? najprv si sa pototo a potom čo? ... 😀

bessie12
22. mar 2025

@karolinakr poltergeist a zle entity sú inteligentné. Svojim spôsobom. Tie sú tu už veľmi veľmi dlho. Aj preto vedia pohnúť s predmetmi.
Ale zničiť niečo tak ako ľudia to nedokážu. Celkovo musia vyvinúť veľkú energiu na to, aby niečím pohli. Ale to platí aj o iných entitach. Pri komunikácii potrebujú energiu a tu vela krát nemajú. Preto vždy ti lovci duchov vravia, aby si tu energiu vzali z prístrojov, ktoré majú.

fairyy
22. mar 2025

@karolinakr my sme hladali vysvetlenie asi 5 hodin a hlavne to nie je jedina kamera k nej sa dostat znamena, ze clovek musel prejst minimalne okolo 3och dalsich ... nikde nic len v tej miestnosti za zatvorenymi dverami sa stalo toto... par dni som ja mala problem ist do suterenu 😂 a moj muz to uzavrel ako lokalne zemetrasenie v nasej pivnici s pokazenou kamerou 😂

karolinakr
22. mar 2025

@fairyy 🤣

marorlinko
2. apr 2025

@bessie12 na povalach je najviac energii, ver mi , zbav sa tych veci co najskor, viem o com pisem, nikdy viacej ziaden nabytok z druhej ruky, uvids tu zmenu ked to das prec, potom si precisti byvanie salviou 🙏

predajcake
15. apr 2025

Áno, ale paranormálne to pre tých čo tomu nerozumejú.. človek zomrie a ostané duch a keď neodíde ostane tu.. žijeme 50-100rokov naše životy a taký duch čo nemôže odísť tu blúdi aj 10 násobok života.
Niekto ich cíti čuchom, niekto cíti zvláštnu energiu a je nervózny ani nevie z čoho a potom sú taký ktorý sú schopný ich aj vidieť.
Ale duch nás vidí a oni vedia kontrolovať komu sa ukážu, aj ten čo vidí vidí len vtedy ak sa chcú ukázať, resp. oni cestujú niesu na jednom mieste.

predajcake
15. apr 2025

A hlavne ich čas je medzi 00-4:30 ráno, ale niektorý sú aj cez deň videný.

Strana
z4