icon

Skúsenosti s podvodníčkou Cifrovou

roxy01
1. mar 2025

Dobrý večer,

nemáte, prosím, niekto skúsenosti s touto podvodníčkou? Na internete je už známa firma, no meno si stále mení. Jediné, čo sa nemení, je jej telefónne číslo: +421 940 036 820. Ja som mala dočinenie s pani "Adriánou Cifrovou".
Včera mi mala predať lístok na koncert, no pani som poslala 130 € a odvtedy sa neozýva.

Za každú info by som bola vďačná.

karolinakr
2. mar 2025

to je hrozne, to mi je ľúto a polícia zas ma zviazané ruky? napíš do Noveho času všade, kde len môžeš,,alebo vieš čo, teraz sa sim karty registruju v O2, musíš dať občiansky meno a adresu, chod na políciu, a im by to O2 alebo Orange mal vydať..i ked vieme ako to chodí, ale 130eur je dosť ktovie koľko ľudi takto pripravila o peniaze a je na čase aby šmejdom niekto klepol po prstoch, buď neodbytna, nedaj sa vypoklonkovať, ked ti henten policajt nepomôže, chod za druhým, už mam nervy, ked len počujem podvodník

karolinakr
2. mar 2025

alebo ak niekto pracuje v operatorovi, by ti mohol pomôcť

karolinakr
2. mar 2025

teraz mi ukázalo kontrola čísla

Podvodníčka - reaguje na dopytové inzeráty na bazoši a po úhrade/prevode platby na účet tovar nezašle a viac nekomunikuje, na uvedené číslo sa už nedá dovolať.

22. 8. 2024
+1
0

Odpovedať

Mam podobnú skúsenosť, rozpráva ako nenávidí keď ľudia oklamať ľudí, že zoberú peniaze a vstupenky nepošle a že robí vo finančnom sektore nooo ale okrádačku

23. 8. 2024 +10

Mám rovnakú skúsenosť. Našla som viaceré podvody ohľadom tohto čísla. Pani pôjdem nahlásiť na políciu. Každý by tak mal spraviť a v takomto prípade, keď je nás viac, to má aj význam 🙂

karolinakr
2. mar 2025

Napíš sem svoju skúsenosť, čiže roky už takto operuje, to je z minulého roku z augusta, že predáva vstupenky, pracuje vo finančnom sektore a zatiaľ je to obyčajná zlodejka

https://www.vyhladavaniecisla.sk/cislo/42194003...

roxy01
autor
2. mar 2025

@karolinakr ďakujem za rady, včera som už napísala na rôzne stránky, aby si ľudia dávali pozor + som si spísala všetky dôkazy na pani, aj skúsenosti ostatných a zajtra idem na políciu. Výhodou je, že ak by ju aj iní nahlásili, sumy, o ktoré okradla ľudí, sa sčítavajú a ak to presiahne hranicu myslím že 700 €, ide o trestný čin a dá sa s tým už niečo robiť. Škoda, že sa hranica zvýšila a nie znížila. Takto sa nám môžu zlodeji vysmievať do tváre s úplným kľudom.

mnamko
3. mar 2025

@roxy01 bože veď to stale hovoria, nekupovať listky od cudzích ludi cez internet a ani pred koncertom na danom mieste,ste nepoučiteľný ľudia

sorok
3. mar 2025

Ahojte, aj mňa okradla o peniaze. Žiaľ som si jej číslo začala preverovať až keď mi neodpisala po platbe.
Chcem to riešiť cez políciu, len nás musí byt viacero aby to riešili.
Ste za?

roxy01
autor
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
4. mar 2025

@roxy01 a čo povedali? da sa to vypátrať?

roxy01
autor
4. mar 2025

@karolinakr dá, no samozrejme to má väčšiu váhu pri viacerých ľuďoch. Zdá sa, že tento pán/pani má na rováši toho viac 🙂

roxy01
autor
17. mar 2025

@sorok dobrý večer, už je nás viac, ak sa chcete pridať na podaní žaloby, kontaktujte ma

sorok
17. mar 2025

@roxy01 žalobu som podala už minulý týždeň

roxy01
autor
18. mar 2025

@sorok ste skvelá