icon

Skúsenosti s predávajúcimi na koníku

martina1703
27. nov 2021

Dobrý deň mám problém preto píšem ,ak je tu nejaka téma podobná tak sa ospravedlňujem ...Kupujúca tvrdí ,že tovar neprišiel ,nepožiadala o doporučene ...no ja som balík i tak odfotila ,už s cenou pošty ,dátumom a mestom. Aj keď bol poslaný obyčajne ...no tvrdí ,že nič neprišlo ,ako ďalej postupovať ....ďakujem

Strana
z2
evaachesa
27. nov 2021

@martina1703 nech sa ide opýtať na poštu a ukáže foto balíčka. Jednej babe som tak poradila nech ide na poštu aj s fotkou a veru našli balíček, mali ho niekde založený...čakala 2 týždne a lístok z pošty nikde. Ja stále odfotím balík po zabalení a potom aj za prepážkou ak sa dá.

evaachesa
27. nov 2021

Teraz keď vidím to hodnotenie tak si myslím že bude inde problém 🤨 podľa mňa ho dostala len na teba niečo skúša. Kašli na to, poslala si obyčajne na jej zodpovednosť. Ak to máš aj v podmienkach tvojho bazárika, tak nie je o čom 😏

luciannka83
27. nov 2021

@lesana25 ale balik na postu stoji 2,70

luciannka83
27. nov 2021

Peniaze mas, balik di odoslala, ,,ďokaz,, ze si poslala odfoteny maš, viac urobit nevieš. Ja by som podla hodnoteni s nou ani neobchodovala.

kubkovamama
27. nov 2021

@martina1703 mne sa este za 10r nestalo aby obyčajna zasielka nedorazila,ked tak s oneskorením a takto pocas korony alebo Vianoce vzdy chodili neskôr.Plus pytam si vzdy aj potvrdenie o odoslaní.A podla hodnotenia co si dala fotku,uz len pre ten styl pisania a vulgarizmus by som s takou osobou vobec neriesila,radsej nech mi to pol roka stoji v skrini ako takej predat.Takze chyba asi nie je na tvojej strane.A ked uz,všetky stratené zasielky koncia na zbernej poste v Trnave,ak mas fotky a meno,adresu,urcite tam po mesiaci bude.Ak sa ovšem stratil😉

martina1703
autor
27. nov 2021

@luciannka83 jasné moja vina ...po Tom ma aj dobre hodnotenia preto ,ma to zmietlo nejak ...úplne všetko v rýchlosti ...

luciannka83
27. nov 2021

@kubkovamama ak tam je uvedena dobra adresa nieje dovod, aby to davali do zberne, ci? Mne sa inak tiez nestalo, ze by nedosiel balik, alebo ze by mne nieco neprislo. Jedine, ze ti to niekto zo schranky vyberie.

Strana
z2