icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

snaily
18. jún 2013

@ewwe nemusia pokial je len bloček ale ak bude faktúra s menom tak je to v háji

lucka8791
18. jún 2013

@mariosmykal ahoj uz som oslovila mamicky aby sme sa nejako dohodli tak cakam na ich odpoved dam potom vedet a ked mi zmazu zle hodnotenia bude moj bazar zase aktivny ? dakujem za odpoved

mariosmykal
18. jún 2013

@lucka8791 keď to bude v poriadku z tvojej aj z ich strany, tak bazár znovu aktivujem.

lucka8791
19. jún 2013

@mariosmykal ahoj oslovila som tie 2 mamicky aby sme sa dohodli a vobec sa mi neozyvaju tak co mam spravyt chcem mat bazar aktivny som rada ze predavam aspon nieco kazde euro nam pomoze tak co mam spravyt

lucka8791
19. jún 2013

@mariosmykal a eate s kym nemamnezrealizovany obchod prosim ta daj mi na nu login lebo vobec neviem o koho ide dam si to doporiadku prosiiim dakujem

kucminka
19. jún 2013

kočky,ako dlho sa čaká na vyjadrenie admina?poslala som mu správu,ohladne mojej výmeny kde som bola poškodená,pretože dotyčná mi doteraz nič neposlala a ona si užíva moje nové veci už 3týždne a ešte mi dala aj negatko 😠

lucka8791
19. jún 2013

@mariosmykal prosim ta mozes mi aj odpovedat jak mam este kontaktovat tu pani aby sme sa dohodli vobec sa mi neozyva tak co mam este spravyt ? toto je nefer ma stopnut na zaklade coho ze niekto nieco povedal ? uz mi pribudli dalsie kladne hodnotenia to sa akoze nerata ? bola by som rada aby sa to uz doriesilo ja si myslim ze som nepravom bloknuta uz som raz bola kvoli jednej pani ktora chcela za 9 euro nove tenisky a teraz akoze za co ved ani neviem o co idem ja tiez mozem s tebou pisat bloknes aj ich ? toto je nespravodlive bola by som rada keby si sa uz konecne ozval dik

lucka8791
19. jún 2013

baby poradte som bloknuta mam cely bazar zastaveny kvoli nejakej pani ze mam s nou nedorieseny obchod ani neviem o co ide alebo kto to je toto je nespravodlive ma bloknut ked si mna este nikto nevypocul na zaklade coho ? toto je nefer ozaj a som dobre s toho vytocena ja ked som sa stazovala na jednu pani ze mna oklamala aj fotky som dala veci co mi poslala boli to totalne handry na zem tak nu neblokol nikto co je toto za spravodlivost ?

martinka17
19. jún 2013

@lucka8791 skús postupne osloviť tie baby, ktoré Ti dali negatko, iste bude medzi nimi aj ten nevydarený obchod. A skontroluj si IP, ak si bloknutá, budeš mať podľa mňa niečo aj v IP 😉

mana50
Odpoveď bola odstránená
dundy27
20. jún 2013

Ahojte, mate niektora skusenost s kupou kocika tu na MK s tym, ze kocik isiel kurierom od predavajucej neposkodeny, avsak tym, ze bol nevhodne zabaleny - cely obaleny v tenkej stretch folii - vznikol na rame skaredy velky skrabanec na viditelnom mieste? Na stycnej ploche so zemou sa folia samozrejme predrala a nebol pod nou ziadny kartonovy papier ani nic, co by tomu zabranilo. Cela vaha kocika (cca 12 kg) bola na tej ploche ramu, ktora bola obalena len tou foliou. Predavajuca sa vyjadrila, ze lepsie to zabalit nevedela a krabice od kocikov si neodklada, lebo na to nema miesto (to ani nikto neziadal). Vyziadala som si mailovu adresu od nej, aby som je poslala fotografiu toho, co nevhodna volba obalu sposobila, na to vsak nereaguje a ocividne ju to dalej nezaujima, kedze peniazky uz ma a kocik bol doruceny. Ze poskodeny...je nepodstatne.

dundy27
20. jún 2013
mariosmykal
20. jún 2013

@lucka8791 písala mi @akonaris, že nie je problém s obchodom vyriešený. Riešite ho už spolu?

lucka8791
20. jún 2013

@mariosmykal ano dnes som jej poslala peniaze

garzonka
20. jún 2013

@dundy27 Zodpovednosť za poškodenie tovaru z dôvodu nesprávneho zabalenie znáša odosielateľ !!!!

Predavajúca mala kočík jednoznačne lepšie zabaliť, že nemá krabicu od kočíka teba nemusí zaujímať, dá sa kočík zabaliť aj do kartónov alebo sa dajú krabice zohnať pri predajniach, kde ich odkladajú..... Treba skrátka myslieť na to, že počas prepravy sa môže kadečo stať a preto to musí bez ujmy "prežiť".
Napíš sem jej nick, nech sa vyjadrí k tomu aj ona, (pred nick napis @, aby to mala v upozorneniach) a ked nebude reagovat a nebude chciet vec riesit, (vziať kočík spať alebo poskytnúť zľavu a pod.) , tak pis adminovi ofic. ziadost o vyriesenie problemu
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...

winipega
20. jún 2013

@snaily ja mám normálnu faktúru s menom.ale tak to by museli pytat OP aby vedeli ze vy nie ste ja...neviem,no ako chcete.

dundy27
20. jún 2013

@garzonka ja si myslim presne to iste, preto som sa jej snazila poslat foto mailom a riesit to nejak, ale predavajuca @evulkamt mi odpovedala sposobom, ze lepsie sa to nedalo a tym to konci...ze kurier prebral kocik v stave bez skrabancov a na folii nebola ani dierka

romcabrigiska
21. jún 2013

@dundy27 mne sa stalo to iste a mam 2cm ciaru deravu pri streske a ona z e to som si mala povedat ze to chcem poistit a tiez to slahla len do folie a 10e za postu vypytala ☹

mariosmykal
21. jún 2013

@lucka8791 super, som s ňou v kontakte, budem čakať na potvrdenie platby a potom bazár odblokujem.

garzonka
21. jún 2013

@dundy27 ja viem, ale tu nejde len o to v akom stave ho dala kurierovi ale aj o to, ako ho ona zabezpecila proti pripadnemu poskodeniu behom prepravy. Zial zabalila to velmi nedostatocne a preto ti prisiel kocik poskodeny.

@evulkamt Ten kto posiela tovar, je zodpovedny za to ako ho zabali a zabezpeci proti pripadnemu poskodeniu pocas prepravy. Kupujucej dundy27 dosiel kocik poskodeny, preto ma pravo kocik reklamovat. Bud sa vrati kocik a vy jej peniaze alebo sa dohodnite na zlave. V opacnom pripade sa to bude riesit cez admina, ktory da s najvacsou pravdepodobnostou zapravdu kupujucej a vam moze byt bloknuty bazar.

dundy27
21. jún 2013

@garzonka pockam teda este na reakciu @evulkamt a dufam, ze to doriesime

lucka8791
21. jún 2013

@mariosmykal dakujem

zuzike3811
23. jún 2013

Zdravím, kupovala som od @nika7894 "málo nosenú dámsku tašku" . Kabelka prišla v otrasnom stave, písala som jej viac krát poštu sľúbila že pošle peniaze hňeď po 15tom ako nabehne výplata, ale dodnes mi nič neprišlo a na správy nereaguje. Prvá foto je originál od nej, ostatné sú moje.

zuzike3811
23. jún 2013

Tu je aj história správ v inzeráte:

Ja - 27. mája o 17:06
Ahoj, mala by som záujem o kabelku. Chcem sa spýtať či má nejaké poškodenia, funkčný zips a pod., aký je to materiál a rozmery. Ďakujem. Zuzana.

Predajca (nika7894) - 27. mája o 18:07
Nema ziadne poskodenia ,sirka je -40 dlzka -32 .

Ja - 27. mája o 18:10
Tak mi pošlite teda č. účtu, a poprosím ju poslať obyčajne 1.triedou,netreba doporučene. 🙂

Predajca (nika7894) - 28. mája o 18:20
xxxxxxxxxx/xxxx

Predajca (nika7894) - 28. mája o 18:23
a na aku adresu vam to poslem ? 🙂

Ja - 28. mája o 19:01
Peniažky som teraz poslala, mám tiež slsp tak čoskoro by mali nabehnúť🙂 Adresa je: ... tak teda prosím poslať 1.triedou obyčajne, vďaka, pekný večer🙂 Z.

Predajca (nika7894) - 28. mája o 19:08
Dakujem aj ja 🙂 pekny vecer aj vam 🙂

Ešte v ten deň zerát aj zmazala :(

garzonka
23. jún 2013

@zuzike3811 Zatial ma predavajuca len 2 hodnotenia, a obe negativne. 😒 V tomto trende moze pokracovat, rozhodne ju treba nahlasit adminovi.
napis oficialnu ziadost o vyriesenie problemu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...

dundy27
24. jún 2013

@garzonka Takze sme nic nevyriesili, toto je cast odpovede predavajucej: "Po dcére som predala cez 13 kočíkov a nemala som žiadny takýto problém a väčšinou všetky tieto väčšie kočíky balené len vo fólii. Vy sa tu do mňa navážate ako keby som bola na vine ja.Ja mám svedomie a srdce na mieste,situácia ma mrzí,ale určite sa nebudem finančne vyrovnávať ten kočík je, ako píšete, funkčný. Nabudúce nehľadajte na nete a chodte do obchodu!! " Pisat nejaku oficialnu ziadost o vyriesenie problemu nema pravdepodobne vyznam, predavajuca svoj postoj jasne zaujala a nemieni nic riesit, pre nu je to doriesene.

ifkael
25. jún 2013
ifkael
25. jún 2013

Kurierska sluzba - tam ste to nereklamovali? Ak urobili chybu tam- tazko radit co ine urobit :/

dundy27
25. jún 2013

@ifkael Je to kocik, ktory ked sa zlozi, nestoji len na kolesach, ale jedna cast konstrukcie sa priamo dotyka zeme. Na tom bola nakliknuta aj sportova nadstavba, plastenka... a cele to bolo iba vo folii s vahou cca 13 kg a poskriabana hrana bola vlastne spodok celeho balika dotykajuci sa zeme. Takto mi kocik odovzdali...stal na konstrukcii obalenej vo folii, inak sa prepravovat neda. Nie je chybou kuriera, ze sa folia celkom logicky predrala a ram neochranila.

dundy27
25. jún 2013

@ifkael mojou ale tiez nie a podla predavajucej je vsetko v poriadku