icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
12. jún 2013

@monulienka1 trosku nechapem, admin vie predsa zistit, ci ma uzivatel viacej nickov..staci overit ten konkretny jeden nick..

traktor
12. jún 2013

@winipega po jej odpovedi ako sa jej to stalo * vyhybala som sa jednej jame a skoncila som v druhej.....* ..uz nie je o com 😉

monulienka1
12. jún 2013

@nikolca
@traktor vsak tomu tiez nerozumiem....tiez som si to myslela...odpisal mi admin toto-staci ak sa ozve niekto, kto ma s nim nevyrieseny obchod a poskytne mi informacie. Aspon na zaklade toho mozem uzivatela preverit.

pekny den,

Martin Durina
Asmira Team

717monika
12. jún 2013

Ahojte,tak už je to tu,čo som Vám včera tu dávala do známosti "pani" Ruženu Križanovú,tak už stihla nafotiť šaty a už sa aj zaregistrovať tu na koníka,aby mi mohla napísať negatívne hodnotenie,ževraj aké šaty som jej poslala.Ak sa Vám bude chcieť,tak v mojom albumíku ich mám nafotené ako príležitostné šaty a ako v skutočnosti som jej ich zaslala a na jej nicku,ktorý je krizanovar sú šaty,ktoré zničila sama a stále tvrdí,že ja som jej ich poslala žlté a s dierami.Je taká drzá,že mi stále a stále tvrdí,že ja som jej ich také poslala.Robí mi tu problémy a len sa vyhráža,že ma ide dať na známosť na všetky bazáre,aby si už nik odo mňa nič nekúpil...Ale svoju chybu nechce priznať,že ich zničila či už na svadbe alebo pri praní.

717monika
12. jún 2013

@winipega Ahoj,ja mám taký istý problém ako Ty.Jedna tu nakupujúca si kúpila odo mňa šaty pre dievčatko.Šaty som jej poslala ako nové,bielučké,bez poškodení a ona teraz po 3 týždňoch mi píše,že som jej poslala šaty deravé a zažlknuté.Chce vrátiť peniaze.Ovšem pred 2 týždňami mi ďakovala za šaty a teraz sú už zarazu žlté a deravé.Robí mi tu problémy.Už sa aj stihla zaregistrovať,aby mi mohla dať negatívne hodnotenie.Asi jej to robí radosť.

googlinqa
12. jún 2013

tak lepsie je posielat na dobierku ci nie? preco to nechcu robit? ja by som peniaze dopredu neposielala

nikolca
12. jún 2013

@717monika no bolo by dobre keby sa k tym šatom aj
@krizanovar vyjadrila no na fotke su ozaj zničene 😒

traktor
12. jún 2013

@nikolca ale predavajuca @717monika pise, ze po prijati siat jej nakupujuca dakovala a reklamaciu podala az po 3 tyzdnoch..tie 3 tyzdne co robila? @krizanovar ani ja by som vas po 3 tyzdnoch uz neriesila, hoc ste aj teraz pridala foto...ak mali saty poskodenie, tak mali byt reklamovane hned, ako ste balik otvorila..ved potrhanie, zazltnutie vidiet hned..ine by bolo, keby ste ich reklamovala hned..

717monika
12. jún 2013

@nikolca Celá Križanová mi je už ukradnutá,je to podvodníčka,ktorá tu kupuje a vracia veci naspäť s tým,že ich zničila a pýta peniaze naspäť.

gubcikova
12. jún 2013

@winipega ako vidím tak ho predáva nie?a vo výbornom stave

winipega
12. jún 2013

@traktor jasne,len mi to v tom momente zdvihlo tlak 🤐 presne ako píše @luciferix ,ona to dolame a hned mi vola...si mysli,že som debil alebo čo.už mi volala späť,takže pošlem jej zaručny a aj to mam sto chuti jej povedat nech mi zaplati poštovne,za to ako na mna ziapala...ale kašlem na nu,len som znechutena s toho chovania jej...

winipega
12. jún 2013

@gubcikova ja odpadnem 😲

traktor
12. jún 2013

@winipega uz len to, ze v inzerate pise, ze je po jednom dietati nie je ok, kedze ona je dalsi majitela pouziva ho jej dieta + ak ma kocik poskodenie, co momentalne ma , kedze aj napriek vlozeniu do bazara bol a je pouzivany a stala sa tato vec - poskodenie kolieska, tak by ho @snaily mala stiahnut a nemala by ho ponukat v bazariku..

monulienka1
12. jún 2013

@winipega inzerat este dnes mala ale uz ho stiahla,a vo fotobloku pise ze sa jej to stalo dnes..tak nerozumiem co tu pise,u mna by nepochodila!!! 😖 😝

winipega
13. jún 2013

@traktor
@monulienka1 neviem o čo jej ide 😕 asi si myslela,že sa z nej pos...em a hned rozbitý kočík vezmem späť 🙄 a ako vidím tak ho najprv chcela dať za vyššiu sumu ako ho kúpila odo mna.No je to nejaká špekulantka,iné ma nenapadá 😔

rainee
15. jún 2013

@googlinqa ludia nechcu na dobierku posielat preto, lebo ked to dotycny nahodu nepreberie tak cele postovne + spätne postovne platis ty. tak si predstav ako si v strate ked ti nepreberie dobierku napr. 10 ludi. tiez rozumiem ze sa boja platit vopred za tovar, ale ked kupujes od overenych predavajucich s dobrymi hodnoteniami nemalo by sa to stat.

venica
16. jún 2013

Dievčatá, mám tu podvodníčku, jej nick je saska_06!!! Čo sa stalo zjistíte na mojom fotobogu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/venica/?from=ub Takže pozor na ňu!

matik1
16. jún 2013

@venica nahlás ju adminovi, ak Ti nevráti peniaze. Toto určite nemá hodnotu 8€ a jednoznačne zavádzala v popise...

sona28a8
17. jún 2013

Dobrý deň volám sa Soňa,chcela by som vás poprosiť o radu,a asi aj upozorniť na neserióznosť jednej maminky
miruska7979. Dňa 20.5.prejavila záujem o moje vecičky v bazáriku.Keďže sa mi už stalo,že som poslala v slepej viere vecičky a peniažky mi viac neprišli,našťastie vecičky tejto mamičke som neposlala.Ide však o jej jednanie a zavádzanie.Dňa 23.5.mi písala,že peniaze preposlala a ,že teraz ide na 10dní k rodičom.Peniaze však do mojej banky vôbec neprišli,tak som sa chcela dozvedieť,kde vznikol problém,kde nastala chyba.Spočiatku vôbec neodpovedala,a potom ak bude súhlasiť dotyčná miruska7979,kľudne zverejním jej komunikáciu so mnou,jej výmysly a klamstvá.Skratka,peniaze neposlala,a ja som do včera pre ňu mala pozastavený inzerát.Nakoniec som zistila,že niečo podobné už urobila aj inej maminke.Napísala som jej negatívne hodnotenie vo viere,že to niečo zmení,ale nie.Iba napísala,že si ho nezaslúži,keď som jej spomenula,že to dám do fóra,bolo mi napísané,že aj na lampáreň.Tak ju chcem týmto verejne vyzvať,aby sa vyjadrila k svojmu postoju ako nakupujúca.

martinka17
17. jún 2013

@sona28a8 smutné - ale pomerne bežné, nabudúce pozastav inzerát, až keď máš peniaze na účte 😉

sona28a8
17. jún 2013

Hm,verila som,pozastavila som ho po infe o preposlaní.

garzonka
17. jún 2013

@sona28a8 ano, tak ako pise @martinka17 , inzerat pozastavit az po platbe na ucte...a ak chces niekoho vyzvat do diskusie, daj pred jeho nick zavinac @ a dotycny to bude mat v upozorneniach .... @miruska7979 (pozri prispevok vyssie)

sona28a8
17. jún 2013

Aha ďakujem,ja som jej písala cez IP,nevedela som že sa to robí takto,vďaka.

lucka8791
17. jún 2013

@mariosmykal ahoj ahoj neviem s akeho dovodu mam zase pozastaveny bazar ked som ho mala 1 mesiac pozastaveny mal mi byt 2.6 odblokovany a odblokovali mi ho az 6.6 od odblokovania mi nepribudlo nijake hodnotenie tak nechapem pozastaveniu neviem co vam pisu ale kazdy clovek sa neda uspokojit popis tovaru popisujem tak ako je v takom stave len aj ludia si strasne vymyslaju tak ze bola by som rada keby sa to vyriesilo mne bazar pozastavyte bez toho aby ste odo mna dostali nejake stanovisko a pocuvate len to co vam kdo napise ved to co je za jednanie

nanulik
17. jún 2013

ahojte baby chcem sa opýtať či je normálne, ked niekomu niečo darujem, s tým že dotyčná mi sväto sväte slubuje že to využije, a po nejakom čase vidím že to predáva na bazáre?

martinka17
18. jún 2013

@nanulik áno, je to veľmi bežné, smutné, ale popravde, ja veci preto nedarujem, len tomu, koho poznám 😉

snaily
18. jún 2013

@winipega tie papiere mi posielať ani nemusite, vraj zaruka pada pri prvom majitelovi takze by mi to aj tak nezreklamovali...

ewwe
18. jún 2013

@snaily v obchode nemusia vediet, ze ste druha majitelka

mariosmykal
18. jún 2013

@lucka8791, písal som ti o blokácii aj IP. Dodatočne sa mi teraz ozvali používateľky, s ktorými máš nezrealizovaný obchod. Nakoľko si predošlý nevyriešila, tak teraz došlo k blokácii bazáru už automaticky, až dovtedy, kým sa to nevyrieši.

lucka8791
18. jún 2013

@mariosmykal mozes i napisat aspon mena nech si to dam doporiadku ? dakujem