icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

simisi
4. aug 2013

@timejka1
@miskazv na tu pani @majoj by bolo treba upozornit admina,podla vsetkeho predava anglicky sekac,to sa v bazari nesmie,jedine ak by bola pro a predavala na zivnost 😉
a tie hodnotenia hovoria za vsetko 😒

timejka1
4. aug 2013

@simisi presne tak !!!! zrusit ju !!! ozaj sekac ma tam 😒

pasteleria
4. aug 2013

@simisi
ona tam ma aj napisane, ze je to sekac. dokonca ma aj nejake like-y na jej profil. @miskazv dala aj temu na nu upozornenie, ale admin to zmazal, tak netusim, co je za tym: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/pozorupozornenie-o-uzivatelke-majoj/
inac baby, ja neviem....ale dat za pouzite satky 9,50 a este za uplne obnoseny, tisickrat preprany barbie svetrik 4ecka?
a este ked si zoberiete, ze platite aj postovne? ved u nas maju skvele second-handy, velmi lacne veci. a normalne obchody s novymi vecami bohuzial krachuju, lebo ludia daju tej pani v domneni, ze nieco usetria. nie sme taki bohati, aby sme mohli utracat na lacne veci, ci ako sa to vravi? radsej si kupim jednu vec a poriadnu. v second-hande a normalnom obchode vidim, co si berem domov. no ale tuna si kupujete macku vo vreci.

simisi
4. aug 2013

@traktor,skus mrknut spominanu pani vyssie,co s tym?

simisi
4. aug 2013

@pasteleria preto by sa na to mal admin pozriet 😠

traktor
4. aug 2013

@simisi uz som sa na to opytala admina 😉

pasteleria
4. aug 2013

@simisi
no hej, ale to zmazal (celu tu temu), chapes, preto neviem, co je za tym. ale celkove, ja by som od @majoj v zivote nic nekupila, fuj na to, co tam ma! to akurat podkurit s tym doma v peci 😠

miskazv
4. aug 2013

@pasteleria kočky,ten sekáč na profile je dopísaný u nej asi 3dni..Názory na menovanú pani máme rovnaké viaceré,ale admin nie je ochotný s tým niečo robiť!!!! a v spomínanej téme čo admin komplet zrušil,som písala presne to,čo na strane 1013.Zrušil to zjavne z toho dôvodu,že pani to asi nahlásila ako urážlivé, alebo čo ja viem čo..a to som predsa vyjadrila len svoj názor a oboznámila ostatné maminy.

miskazv
4. aug 2013

@simisi Pro nie je..v angl. má vraj brata a živnosť má jej muž,kočky celé je to na hlavu,adminovi som písala a nula bodov 😠 😠

matik1
4. aug 2013

@ miskazv@majoj. Zbožňujem vetu , veď ks je za 0,30 centov. A čo keď ks je za 0,30 centov? To zn., že má byť roztrhaný a špinavý? Keď k inzerátu za 0,30 centov do popisu uvediete, že je to v stave roztrhaný a špinavý, tak ho jednoducho nepredáte. Najlepšie je to urobiť ako Vy, zamiešať do balíčka a potom to uviesť ako dôvod a tváriť sa, že nechápete, prečo sú kupujúce nespokojné. Veď je to len 0,30 centov....Ja neverím, že by ste boli Vy spokojná, keď by Vám prišlo takéto oblečenie. Absolútne nechápem, ako sa takto môže správať predajca..... Veď sa kopia negatívne hodnotenia. To naozaj myslíte, že to bude trvať večne a nikto s tým nič nebude robiť?

mimus
6. aug 2013

ahojte. Ako reagovat na kupujuce, ktore si veci rezervuju. Potom pytaju info o ucte, platbe, postovnom a nakoniec sa neozyvaju? Za jednou som cakala na uz len info o platbe presne tyzden a hned mam dalsiu, ktora sa mi neozyva uz 4 dni. Som z toho sklamana. Ja sa naozaj snazim na vsetko reagovat hned ako sa da a aj ked nezijem na sk a pre kazdu vecicku teda musim telefonovat aj sestre tak sa aj tak snazim v co najkratsom case.

simisi
6. aug 2013

@matik1
@miskazv pani majoj ma opat zmenene podmienky predaja,vraj len dopredava sekac🙂

miskazv
6. aug 2013

@simisi v celku je to vtipné a Bohužiaľ je nás XY, ktoré sme naleteli a neboli spokojné,a doplatili sme nato a keď si niekto otvorí"hubu" ako ja,tak urobí niekomu tri-tri pri riti..žasnem 😠 😠

pasteleria
6. aug 2013

@simisi
teraz citam, ze predava uz len veci po detoch...po vyzve od admina 😀
sranda, ked ma sh, tak asi aku kvalitu budu mat tie veci? ci tym chce povedat, ze vlastnym detom oblieka len nove?

myska_lili
6. aug 2013

@mimus toto by zaujmaloo aj mna... mam pocit ze kazdym dnom je ich viac a viac... :(

ewana73
8. aug 2013

Takze bohuzial musim pridat dalsiu jednu negativnu skusenost. Kupila som novu nenosenu bundicku(8,45 eur aj s postovnym), pani predavala pod znackou C&A. extra som sa este pytala ci nema nejake poskodenia.. pani tvrdila,ze nema.. prisla mi "cinska " bundicka "znacka " kids fashion ,ziadny stitok o povode vyrobcu nic... a k tomu na rukave poparana podsivka.. takze prosim pani @arrow aby sa vyjadrila aj tu ,nakolko mi napisala,ze jej je luto,ze nie som spokojna lebo bundicka je nova a,ze o chybe nevedela...

pasteleria
8. aug 2013

@ewana73 ☹ si dopadla ☹
mala by peniaze ihned vratit s tym, ze jej bundu vratis

garzonka
8. aug 2013

@ewana73 Bunda ma vadu a je jedno ci o tom predavajuca @arrow vedela alebo nie. Dala ti zavadzajucu informaciu ked pisala, ze je bez vady, lebo skutocnost je ina......Ona je zodpovedna za to co preda a posle. Je to od nej pekne, ze jej to je luto ale tam jej zodpovednost nekonci! Naviac nesuhlasi ani znacka pod ktoru to bolo uvedene, cize mas narok na vratenie tovaru a vratenie ceny za bundu a obe postovne.

ewana73
8. aug 2013

@garzonka plne s tebou suhlasim ..

sense
8. aug 2013

@mimus ja som to urobila tak kym neprebehol uplne obchod som inzerat nepozastavovala, len som dalsieho zaujemcu upozornila ze uz sa jeden zaujemca nasiel a ze pokial sa do dohodnuteho terminu neozve ma smolu

gabika7706
8. aug 2013

@ewana73 o poparanej podsivke mozno nevedela, ale znacku c&a precitala na akej visacke? 🙂 ... Jednoznacne vratit, suhlasim s @garzonka

ewana73
9. aug 2013

dakujem za suhlas. nuz pani mala mikynu pred odoslanim skontrolovat ... viac mi vadi to,ze je to cinsky smejd,lebo taky si kupim na kazdom rohu,bez ohladu na to,ze sa tu ohana tym,ze ved bundicka je nenosena... tieto cinske vyrobky po par praniach su akurat vhodne do kosa,nehovoriac o tom,ze ta podsivka na rukave po vyprani urcite povoli este viac..... takze pisem pani @arrow negatko a davam ju na ciernu listinu,nakolko zrejme nie je ochotna komunikovat...

pasteleria
9. aug 2013

@ewana73
to aj bez prania mozes hodit do kosa, ja som malej kupila cinske topanky len jedenkrat. inac, vsetku obuv vkuse periem, hen tie smejdy som ani neprala a po paru noseniach do smeti 😒
stali velmi malo, ale neusetrila som vobec nic, lebo kvalitna obuv vydrzi a dobre sa nosi, no v tych cinskych captala jak kacka.
takze ja si myslim, ze cinska bunda je bez akejkolvek hodnoty uz ked ju kupis, no ale ked ju kupis nosenu a este k tomu poskodenu, tak to si tej pani darovala peniaze a este si si k tomu privyrobila na nervy.
to mi pripomina, ako sme si na kupalisku kupili hranolky so syrom (dostali sme 11 mini hranoliek, k tomu jeden hnusny stary syr). proste slovensko, no co ti poviem.....boze, ked ja si predstavim, ake pekne veci davam slabsim spoluobyvatelom v nasej dedine... no ked popracem, tak vsetko ide im a to nie su cinske ani nekvalitne veci, lebo uz aj ti nasi romovia su dost vyberani 😀

macamac
9. aug 2013

@ewana73 akože neverím ani tomu,že si nevšimla 😒
snáď pred odoslaním všetko popozerám riadne, či? ak na to nemá čas a nervy, nech nepredáva
takto vykúkajúcu podšívku si všimne aj malé dieťa 😖

simisi
9. aug 2013

@ewana73 napis adminovi,nech ti zmaze hodnotenie od nej🙂

ewana73
9. aug 2013

@macamac ono aj "chyby" sa daju osporavedlnit ak je predavajuci ochotny vziat tovar spät a vratit peniaze,co ale dotycna nie je a este mne napise negatko... lebo mne nie je jasny jej dovod ,preco ma ako kupujucu neodporuca, snad preto, ze som si dovolila upozornit na chybu tovaru a zavedeni o znacke?? bunda ma stala 8,45 ,dost vela za cinsky poskodeny smejd 😒

ewana73
9. aug 2013

@simisi ano napisem aj adminovi ,no neviem,ci budem ziadat zmazat negatko,lebo ono v podstate napoveda o nej ,nie o mne...

pasteleria
9. aug 2013

@ewana73
a kde mas to hodnotenie? ja totiz neinzerujem, tak vobec netusim, o co ide....chcela by som si precitat 😀 daj link, pls

ewana73
9. aug 2013

@pasteleria hodnotenia sa pisu za uskutocneny obchod, hodnoti bud predajca alebo nakupujuci ...