icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pasteleria
9. aug 2013

@ewana73
ze poparanu vysivku na rukave nemala ako vidiet. no to ma pobavilo 😀 😀 😀

garzonka
9. aug 2013

@ewana73 Zodpovednost za poskodeny tovar nesie v tomto pripade predajca, a je uplne jedno ci o tom vedela alebo nie. Ci si vsimla alebo nie, ci zatajila alebo nie, ..skratka dosla bunda (mikina) s vadou, pani ti aj uviedla ze vady nema a nie je to pravda...a naviac aj znacka nesedi. Jednoznacne mas narok na vratenie bundy a pani @arrow je povinna ti vratit peniaze vratatne spatneho pstovneho!!!

A negativne hodnotenie mas neopravnene, je proti pravidlam bazaru MK davat negatko z pomsty (ona ho dala tebe az po tvojom hodnoteni), v opacnom pripade bude zmazane, napis adminovi.

anaaninova
9. aug 2013

@pasteleria nauč sa lepšie čítať,nie výšivku,ale z vnútornej strany rukáva popárané futro🙂

pasteleria
10. aug 2013

@anaaninova ved neni to jedno? citat viem, len som to zle napisala 😀

anaaninova
10. aug 2013

tak nevieš ani písať to pobavilo zase mňa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pasteleria
10. aug 2013

@anaaninova
mas len 2 prispevky a oba take utocne? sa doma nudis, ze tu ides niekoho kontrolovat? alebo sa potrebujes len vyventilovat na niekom?

levik7
10. aug 2013

ahojte baby, potrebovala by som poradit, pletiem kosiky z papiera, a ozvala sa mi pani ktora mala zaujem o upletenie 4 kosikov, dohodli sme sa, uplietla som, chcela vsak poslat na dobierku, kedze mala dobre hodnotenia (aj ked len 4), no komunikovali sme spolu cca od aprila, vyzerala seriozna nakoniec som jej to na dobierku poslala. Teraz je ta zasielka na poste uz cca 11 dni, aj ked mi slubila ze v piatok (vcera) ju urcite prevezme - neurobila tak, od pondelka min. tyzda sa mi uz ani neozvala. Kedze som nemala tie kosiky v bazariku, komunikovali sme len cez IP, nie je mozne jej ani dat negativne hodnotenie, aby som ju motivovala ku komunikacii, co mozem robit? Ked sa mi balik vrati, pridem o postovne - 6 €, co nie je malo.

sisaha
11. aug 2013

@levik7 aj ked si ich nemala v bazariku, obchod prebehol, aj ked na baze IP. Dôkazom je vasa komunikacia. Kludne jej to negatko napis

bodka13
11. aug 2013

@sisaha a kam jej ho má napísať 😕 do hodnotení ju to nepustí a pokiaľ viem,tak výrobky sa v bazári predávať nemôžu 😉

levik7
11. aug 2013

@bodka13 co sa tyka tych vyrobkov, tak to tusim zmenili, aby si mohli mamicky privyrobit aj takto, ci sa mylim?

sisaha
11. aug 2013

@bodka13 aha..to neviem. Tak potom jedine skusit cez admina 😒

garzonka
11. aug 2013

@levik7 Ahoj, ta zmena sa tykala len predaja svojich vlastnych vyrobkov ktore uz nevyuzijes, doteraz sa mohli predavat veci kupene v obchode a bud som nevyuzila alebo vyuzila a predavam..... inak povedane: zmena je len ta, ze nieco vyrobim sama, nekupila som ako hotovu vec a nenosili sme alebo sa to nevyuzilo, tak predavam. Ta konkterna vec je uz vyrobena a nevyuzijem ju. Nie ze budem vyrabat veci na zakazku (sit, pliest, hackovat) za ucelom privyrobenia si. Na to je profil PRO predajcu, ktory ma zivnost a ICO.
Aspon ja som to tak pochopila a aj citala, lebo bolo okolo toho na zaciatku vela nejasnosti ako je to myslene a admin to takto vysvetlil.
Citujem martinjasen na konkretnu otazku uzivatelky ktora maluje na tricka :
"Plati to pre kazdy tovar, ktory vyrobis a splna pravidla bazaru a tieto pravidla pre vlastnu tvorbu. Nemoze to byt komercny predaj, takze nemozes vyrabat malovane tricka, aby si ich tu predavala za ucelom zisku. Ak niekto usije niekolko kusov ako hobby tak to moze predavat, ak vznikne podozrenie, ze to uz mozes robit komercne, upozornime ta."
🙂
@bodka13

levik7
11. aug 2013

@garzonka aha, tak ja som to pochopila trosku inak, ale dakujem za info 🙂

benne
12. aug 2013

@sisaha
@bodka13 o predaji vlastných výrobkov: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
@levik7 pre košíky nie je kategoria, teda ich tu nemôžeš predávať... ale ako nespoľahlivú ju môžeš napísať do čiernej listiny

beatkab25
14. aug 2013

Vyzyvam pani @yvett7, aby vysvetlila aj ostatným tuná, že nie je ochotná vziať späť nefukčný odžmolkovač. V inzeráte bolo uvedené, ze je plne funkcny, no zial, mne prestal fungovat po par minutach pouzivania. vymenila som aj baterie a nic.
Pani odmieta vziat tovar spat.

yvett7
14. aug 2013

@beatkab25 Ako spravne uvadzate prestal fungovat vo Vasich rukach a teda bol funkcny. Ide o pouzivany tovar, zaruku som neponukala, preto nevidim dovod vratit Vam peniaze. 😖

beatkab25
14. aug 2013

@yvett7 po 5 minutach???????? sama ste potom priznala, ze po case sa vypina kvoli prehriatiu, to ste vsak v inzerate zatajili, ci?????

hanelka1
14. aug 2013

@pattinka ahoj, no to by ma tiez zaujimalo, ale podla mna sa to nemoze stat poslat to na tvoje naklady, ved ona to postovne predsa musi zaplatit pri tom okienku.alebo mam nejake medzery?🙂

hanelka1
14. aug 2013

@pattinka boooze sorry, nevsimla som si datum tvojho prispevku, tak nic, akoby som nic nenapisala🙂pa

gubcikova
15. aug 2013

prvý krát som sala neg.hodnotenie

simisi
15. aug 2013

@yvett7
@beatkab25 nuz,asi sa vam vratilo to,za co mate uz negativne hodnotenie za baby monitor od jednej panej... 😉

beatkab25
15. aug 2013

@simisi co to ma spolocne s inymi obchodmi, nebudte drza pani

simisi
15. aug 2013

@beatkab25 tak ked sa to stalo vam,to uz nie je v poriadku
nie som drza,to je len moje konstatovanie..vy ste verejne vyzvali,ja som si dovolila komentovat 😀

beatkab25
15. aug 2013

@simisi ten monitor bol novy funkcny, v zaruke, tento cinsky smejd je pouzivany, zniceny a dotycna tvrdila, ze s nim odzmolkovala 1 sveter, no vyzera, ze asi 50 😀 😀 😀

yvett7
15. aug 2013

@beatkab25
Ked niekoho hodnotite za to, ze v dovolenkovom obdobi hned nereaguje
je predtym vhodne vsimnut si, ci ma napriklad posunute inzeraty...
Bola som odcestovana, oznamenie o tom je doteraz zamerne nezmenene v podmienkach predaja.
Cinsky smejd ste si kupila dobrovolne za mnou navrhnutu cenu, tovar bol pravdivo popisany a funkcny.
Samozrejme ide o jednoduchy neznackovy strojcek, neviem, co ste od neho cakala?
Nikdy som nehrala mrtveho chrobaka a ziadam Vas o odstranenie nespravodliveho hodnotenia.

marcelatt
16. aug 2013

baby, haloooo, pozor !!! nestretli ste sa s predavajucou s nikom: "nili123" ??? ak ano, piste, alebo do spravy sa ozvite...tato zena z Brezna (aspon tak pise) naslubuje viacerym ze posle ten isty tovar, preda ho na viac krat...alebo vam posle tovar uplne iny....

papinotata
17. aug 2013

@levik7 uz asi nic, balik pride naspat...a viac neposielat na dobierku ☹

pattinka
18. aug 2013

@hanelka1 o.k. 😉 ja som už na to aj zabudla, už som potom také problémy nemala 🙂

saxana123
19. aug 2013

kočky, poradte, je toto na negatko? lebo mám sto chutí ho dať 😖 jedna mamča asi 4 dni ma naťahuje že má záujem o hračku, že sme z rovnakeho mesta, že teda osobne. dohadujeme sa, vôbec sa netajila tým že by jej nevadilo keby jej ho rovno domov donesiem, napokon po 4dňoch sa stretneme a ona ohrňuje nos,že nekúpi,, že ona to chcela vlastne iba vidieť. No šlahne ma. Letela som jej oproti s unavenými malými, v čase kedy obvykle spia, urevaní, unavení, horko a ona že to chce iba vidieť a že ďakuje.... takéto "obchody" milujem...fakt.

argyro
19. aug 2013

@saxana123 uuf no to je na porazenie, nepoteší veru.. ale na negatko to podľa mňa nie je 😒 treba si dávať pozor, ja už som osobný predaj radšej zrušila.