Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@saxana123 na tvojom mieste by som bola vytocena aj ja z takehoto pristupu. Na druhej strane osobne odbery su aj kvoli tomu, aby si nakupujuca mohla vec obzriet a rozhodnut sa, ci ju kupi alebo nie. S tym treba vzdy pri osobnom odbere pocitat. Ak teda mala nejaky konkretny dovod, preco vec nezobrala, tak to na negatko nie je. Ale ak sa vyjadrila pri tom stretnuti, ze tu vec vobec neplanovala kupit, len si ju chcela nazivo pozriet, vtedy by som hodnotenie (neutralne) dala, aby sa zas nejaka mamicka neprehnala cez pol mesta len preto, aby si to dotycna pozrela
Ja osobny odber ponukam, aj ho sama obcas vyuzivam pri kupe, ale teda nikdy som pri lacnejsich veciach neziadala, aby predavajuca mne vec doniesla a taktiez veci nenosim niekam na pol cesty. Kto chce osobne, nech si pride pre to 😅 Vynimkou su samozrejme drahsie veci alebo rozmernejsie
neodporucam komunikovat s tymito ludmi - sarkozidominik - netusim, kto to je, co to je. raz pise, ako muz, potom ako zena. stale pise, aby som mu poslala veci, ziadna uhrada, uz asi 3x sa pytal, kolko je postovne. cisty blbec ten clovek. skoda casu sa nim zapodievat.
Kúpila som si pánske kraťasy od alzbetka2011.Keď som ich doma rozbalila zistila som,že majú na jednej nohe kaz.Hneď som to dotyčnej pani napísala.Podotýkam že slušnou formou som jej oznámila že asi si to nevšimla,tak ich chcem teraz vrátiť.Neozývala sa mi zopár dní a potom sa ozvala že bola na dovolenke a že či si myslím že má v prvom rade riešiť tuto vec??????
Napísala:Ten kaz tam bol už keď som ich kúpila ,áno mala som to sem napisat. Zabudla som n to. . Nebolo to naschval! A myslim ze ta cena je primerana stavu nohavic. Boli nosene jedno leto. Su presne take ako na foto. Tak neviem co ste cakali!,, za 3,5 eur?. Levis ?.
Neviem prečo z jej strany toľká AROGANCIA.Ja som v prvom rade čakala že nohavice nebudú mať žiadne poškodenie,keďže to nebolo v inzeráte uvedené.Ak to tam bolo,určite by som nrmala o ne záujem.
Nakoniec mi napísala že mi peniaze pošle naspäť až keď jej nohavice prídu ale pošle mi len sumu za nohavice bez poštovného.Takže ja si mám podľa nej zaplatiť poštovné 2 X 0,8 eur za nohavice ktoré ani nebudem mať,lebo ona urobila chybu.
Veľmi rada By som bola keby sa aj dotyčná pani k tomu vyjadrila,nech to nie je len o tvrdení jednej strany.
A čo vy na to ostatné baby?
@vilkinka Keď chceš, aby sa Ti dotyčná k danej veci vyjadrila, musíš ju označiť zavináčom, takto @alzbetka2011
@vilkinka je uplne jedno, kolko tovar stal, cena nie je podstatna.....vzdy sa ma opisat kazde poskodenie, tu sa tak nestalo, cize predavajuca @alzbetka2011 je povinna zobrat tovar spät a vratit plnu sumu + obe postovne, kedze zabudla napisat, ze je na kratasoch kaz..
@kikul Ďakujem za info,rada by som bola keby sa k tomu vyjadrila tuto,len teraz neviem ako to mám s tým označením urobiť.Skopírovať celý článok ešte raz aj s @alzbetka2011 a znova ho odoslať?
@alzbetka2011 budem rada,ak sa vyjadríte tu.
Mamičky,potrebovala by som poradiť...objednala som si od jednej maminy súpravu pre dcérku k narodkám,ktorú zaplatila moja mamina,lebo mi to nevidelo,poprosila som to poslať 1.tr.obyčajne,lebo sa mi zatiaľ nestalo,žeby mi prvá trieda neprišla.no a samozrejme balíček nikde...je pravda,že obyč.pošta sa mi už stratila,ale nikdy 1.tr.ktorá mi chodí na druhý deň...bola som sa aj info na pošte,aj som tam volala a nikde ani chýra,ani slýcha po mojom balíku...pani má len samé dobré hodnotenia,ale nedá mi pokoj to,že ona stále píše,veď ste chcela ušetriť a ja ešte verím,že sa balíček vráti ku mne naspäť....Prečo by sa mal?Ja na obyčajnú zásielku nikdy nepíšem adresu odosieľateľa,ona tvrdí,že treba a stále len to dookola,že sa jej to možno vráti späť...Neviem,či jej mám veriť,no ťažko to asi dokážem,.,.,nestretli ste sa s niečím takýmto?Ďakujem
@sny mne sa to nevidi, no ale tiez som pocula, ze ludia domov posielali zo zahranicia a veci nikde, proste to na poste niekto zobral, no ale to sa stratilo v zahranici, v SR to nerobia. dufam....
alebo ta pani napisala zle adresu. prva trieda by mala prist do dvoch dni, nie? mozno este pride, ci kedy si posielala?
a co si chcela usetrit? som nepochopila...
@sny ani na 1 triedu sa neda spolahnut,ak ide obycajne,mne tak dva ci tri baliky neprisli... ☹ aj som dala vyreklamovat balik na poste,ale mi bola reklamacia zamietnuta 😒 Na baliky treba pisat aj adresu odosielatela ,ci je to obycajna alebo doporuc.zasielka,jeden balik sa tak v mojom pripade vratil odosielatelovi,lebo predavajuca napisala nespravne mesto bydliska.Ja si po tychto zlych skusenostiach s nedorucenymi zasielkami davam baliky posielat len doporucene,ak sa jedna o vyssie sumy.Ja i predavajuca mame doklad o zaslani balika a vyhneme sa tak,v pripade nedorucenia zasielky ,zbytocnym natahovackam o tom,ci predavajuca posielala balik alebo nie... 😝
@pasteleria ..usetrit na postovnom 😉
@sny ja vzdy pisem na kazdu zasielku, aj obycajnu, adresu odosielatela.
Tiez mi neprisli nejake zasielky odoslane z vlastneho rozhodnutia predavajucimi mamickami 1.triedou obycajne (zaplatila som si doporucene...), lebo 1. trieda, ta sa nestrati. Kto dal ludom istotu, ze prave 1.trieda sa nestrati? Vsak ju nemaju ani nikde evidovanu. Ja som dokonca reklamovala list, kt. som odosielala 1.triedou obycajne a dosiel az za 4 dni, ze teda neboli splnene podmienky (na obalke bola peciatka prijimajucej posty aj s datumom a teda bolo jasne, ze kedy ten list tam dorazil), no odpisali mi, ze kedze zasielka nie je nikde evidovana, je im luto :D Toto bolo tusim druhy a posledny krat, kedy som ja nieco odoslala 1.triedou. Ako moj syn hovori "to su ale kradnici" (zlodeji)... @pasteleria robia to aj na SR ...
@aduliak https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok... v tomto prípade by som asi rovno písala IP adminovi a jej, je to podozrivé, tento mesiac registrovaná.. admin vie zistiť, či nemá aj iný nick
@gubcikova no ale zase aj ti, ktori sa prave registrovali mozu byt seriozni, ci? ja teda predavam na bazosi a vacsinou z ruky do ruky a raz som poslala na dobierku. asi mala trvat na dobierke v takomto pripade 😉
@aduliak ja som mala problemy s andorko-predavajucou,ked s apozriete na jej hodnotenia tak vas boli hlava!napisala som adminovi a jeho odpoved bolacitujem:Ahoj,
ak vznikne problem je podmienkou, aby ho poskodeny chcel riesit. My nebudeme nutit niekoho riesit co nema zaujem. Poskodeny ma oslovit admina a poziadat ho o pomoc. V tom momente pomozeme.
Pekny den,
......
Asmira Team
monulienka1 2013-06-12 12:33:28 píše:
este poprosim upravila som jej hodnote,dufam ze to nebude zmazane...v hodnoteniach su este dve kupujuce co sa im balik stratil a vela takych co predala poskodene veci,ani na zaklade tychto skutocnosti s aneda nejako poriesit tato pani?to sa budeme pozerat ako s aona smeje vsetkym do oci?a dokaz?myslela som ze mate pravo nahliadnut na taketo veci,neda sa zistit IP adresa tych dvoch nickov 😒dakujem
martinjasen 2013-06-12 12:03:06 píše:
Ahoj,
skus svoje podozrenie podlozit nejakym dokazom. Dakujem.
Pekny de
Asmira Team
monulienka1 2013-06-08 12:51:06 píše:
pani s tymto nickom,sa hromadia negatka 😒 tvari s aze posle balik a neposle ho,jedna sa o mensie sumy mne osobne 3,80,ale citala som jej hodnotenia je nas viac,ak sa da snou nieco urobit?aby neklamala dalej dakujem 😎 pekny den ...takze kym sa clovek natrapi,prejde ho aj chut riesit!pritom ta zenska je ocividna klamrka a podvodnicka 😝 ale ked sa tu vyskytne nejaky malilinky problemik,tak samozrejme admin zasiahne,a tutu nema kto uzemnit!...no az nemam chut to riesit
@monulienka1 neni to zas second-hand? pozri, kolko veci ma v ponuke, to sa mi nezda 😒

@argyro 3€ sa jej videli moc za zvukový drevený traktor s vlečkou a ona predáva ošúchané nosené tenisky za 10€. Keby hneď povedala že sa chce pozrieť tak mohla prísť sa pozrieť a nie aby som ja letela cez pol mesta v čase najväčšieho horka jej to ukázať. Milostivej. Ach, šlak ma ide trafiť.