Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bobcek82 joj dakujem..potesilo 😉 aspon mi tu nebude zavadzat a vam pomoze..len dufam,ze sa mi ho podari poslat uz zajtra, aby ste sa mohli vytesovat co najskor
mne sa stalo niečo podobné, kúpila som autosedačku, obchod prebehol bez problémov, ale ... autosedačka bola zničená, flekatá a na jednej strane samé diery, tak som jej napísala, že nie som spokojná, že chcem svoje peniaze späť a ona sa odmlčala a vôbec nereaguje ... viete mi nejako pomôcť?
Ahojte,chcem vám napísat dnešnú skúsenost s maminkou trimity68, kupovala som čižmy za 15E. Bolo uvedené , že sú nosené a treba vymeniť zips. Pýtala som sa na ostatné poškodenia, bolo mi napísané, že žiadne nemajú. Dnes som dostala čižmy, ktoré sú vhodné maximálne do kontajnera. Posúdte samé. Podrážka je na 9tich miestach prasknutá, odlomený opatok, popraskaná koženka , šev na oboch topánkach rozpáraný, lep rozliaty po stranách, opatky schodené, že ich na polke nenájdem..... Pridávam fotky a konverzáciu, pretože som dostala odpoved : veci spat neberie a zmazala inzerát. Vymazala som kontaktné a bankové údaje.
ácia s predávajúcou
Si 1. záujemca Nemáš žiadne nové správy
fotoportrét
Ja - 26. augusta o 22:49
Ahoj iné poškodenie nemajú? Myslím šev rozpáraný, okopané a puknutá koženka,dakujem
fotoportrét
Predajca (trimity68) - 27. augusta o 06:31
Nie nemaju to su segrine
fotoportrét
Ja - 27. augusta o 08:16
Dakujem za odpoved, môžeme sa dohodnút na cene aj s poštovným? Poprosím podklady k platbe
fotoportrét
Predajca (trimity68) - 31. augusta o 20:06
V pondelok poslem
fotoportrét
Ja - 31. augusta o 20:31
dakujem
fotoportrét
Predajca (trimity68) - 1. septembra o 21:02
sestra vam to posle zajtra to su jej čižmy
fotoportrét
Ja - 1. septembra o 22:04
oki, dakujem
fotoportrét
Ja - Dnes o 15:27
Dobrý den dnes som dostala balík, žial som velmi sklamaná. Jasne som sa pýtala na poškodenia, na rozíjdený šev a prišli mi roztrhané čižmy s popukanými podrážkami, odtrhnutým opatkom, polepené a popraskané . Sú v dezolátnom stave bez použitia.S tovarom nie som vôbec spokojná.Popis danej veci z vašej strany nebol pravdivý a bol klamný. O takýto tovar by som nemala vôbec záujem. Chcem vám vrátit tovar,nakoľko pre mňa nemá žiadnu hodnotu.Ďakujem.
fotoportrét
Predajca (trimity68) - Dnes o 17:55
Ja tovar neberiem spat a tu predavam veci znamim .to je sestrine .
@sailes 😲 no otras
za 15 eur...by ma porazilo 😝
komu predáva je jej problém. za svoj bazár si zodpovedá sama.
tomu veriť môžme aj nemusíme, že predáva sestre, susede,.....
to by sme tu mohli každá takto predávať...poslať staré noviny a povedať,že to posielala sestra a ja nezodpovedám 😅 😠
to kde sme
riešiť
označiť ju so zavináčom, kontaktovať admina
ahojte ja chcem velmi podakovat mamičke @dorotka265 ktorá mi velmi pomohla s choditkom 🙂 dakujem dorotka 265 😉 je to velmi dobrosrdečna maminka bodaj by bolo takych viac a hlavne tu na modrom konikovi... 🙂
@theterrrezka ak ti peniaze nenabehnú kontaktuj admina a opíš mu čo sa stalo a že nereaguje na správy,nech sa to pohne a získaš naspäť peniaze
@nelinka0401 dakujem za radu 🙂 vcera mi napisala,ze peniaze vrati len mala necakane vydavky,tak som zvedava este pockam
no,je to fakt,nemoze predavajuci brat zodpovednost uz za to,za co nemoze.mohli ste si vypytat miery a ak ste nepytali,tak to uz nemusi byt jeho problem a neostava Vam nic ine,len ju predat.
@pluska no,je to fakt,predavajuci nemoze brat zodpovednost za to,za co nemoze,teda nie je to jeho chyba.mali ste si pytat miery autosedacky a ak ste si nepytali,tak s tym uz v podstate nic nema a nezostava Vam nic ine,len sedacku predat.z
@zuzinabila to bolo pisane pre plusku
@zuzinabila reaguješ na zakladateľku?
ale veď to je už pasé 😉 je to z roku 2010 a ona je už neaktívna 😉
ahojte maminy. Chcem sa vas opytat na nazor, co si myslite o tychto cenach. Su to vecicky po mojich dvoch detoch a su v dobrom nosenom stave, bez flakov, ci dierok. Vacsinou velkosti 62/68
Zimny overal Disney 10 eur /ten bol novy a nosila ho len Laura/
Velurovy overal Disney 5 eur
Zavinovacka - vnutro 5 eur
Vak na spanie Cherokee 5 eur
Kabatik H&M 2 eura
Overaly Cherokee 5x 1 euro
Body kratky rukav Cherokee 7x 0,50 eur
Polodupacky 0,50 eur
Dupacky + kosielka 2 eura
Pancusky Next 1 euro
Vesta 3 eura
Capacky kozusinove 2 eura
Mikina hneda H&M 3 eura
Mikina pasikova 3 eura
Body dl. rukav 2x H&M 1x zltocervene znacku neviem spolu 5 eur
Biele dupacky - free
Bielo modre dupacky - free
Cervene teplacky - free
Mencestracky - free
Celkom vyslo 55 eur
Zaujima ma vas nazor, pretoze toto je balicek, ktory som ponukla kamaratke a ta sa na mna velmi urazila, ze tolko penazi od nej pytam ☹
chcem od vas radu ( mozno to tu uz bolo pisane,ale asi nie je mozne precitat tolko stran ) - na inom bazare som posielala jednej pani chlapcensku prechodnu bundu...teraz mi pisala,ze je zips z vnutornej strany oslabeny a tazko sa zapina,dokonca,ze syn si vetrovku ani sam nezapol....zips bol v poriadku,len obcas sa ozaj len sem tam tazsie zapinal ( co som jej aj pisala ) ale nikdy sa nestalo,zeby sa nedal zapnut vobec...no ale nevadi,ja som jej napisala,nech mi posle vetrovku spät a ja jej vratim peniaze,len sa chcem spytat ako je to s postovnym?ja som mala na nu sumu 15 eur..ona ma poprosila,ci by to mohla byt cena aj s postou,suhlasila som...postovne ma vyslo na 2,05 eur....kolko jej mam vratit?celych 15 eur alebo mam to postovne odratat?a co to postovne,ktore bude teraz platit ona?
@mika1979 v inzerate si napisala, ze zips nie je celkom ok?alebo v komunikacii este predtym, ako ti ona poslala peniazky?ak ano, tak jej vratis len peniazky za bundu, bez postovneho, ..ak si vsak v inzerate nespomenula ten zips, tak jej vratis plnu sumu + preplatis jej postovne, ktorym ti ju vrati spät..
@lenocka80 ono..ceny ok, aj ked dat naraz tolko peniazkov nie je sranda... + zalezi, v akom su stave vecicky a tak..mozno by som sa jej naprv opytala aku ma predstavu a podla toho sa zariadila..ak by sa ti suma, ktoru by ti ponukala nepacila, stale mas moznost dat vecicky na bazar a predat ich tam..ale zas..mozno je lepsie predat ich hned, priamym odberom, netreba to balit, utekat na postu a tak..
@sense dakujem za nazor. Gratis neocakavala, pretoze ja som jej navrhla, ze jej vecicky poziciam, je to ozaj dobra kamaratka a caka prve babo, tak som jej chcela pomoct, viem kolko vsetko stoji na zaciatok. Ona nechcela, ze si kupi, ze aby sa aj mne nieco vratilo...no a skoncilo to takto. Vyzeram ako hyena, ktora chce zarobit na kamaratke. Ale asi budem mat ponaucenie, ze robit obchody s kamoskami je blbost.
@traktor ved presne o to mi islo. Aby som sa naraz toho "zbavila" Ved ja mam tiez bazarik, tiez tam predavam, a snazila som sa aj podla ostatnych ponuk prisposobit cenu, resp. niektore som dala uplne len symbolicky si myslim. Ja som jej sama povedala, ze taketo vecicky male sa predavaju tazsie na nete, a ona asi z toho nadobudla nazor, ze veci su bez hodnoty, lebo tak mi to aj povedala. Ja si naopak myslim, ze su v dobrom stave a stale predajnom...ach jaj...
@traktor dakujem za odpoved 🙂 v inzerate to nebolo uvedene,kedze synovi sa to stavalo velmi velmi malo a preto ma to nenapadlo,ale v nasej komunikacii som jej to pisala...ona sa na to prva pytala a tu bundu chcela aj tak....takze si myslim,ze ja som nepochybila....navyse mi predtym pisala,ze jej syn mava vzdy problemy so zipsami,vzdy ich pokazi,takze to ani nebude tou bundou,ale mozno synom....a kedy jej mam tie peniaze vratit,ked mi posle neposkodeny tovar alebo predtym?
@dada2107 no a aby to nestacilo,tak ma dotycna PANI posiela na psychiatricke vysetrenie 😝 😀 .mne sa to uz viackrat stalo,ze predavajuce poslali obycajne namiesto doporucene ,len sa ospravedlnili a bolo vyriesene ...neponukli sa ako prve mi vratit ten rozdiel,niekedy to necham tak,niekedy si pytam rozdiel.Zrejme je to na MK uplne bezny jav 😒
@sense @lenocka80
presne na tom zalezi, ako vyzeraju. no ale mozem povedat svoju skusenost: z kazdej strany mi niekto dava-zdarma, veci po svojich detoch...neviem, ci vyzeram taka asocialna, lebo veci mam aj tak uz dost 😀 a vacsinou dokonca znackove. no ale minule ma zastavila suseda so skaredymi mencestrakmi, ze ci kupim za 13 (!!) eur. no, dostala ma do uzkych, som povedala, ze takych mam uz vela a usla som. second hand by sa mal aj tak predavat len za symbolicku cenu, podla mna 😉
@lenocka80 Nechcem byť zlá, ale mne sa to zdá moc za nosené veci (aj keď tie mini veci teda deti moc neponosia), navyše ak je to kamoška. Ja by som jej to dala symbolickú cenu, možno 1€ za kus, maximálne. Si to prerátaj na koruny, 55€ je 1500Sk za pár vecí...
Ja som nedávno predala jedno veľké vrece vecí po dcérke na 2-3 roky, bolo tam cca 50-60ks oblečenia za 30€. Zimné bundy, tričká, rifle, letné i zimné, komplet šatník.
Ale tak to je môj názor ja celkovo nechápem niektoré ceny tu na bazáriku za nosené veci, tam 8€ tam 10€, ale to nie je 8 a 10 korún..... to je 250-300Sk za nosené veci??? Podľa mňa by to mali byť symbolické sumy, bez ohľadu na to koľko stáli ako nové, ja viac ako 2-3€ za nosené veci nedávam.
Mier prosím. 🙂

@pasteleria este pockam a dam jej sancu lebo mi teraz napisala,ze mi peniaze posle a dnes som pozerala jej hodnotka jedna mamicka jej hodnotila,ze je spokojna nieco od nej kupovala. a ma tam asi 4 pozitivne hodnotka,ved uvidim ci mi ich posle,ale v jej pripade starsne moc blbych nahod este mi napisala,ze ich dostala a ,ze si to nevsimla