icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sisaha
30. aug 2013

@xxxstanka ale uvedom si, ze nakupovala len podla fotiek. Keby ich videla v skutocnosti, tak nekupi.. A len tak mimochodom.. aj fotka sa da upravit tak, aby bola "krajsia". Neviem, preco mas taky strasny problem navrhnut jej kompenzaciu, aby boli obe strany spokojne..TY si iba hudieš svoje dookola. Mne ako predavajucej by zalezalo aby kupujuca bola spokojna.. Ja osobne by som ich vzala spät, ale hold to je na rozhodnuti kazdeho.

monickapd
30. aug 2013

@xxxstanka Vy žiadate admina o pozastavenie môjho bazáru? kým sa Vám verejne neospravdelním? 😨 nemám slov.

monickapd
30. aug 2013

@sisaha ona dobre vie prečo ich nechce vziať späť. 🤐
Počkáme ako rozhodne admin.. 🤐 tu už nejde o topánky, ale o charakter človeka.. ako som písala, chcela lepšie fotky, dostala ich..chcela svedka, dostala ho. Nech by sa dialo čokoĺvek, nepripustí že tie topánky sú smeť. A ak tu takýto človek zostane predávať ďalej, .....................

babatenko
30. aug 2013

@xxxstanka Milá predávajúca, toto ste napísali "so špekulantkami typu monickapd už odmietam komunikovať a to jej vyplakávanie je už trápne" a k tomuto som sa aj vyjadrovala, prosím Vás, prečítajte si to ešte raz... Každý kto má dve oči a vidí topánky Vám povie, že sú to obyčajné vyšedivené bagandže, a keby to tak nebolo, DÁVNO by táto debata skončila s tým, že vrátite peniaze.Nemáte žiaden charakter, ani žiaden ľudský rozmer. Vaše foto topánok a realita sú si na svetelné roky vzdialené. A to povie OBJEKTÍVNE každý, kto tie topánky uvidí naživo . Samozrejme, okrem Vás 😀
A skutočne nerozumiem, za čo VY chcete verejné ospravedlnenie???

xxxstanka
30. aug 2013

@babatenko zas som nedostala odpoveď na čo som sa pýtala a tak sa spýtam ešte na jednu otázku kde bol charakter a ľudský rozmer v tejto úplne rovnakej situácii akurát na mojom mieste bola Monika a išlo o podstatne vyššiu sumu,nie vyššiu ale už ozaj veľkú ktorú ona nevrátila ,,,,všetci si prečítajte tuším 88 hodnotenie kupujúcej pre monickapd-negatívne,,,, poprosila by som vyjadrenia ako si to vôbec nejaká predávajúca môže dovoliť??? ale možno je to len o tom,že nie na každého máte rovnaký meter,,ale to sa v podstate od dobrých kamarátok očakáva,,,,ja som aspoň priznala,že ma urazilo jej chovanie a pritom možno stačilo keby som zareagovala ako ona ,asi som mala odpísať-no nemám,minula som,,,,Keď sa chcete tváriť ako pani spravodlivosť tak prečo nepoužiť rovnaký meter ako na cudzích tak aj na Vašu kamarátku a 80eur to už je dosť veľká suma - aj toto poukazuje na charakter a ľudský rozmer pani Moniky

monickapd
30. aug 2013

@xxxstanka. Prepáčte, ale do toho Vás nič nie je 🙂 už nemáte čím argumentovať, že? 🙂 a aké chovanie Vás urazilo? Že som Vás poprosila o vrátenie? Alebo že som napísala že klamete ak uvádzate, že v skutočnosti sú este krajšie? A nie je to klamstvo? Najhrubšieho zrna milá pani.

xxxstanka
30. aug 2013

popravde inú odpoveď som ani nečakala a mrzí ma,že som sa nechala vyprovokovať v tejto diskusii a zareagovala som a už ma unavuje komunikovať s ľudmi čo VODU KÁŽU A VÍNO PIJÚ,,,,babám ktoré chápu prečo som sa takto zaťala sa ospravedlňujem,že vôbec museli byť svedkom tohto všetkého a baby ktoré strašne riešia ako som si ja dovolila nevrátiť 10eur môžu pokračovať v debate a poprosím keby OBJEKTÍVNE do debaty zahrnuli ako si niekto spravodlivý dovolil nevrátiť 80e,,, a ten prvý 🙂 v prvej vete znamená čo monickapd,aha už viem,,,stačí dobrá výhovorka a všetko sa prepečie,však?-

monickapd
30. aug 2013

@xxxstanka sypete si popol na hlavu... Admin nech rozhodne. Nech sa trebárs príde aj pozrieť,,ja mam svedomie čisté. Pekný deň.

garzonka
30. aug 2013

@monickapd
@xxxstanka
Baby, ak to uz riesi admin, skuste vasu komunikaciu viest cez IP, takto sa zbytocne pre ostatnymi natahujete a osocujete....

monickapd
30. aug 2013

@garzonka suhlasím..aj ked uz nie je o com komunikovat, ona nesuhlasí s ničím. Ale máš pravdu, už toho bolo dost.

zuzu1986
30. aug 2013

@erikasofinkaa,posielam fotky bundičky ktoru ste mi poslala akože bez fliačkov a bez zatiahnuti z latky,nakolko neodpovedate na IP tak som nutena to riešit takto,na zadnej časti rukava je tmavy flak o ktorom ste vedela ,lebo ste sa ho snažila vyčistit,a je dost na chrbate pozatahovanych nitiek a aj na rukave sa najde,jasne som sa pytala predtym ako som povedala že ju beriem či ma fliačky a zatiahnute z latky a napisala ste NIE,čiže ste ma oklamala.O bundičku v takomto stave v akom ste mi poslala nemam zaujem

xxxstanka
30. aug 2013

@monickapd Poprosím pani Moniku nech konečne ukončí čo začala a nech ZVEREJNÍ ROZHODNUTIE ADMINA.ďakujem

monickapd
30. aug 2013

@xxxstanka myslíte to., že topánky sú inej farby ale nie je to dôvod na vrátenie tovaru? Nebojím sa to napísať 🙂 On ich ale nevidel.. Nevadí,pre mňa ste stále klamala a raz budem mať cestu do Žiliny, Vašu adresu mám, urobíte mi kávu a dokončíme čo som začala 😉 ďakujem za obchod, vrelo Vás odporúčam a píšem hodnotenie 🙂

monulienka1
31. aug 2013

baby od veci-ak chcem nieco nahlasit adminovi,potrebujem link,to je akoze co?som blondina 😅

pasteleria
31. aug 2013

@monulienka1 link? okopirujes tu stranku, ktoru zrejme chces nahlasit, ukazat, apod. a potom mu to pastnes. ale na to si uz asi prisla 😀

sante81
1. sep 2013

maminy, prosím poradte, ako by ste poslali choditko? postou, kurierom? mam v inzeráte ze uprednostnujem osobny odber, práve kvôli tomu aby si kupujuci chodítko pozrel osobne, aby som predisla zbytočnym nedorozumeniam a aj kvôli poste. riskovali by ste? kupujuca ma len 2 hodnotenia, čo ak mi to neprevezme?

fukylove
1. sep 2013

@sante81 ci to risknes, to je na tebe 🙂
co sa tyka balenia - isto by som sa pokusila zohnat krabicu, resp. kartony, isto aj nejaku bublinkovu foliu, poriadne zabalit a hlavne - priplatit aj poistenie...jeden nikdy nevie 🙂 ja osobne by som vyuzila kuriera slovenskej posty 🙂 je to pomerne lacna alternativa kuriera 🙂

ewwe
2. sep 2013

@sante81 preco by ti to neprevzala? ci posielas na dobierku?

monulienka1
3. sep 2013

nikdy nic nekupte od @janulka1966!!! ☹ budete mat len problemy,a este aj hlupaka zvas urobi!a pozor @janulka1966 a @mirikiri321 maju jedno cislo uctu ajenu adresu odosielatela!!!!!Miroslava Krutakova , Mateja Bela 30 , Trenčín-juh , 91108. c.u4012389269/7500,davajte si pozor!!!vieme to dokazat 😝 no a samozrejme tenisky mi vcera dosli-poslala ich ked som sa zacala vrtat v jej adrese a nickoch,a vyhrazat sa jej 😀pravdepodobne ma viac nickou!

cristi
3. sep 2013

Ahojte ,som vytocena z pristupu jednej predavajucej tu na MK. Pri kupe tovaru som ziadala o poslanie balika doporucenou zasielkou,poslala som jej peniaze a napriek tomu mi ho poslala obycajne...ked som ju na to upozornila,tak ukoncila nasu pisomnu konvervaciu tym,ze sa ospravedlnuje,doplietala to a ze je rada,ze balik dosiel.Tym to pre nu skoncilo.Ked som ju ziadala o vratenie rozdielu z ceny na postovnom,jej reakcia bola,ze sa este s takym niecim nestretla,peniaze mi nazad vrati a pise mi hodnotenie,ze ma ako KUPUJUCU NEODPORUCA! Citi sa urazena ,ze mi musi vratit preplatok za postu...To co je uz za jednanie???!!! Budem rada,ak mi napisete VaS nazor na vzniknutu situaciu...dakujem

traktor
3. sep 2013

@cristi nema dôvod dat ti negatko, ty si svoju cast obchodu splnila, peniazky si previedla, cakala si na tovar....ona urobila chybu , ze ti ho neposlala tak, ako ste sa dohodli a ako si zaplatila..ok, chyba sa stat môze., ale treba to riesit a nie hrat sa este na urazenu.... môze byt rada, ze ti balik prisiel v poriadku..okrem ospravedlnenia malo byt automaticke, ze ti mala sama navrhnut, ze ti rozdiel na postovnom vrati..nie ze ty si ho este musis pytat a dostanes za to este negatko..cize odporucam napisat jej este raz, ze trvas na vrateni rozdielu a ziadas ju o vymazanie negatka, inak sa obratis na admina a ten ti ho aj tak vymaze..ak nebude riesit, obrat sa na admina mariosmykal..

cristi
3. sep 2013

@traktor dakujem za odpoved 🙂 peniaze mi uz vratila ,dokonca o par centov, viac ako som od nej ziadala... asi z trucu,ze jej nevysiel maly podvod.. 😝 skusim napist aj adminovi,som zvedava, aky bude mat on na to nazor... no neskutocne som sklamana z takehoto spravania sa poniektorych predavajucich, akoze hrania sa na mrtveho chrobaka a uvidim ci mi to prejde alebo nie..ja som cakala,ze sama vyjde s navrhom o vrateni penazi,to by som bola dokonca ochotna aj tie peniazky jej nechat,vsak nie som drgros a ak som spokojna s obchodikom,necham ten preplatok,vsak ide len o par desiatok centov....ale este ma ociernovat za to v hodnoteni ,to je uz moc... 😠

traktor
3. sep 2013

@cristi admin ti hodnotenie vymaze..nieje dôvod, preco by si ho mala mat 😉

haramiova
3. sep 2013

@cristi za to nemala žiadne pravo Vam napisať negativne hodnotenie..... to čo je za človeka? mala automaticky vratiť tu sumu a nie pisať hodnotenie!!! nech Vam ho admin zmaže ale jej by som to hodnotenie ponechala aby dalšie kupujuce vedeli že posiela zasielky obyčajne...

cristi
3. sep 2013

@haramiova to mi jasne od zaciatku,len som naramne zvedava,co by tak napisala v tom IP ,co spomina v mojom hodnoteni... 😅

monickapd
4. sep 2013

Pre všetky velke zastankyne pani co mi predala "bagandze" ----- admin dal za pravdu jej. Obchod bol uzavrety.. od vtedy ma obtazuje spravami, dala mi negatko, admin mi ho zmazal, vraj na neho nemala pravo,,dnes mi ho dala znova...... Aj toto jej schvalujete? fuj, to uz je obtazovanie.... 😔

theterrrezka
5. sep 2013

Ahojte maminky som velmi smutna lebo sa mi stala taka vec,kupila som dcere hollywoodky cizmicky,v inzerate dotycna uviedala nenosene iba vyskusane,tak reku super,poslala som peniaze a zaplatials som si doporucenu postu,ked peniaze dotycnej dorazili vymazala inzerat tak som jej napislal lebo som jej neposlala adresu tak sa ospravedlnila a povedala ,ze hned balicek na druhy den odosle,tak som si pomyslela,ze stat sa moze vselico,tak ok.na koniec tyzdna som jej napisala lebo ,ziaden balicek mi neprisiel,odpisla mi ,ze maju crevnu chripku a ze hned ako jejbude lepsie balicek odosle,tak fajn som si pomyslela stat sa moze vselico,na dalsi tyzden koncom tyzdna som jej napisala a ze mi nic neprislo nech mi teda napise kedy balicek odosle,odpislal ,ze mala daky kasel tak nebola na poste ,ale hned na druhy den ho odosle.Uz som zacala mat nervy,ale budis pockam.Ked uz konecne balicek prisiel dorazili obycajnym postovnym nie doporucenym ako som si zaplatila ,ale dobre reku nevadi.Vytuzeny balicek otvorim a tesim sa z cizmiciek az do chvile kym som nezbadala,ze obydve cizmicky su lave,pozerala som si detailne tu fotku co mala v inzerate a az pri zvacseni som zbadala,ze uz aj na fotke boli lave.tak som jej isla napisat a tam uz stala sprava od nej dobry den sadli vam cizmicky som myslela ze ma porazi.tak som jej napisla,ze su lave a preco mi ich predavala ked vedela ,ze su lave klasika vyhovorky,ale dohodli sme sa,ze ja jej odoslem cizmi spat a ona mi vrati peniaze,ja som balicek odoslal,ale peniaze nikde,zatial mi nic neposlal a uz som jej 2 krat napisla,ale neodpisla mi 😢 😢 do teraz sa mi nic taketo nestalo,mam aj ja bazarik a nikdy by som si nedovolila nikoho oklamat v snahe zarobit na niekom.viem ako to je obracame kazdu krunu v dnesnej dobe mam 3 deti a jedno na ceste nakupujem vela cez MK a zatial som zo ziadnou mamickou nemala ziaden problem az teraz ako to mam vyriesit kedze ona ma ignoruje a aka kolvek snaha vysla na zmar????poradte mi

bobcek82
5. sep 2013

ahojte ja chcem velmi podakovat mamičke s meno dorotka265 ktorá mi velmi pomohla s choditkom 🙂 dakujem dorotka265 😉 je to velmi dobrosrdečna maminka bodaj by bolo takych viac a hlavne tu na modrom konikovi... 🙂

pasteleria
5. sep 2013

@theterrrezka pastni jej nick, cele jej meno a adresu, aby si ine kupujuce dali na nu pozor, a aby od nej nic uz nikto nekupil. a zial, ty uz pravdepodobne svoje peniaze neuvidis, ale mozno sa stane zazrak 😀
hlavu hore, bozie mlyny melu pomaly, ale spravodlivo, myslim, ze kazdy uz aspon raz naletel podvodnikovi 😠

kikul
5. sep 2013

@bobcek82 musis ju oznacit zavinacom, aby dostala upozornenie, takto @dorotka265 🙂