Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ah ohradila som sa že prečo take vysoke poštovne tak odpisala vraj to bol preklep 😀 😀 že poštovne teda 1,50eura 😵
@pajinka23 podla pravidiel MK by ste jej negativne hodnotenie nemali dat, lebo hodnotenie sa davaju za uskutocneny obchod. lenze je to blbost. lebo presne toto sa stalo teraz aj mne. ze pred tyzdnom si objednala jedna dusa 3 veci a viac sa neozvala. ale bola to objednavka, lebo napisala :toto beriem". ziadny dotaz, nic. len ze to berie a ja som to brala ako zavaznu objednavku, poslala som c.u. a nic. nehlasi sa. tiez rozmyslam o tom, ze jej napisem do hodnotenia, ze je nespolahliva. nepytali ste sa na to nahodou admina, ci je mozne dat takto negatko?
Baby, ako moze niekto mat tolko drzosti v sebe, ze pyta 50% zlavu. predavam nenosene pricko za 7e. jedna pani mi napisala, ze ho chce za 4e, lebo inak kupi za 8e nove. ved aj to moje je nove, len to tam nemoze byt napisane. no je normalna. tak nech si kupi nove za 8e + postovne, ked nechce nove za 7e. no co uz mam na to jej napisat? drzost maximalna pytat taku zlavu.
ahojte, nemate nahodou skusenosti s predavajucou momoo? nema ziadne hodnotko este a napr. ani predstavu o cenach postovneho (sa to pyta mna 😅 ) tak neviem, ci je tak neskusena alebo....?
@nikolca mne sa zas stalo,ze predavajuca chcela odo mna 4eur za postovne,lebo chcela tovar posielat ako balik a ked som sa ohradila,preco take velke postovne,vsak balik do 2kg stoji 2,80,tak mi tiez povedala,ze mam pravdu,tak nech poslem tych 2,80eur,a nakoniec tovar poslala ako list doporuceny za 2,50eur. a vysvetlenie od nej ziadne 😝
@stanislavao a nemyslela ta pani,ze kupi nove za 8 eur.,ale v obchode,tak nemusi este platit postovne
@cristi ale nie. to sa nepredava v obchode. to je tricko z ciny a len na internete.
@stanislavao na predchadzajucej strane som citovala z pravidiel a v pravidlach je, ze pravo udelit hodnotenie vznika po vzajomnom potvrdeni obchodu. Cize nemusi byt obchod zrealizovany 😉
@pietra ano, ale je to inak blbost. lebo tyzdne vas niekto taha za nos, ze berie, berie, pockajte, posle, uhradi a drzim to a drzim a nic z toho.
@stanislavao no ale vsak ja to prave chapem tak, ze ked niekto chce rezervovat a napise, ze dava slovo, ze urcite po istom termine veci vyplati a ja mu slubim, ze do toho terminu veci nikomu inemu nepredam, tak je to dohodnuty obchod. Ja neviem, ci bazar ma na starosti viacero adminov alebo ako to je. Ja som uz par hodnoteni za to dala, ked som niekomu vec drzala a on sa bud vobec neozval alebo si to rozmyslel a vzdy tam ostali, neboli vymazane.
@pietra ano, ale moja skusenost je ina. ja som dala negatko za to, ze ma oklamala. ona dala bezdovodne mne a admin zmazal sice aj moje neopravnene, ale aj jej. cize ptoom dalsie mamicky nemaju sancu vediet, ze sa jedna o podvodnicku.
@stanislavao a dal ti admin vysvetlenie, preco zmazal, ked pravidla hovoria nieco ine?
@pietra ie. ja som sa admina pytala, ale odpoved mi ziadna neprisla. tu niekedy nema vobec vyznam pisat adminovi, lebo reakcia nulova.
Zimny overal Disney 10 eur /ten bol novy a nosila ho len Laura/ NOVY nie je je noseny
Velurovy overal Disney 5 eur
Zavinovacka - vnutro 5 eur
Vak na spanie Cherokee 5 eur
Kabatik H&M 2 eura
Overaly Cherokee 5x 1 euro pridrahe za tolko kupi v akcii aj nove a nie po dvoch detoch
Body kratky rukav Cherokee 7x 0,50 eur pridrahe za tolko kupi v akcii aj nove a nie po dvoch detoch
Polodupacky 0,50 eur
Dupacky + kosielka 2 eura
Pancusky Next 1 euro
Vesta 3 eura
Capacky kozusinove 2 eura
Mikina hneda H&M 3 eura
Mikina pasikova 3 eura
Body dl. rukav 2x H&M 1x zltocervene znacku neviem spolu 5 eur
Biele dupacky - free
Bielo modre dupacky - free
Cervene teplacky - free
Mencestracky - free
Celkom vyslo 55 eur
@lenocka80 podla mna je to pridrahe aj na normalny predaj spolu ... nekupila by som si to ... a uz vobec nie od kamosky ... podla mna sa tu prilis preceneju pouzite veci ... za take sumy tak veci co ste kupili a nestihli ponosit a nie po dvoch detoch ... pardon to je moj nazor ... a kamoska nech ide na nejaku mamickovsku burzu a tam pokupi lacnejsie ... 😉
@maznacik007 s tymi overalmi a bodynkami od Cherokee som fakt netusila, ze sa to da kupit v akcii za taku cenu. To sa mne veru nikdy nepodarilo. Ja som v tescu videla cenu za 7xbody 15 eur. A ostatne veci som kukla na konikovi ako sa pohybuju, lebo fakt som nemala predstavu o tych cenach....a dala som aj nizsie niektore. Kazdopadne dik za nazor, presne tak sa na to pozeram aj aj a kamoska, kazda inymi ocami 😉
@lenocka80 v tescu oblecko nikdy nekupujem za plnu cenu ... pomerne bezne mavaju akcie ze -30 percent dolu z ceny a ja kupujem ked su ceny - 70 percent .... a take tie bodycka, overaliky byvaju tiez za taketo ceny... treba pozerat ... ale neni to ze nejaka vzacnost takto natrafit... 😉
POZOR VELKA ZMENA! Burza v Galante bude v estradnej sale Kulturneho domu, ostatne plati. 14.9. od 9do12hod. Kvoli pocasiu a je to viac v centre mesta prosim zdielajte, aby sa dostalo k vsetkym!
Neodporúčam kupujúcu ewana77,predala som jej bundičku,novú ešte s visačkou,tvrdila mi, že bundička má poškodenie-popáranú podšívku na rube rukáva,poslala mi bundičku späť,keď som si bundičku prezerala,nijaké poškodenie na nej som nenašla,nemá popáranú podšívku,pani zámerne klamala a zavádzala,čím sa cítim byť poškodená a oklamaná! podšívka je riadne zašitá z jednej aj druhej strany a že tam trčí trošku látka tak to je akože poškodenie????ide o podšívku na rukáve z druhej strany...........................................................................
@arrow toto sme preberali na strane 1014, no a na tej fotke bolo zretelne vidiet poskodenie. naviac si spominam, ze slo o uvedenie nespravnej znacky, teda predany cinsky vyrobok namiesto C & A. Tovar ste bola zrejme ochotna vratit spat, co beriem ako plus. Je to tvrdenie proti tvrdeniu, vyrobok nevidim, tak sa radsej uz nevyjadrujem 😉
tak pod tým poškodením vidíme toto na druhej fotke,je to trošku presahujúca látka z podšívky,pani stále dookola písala že popáraná podšívka,potrhaná podšívka-toto beriem ako zavádzanie,toto je úplne niečo iné,bunda nie je poškodená,v inzeráte bola bundička detailne pofotená aj s visačkou na ktorej je vidno aj značku výrobku aj veľkosť,cítim sa ukrivdená a pani ewana77 klame a zavádza-toto je môj názor,pýtala sa ma či má bundička nejaké poškodenie a potom prišla s tým že je bunda poškodená a chce ju vrátiť,logicky: pýtali by ste sa na novú vec,ak ju niekto predáva že či je poškodená?či??no ja asi nie,a takto to asi dotyčná pani rieši,takže bundu ktorú som jej poslala a ona mi ju po mesiaci vrátila- asi sa opakujem.NIEJE POŠKODENÁ!!!
@arrow mila pani.zabudla ste pridat zrejme aj druhy rukav ,kde je jasne vidno ,ze podsivka je poparana a ako som uz uviedla , jasne je vidno,ze sitie je krive a poparane uz od vyrobcu. a naco som sa vraj pytala,ze ci ma poskodenia ked ste mala v inzerate uvedene,ze je nenosena? no prave preto, ze aj novy nenoseny tovar MOZE BYT POSKODENY. a akoze nehnevajte sa ale snad mam pravo sa na to opytat. A pisala som,ze ste zrejme zamerne uviedla neznackovu bundicku pod znacku C a A. lebo 8,45 (tolko ma bundicka stala aj s postou) je dost vela za cinsky tovar. a viete nie kazdy si hned uvedomi, ze to co ste nafotila, nepatri pod znacku CaA , to som totizto zistila ked bundicka dorazila,ze nema vobec ziadne stitky o povode vyrobcu . No a podotykam,ze nie po mesiaci ale nakolko ste na moje vyzvy vobec nereagovala,nakolko ja som vam pisala ihned v den dorucenia, tak to ze sa to riesilo mesiac cez admina , za to ja nemozem. je tu totizto isty postup,ktory sa ma pri rieseni problemu dodrzat.ten som ja dodrzala.
Vy tu cely cas vyzdvihujete,ze bunda nie je poskodena(ja tvrdim,ze je,urobte foto prosim aj z druheho rukava) ale HLAVNE to,ze bunda je CINSKA a k znacke CaA ma daleko.
Takto totizto rozhodol ADMIN.
@pasteleria pani nebola vobec ochotna tovar vziat spät, na moje vyzvy vobec nereagovala. takze sa to riesilo cez admina, vsetko podla pravidiel bazaru.
@ewana73 riesili sme to pred mesiacom a som pozerala, ze dvakrat bola spomenuta so zavinacom, co znamena, ze jej to ukazali upozornenia! a napriek tomu sa nevyjadrila ani raz, hrala mrtveho chrobaka a teraz po mesiaci sa ide vyjadrovat, asi jej je luto, ze musela vratit peniaze 😀
@pasteleria pani sa nevyjadrila ani ked som jej pisala internu postu,postupovala som podla navodu admina,ktory mi sam zaslal.a trva to dost dlho,kym sa dospeje ku konecnemu rozhodnutiu,lebo pri kazdom kroku sa caka niekolko pracovnych dni,ci a ako sa oponujuca strana vyjadri.pani vobec nereagovala na moje vyzvy.a aj napriek tomu,ze by mala vratit aj spätne postovne som ja urobila ustupok a suhlasila som,ze mi vrati len sumu 8,45 eur teda len jedno postovne a to druhe zaplatim ja.admin teda rozhodol,ze jej mam bundu zaslat spät.tak som aj urobila. teda nie tak ako to vykrsluje predavajuca,ako by som sa ja sama rozhodla jej bundu zaslat po mesiaci spät len tak.. s predavajucou komunikoval aj admin ale to uz pani nenapisala.
@pasteleria ja verim,ze pani @arrow mi peniaze za bundicku vrati,lebo ma tam same dobre hodnotenia okrem tohto mojho pripadu .
@ewana73 áno už ma to prestalo baviť sa s vami naťahovať,som z vášho postoja max.zhnusená,ako klamete a podvádzate,toto čo ste fotila to je kusok látky ktorý tam zostal,ale nič nie je popárané ani roztrhané,ste obyčajná klamárka,a ja som súhlasila,len s tým,že vám pošlem sumu za bundu to je 7 eur! aj to keby som vedela, že tá podšívka nieje roztrhaná ako ste písala,tak vám nepreplatím nič! a ešte sa poradím či vám bundu nepošlem späť na vlastné náklady,lebo chyba nie je opodstatnená a bunda nie je poškodená!a vy ste sa na značku bundy nepýtala,zaujímavé len na poškodenia-veď až asi vieme prečo??!a bundička bola viditeľne pofotená aj visačka,tak neviem na čo sa teraz hráte!!napísala som adminovi a čakám na jeho odpoveď ,s pozdravom arrow! pridávam foto nech si každý urobí svoj názor....zašité z jednej aj druhej strany a v strede je ten odstávajúci kus látky ☹ čo ako poškodenie podľa mňa nieje a bundička sa dá normálne nosiť!!!
@ewana73

chcela by som z proshopu jednu detsku hunatu mikinku a že poštovne 2,50eura 😕 😕 nie je to trošku vela?a pritom mikinka bude mať do pol kila 😒