Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sny presne tak. myslím že predá jednú vec viacerým.... pekne musí na tom zarábať... a neverím že tovar kurierom poslala, lebo ked som sa jej opýtala akým kuriérom posielala alebo nech pošle doklad o odoslaní tak nato nereagovala.... a takisto napísala že mi poslala peniaze naspäť a neprišli.... a ked som chcela kopiu potvrdenia o odoslaní tak tiež nereagovala....
@sny @imeon. ja už neviem čo dalej.... dávam tomu tak týžden či to ten admin pomôže vyriešiť... a ak nie ja asi na tu políciu pôjdem, no bola by som rada keby sa ozvalo čo najviac poškodených a dali sme sa dohromady. Asi by to bolo lepšie. Je to také neseriozne takto "klamať" ludí.... pre mna je tých 46 eur naozaj dosť penazí....
Pani imeon ja vás opäť vyzívam k vyjadreniu sa.... skúsme to vyriešiť bez súdov....
@avotalip Neboj sa,mám s adminom skúsenosti,určite ti to pomôže vyriešiť,buď trpezlivé.on potom môže založiť stránku,kde vyzve každého,aby sa vyjadril k tej osobe a spolu to poriešite,poprípade podáte trestné oznámenie.Ale tiež mi je divné,že ju hneď nestopli...ona ako som si všimla urobila kiksi iba s tou postielkou a kočíkom,na veľké peniaze ide,tie drobnosti predá normálne,mám dobré hodnotenie a myslí si,že jej to prejde.ja tu teraz riešim dilemu za 12eur,byť na tvojom mieste ma asi porazí 😝
@avotalip Postupuj podla navodu: https://www.modrykonik.sk/ako-riesit-problem-v-...
@martinjasen
presne podla toho sa snažím postupovať. už som poslala aj žiadosť, tak čakám na vyjadrenie, ale zatiaľ neodpisuje. Tak dúfam že sa to čím skôr vyrieši.
neodporúčam veronikakollarova@centrum.sk najprv zjednáva cenu povolím o 3€ napíše či už cena s poštovným odpíšem že nie.navrhnem jej sumu že poštovné by ju vyšlo len 1€ namiesto 1,50 a napíše len dakujem
@imeon, @tigerko69, @miuska2004
mám jednu prosbu, na vás pani imeon, skúsme vyriešiť náš problém, podiskutujme, alebo mi pošlite vaše tel. číslo a vyriešime to rýchlejšie. Dlhujete mi 46 eur.
tak tak a ja este dobra dusa jej posielam 50 eur reku nebudem sa handrkovat so 46 a este aj tak ma oklame....peniaze mi posiela uz hadam aj 3 tyzdne...pri 200 eurovej materskej mi tych 50 dost chyba 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
pripajam sa do diskusie, pani imeon mi tiez predala postielku za 46 eur, postielka neprisla a peniazky tiez, je to cca mesiac, stale sa mi vyhovarala ze postielku poslala, po asi troch tyzdnoch zevraj sa jej vratila spat a ze mi ju neposle znova leboze bude stratova, ze mi posle naspat peniaze, no dodnes nic, preto vas tiez verejne vyzyvam pani imeon, prosim vratte mi moje peniaze spat bez dalsich problemov, dakujem
ahojte, no ja som mala tiež s imeon zlú skúsenosť s kočíkom za 150 eur, naštastie po dvoch mesiacoch vypisovania mi ich konečne vrátila. Ale tiež som z toho bola hotová ☹ no a ešte ked som zistila že kočík čo som chcela "akože" predala mamine z vedlajšej dediny tak hotovo 😀 tiež sa kočíka nedočkala a myslím že ešte ani penazí....
@miuska2004) @tigerko @imeon @esika
zdravím 🙂 ak dáte pred prezývku @ tak sa môže pridať do diskusie každý koho tam dáte... ukáže sa mu to v upozorneniach. ak náhodou niektorá neviete 🙂 ja som to nevedela 😉
Baby ináč mne už prechádza trpezlivosť...... takže ohladom toho trestného oznámenia sa kludne môžme dohodnúť.
@avotalip @miuska2004) @tigerko @imeon ahojte dievcata, jasne mozeme sa dohodnut,dame pani este tyzden? mne sice dlhuje "len" 30 euro, ale ak sa to spocita, tak potrebujeme sumu 266 euro a uz sa jedna o tresny cin, snad sa pani "imeon" spamata!! Skusme to teda spocitat. Krasny den🙂))
s mojimi 50 je to uz 80 😉 😉 😉
@esika ahoj, ja si myslím že tú sumu by sme nahrabali.... je nás dosť.... ak sa rozhodnete pre trestné oznámenie, tak by sme sa mohli dohodnúť cez internú poštu..... nech má pani @imeon "pekné prekvapko" ked jej prídu papiere na súd....
@tigerko69, @kikusaa, @miuska2004, @vivin, @timmulienka - písali ste aj adminovi??? aby sme mali čo najviac dôkazov o tom že sme sa chceli dohodnúť.... on jej aj potom môže zablokovať bazár.
dobry den, ano ja som uz adminovi pisala, tiez sa s radostou pripojim k trestnemu oznameniu, ved to uz co je ked niekto okrada mamicky co potrebujeme kazde euro pre deticky
dobrý den.chcem sa opytat.Pred tyzdnom som poslala balicek doporucene. Mamicka mi pisala,ze uz dosiel balicek.Ale na www.posta.sk ked si dam cislo podacie z toho balicka...tak mi ukazuje Zásielka nebola doručená - adresát nezastihnutý ....To je technicka chyba na posta .sk...alebo sa mi nedajboze vrati spat balicek....??Hm??Vrta mi to v hlave...a dik za odpovede....
Tak som tu zas po radu...tak pred pár dňami som písala ohľadom tej súpravu Adidas,čo som od predávajúcej išla kúpiť s tým že ju pošle doporučene.Išlo o 12eur...Lenže mne súprava dodnes neprišla,lebo jej muž to poslal obyčajne.Ona sa vyhovára,že mi prísť musela,že mám vraj známeho na pošte a bla bla a odmieta to riešiť vrátením sumy...Dala som jej čas do zajtra,či sa stane zázrak a balík mi príde.Mala aj iné negatko,tak som sa skontaktovala s tou pani a vraj vie o predávajúcej dosť nepekné veci,čo ale mňa nemusí zaujímať,ide len o to,že ani tej predtým nič neprišlo...ako by ste postupovali?
Ahojte maminy. Chcem sa poradit. Nie som spokojna s tovarom, ktory mi prisiel. S predavajucou sme sa dohodli na vrateni, aj mi uz vratila peniazky, ale vratila mi to co som jej dala aj za svoje postovne...lenze teraz nechapem...postovne smerom ku nej hradim ja? Ci si mam pytat aj peniazky na postovne?
ahojte ja by som sa chcela spýtať, či niektorá z Vás nekupovala cez www.bazar.sk. taburetku Hello Kity za 15Euro ponúkaju niaky pán Šuba zo Žiliny že má na predaj veľa taburetiek dva druhy jedna stojí 15 Eura, že posiela na dobierku alebo prevodom na účet a potom pošle ale keď na dobierku tak v nepriehladnej čiernej fólli , inak že v obchode stoja 30 Eura a napísala mi asi jeho žena že predali veľa taburetiek ja by som chcela vedieť či náhodou niektorá si ju nekúpila alebo je to blaf, taký istý inzerát má aj na bazoš a odfotená tabuertka z niakej stránky z obchodu. ďakujem.

@maznacik007
na prvú správu mi admin odpovedal asi po týždni, teraz mi poradil aby som poslala oficiálnu žiadosť o vyriešenie problému s @imeon a ak sa do troch dni neozve, že až potom jej môže zablokovať bazár.