icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

kikuska6685
20. sep 2013

Ja som tu momentalne cez tel takze to vtejto chvili sem dat neviem. Ake pani ktora mi supravu predala po zverejneni niektorých veci sa sem zrazu nevyjadruje. Prečo asi???

bounties
20. sep 2013

@caoli
@heni79 mala scestne vyjadrenia, no ale musela byt poriadne nastvana, vy by ste neboli?

kikuska6685
20. sep 2013

@bounties presne

kikuska6685
20. sep 2013

@bounties ja som naštvana ona nema byt prečo, jefine ze zistila ze mam pravdu a stiti sa jej

bounties
20. sep 2013

@kikuska6685 preco by mala byt nastvana, ved pekne zarobila 😠

caoli
20. sep 2013

@bounties iste by som bola a aj sa mi už také stalo... nárok byť naštvaná som nespochybnila. iba to, ze použivanie slabých argumentov veci nepomôže, problém treba riešiť... a keď to nejde dohodou, tak treba osloviť arbitra...

kikuska6685
20. sep 2013

Jednoducho so mnou vybabrala a mysli si že je všetko ok. Ale to je na omyle.

heni79
20. sep 2013

@bounties
Ak by som takú blbosť urobila, že by som kúpila niečo, čo som si zle pozrela, bola by som naštvaná! Ale v prvom rade sama na seba. Ak by bola ale chyba u predávajúcej, že by uviedla, že je to značka a nebola by, bola by som naštvaná na ňu. No v každom prípade vyhrážať sa inšpektorátom je scestné a ničomu to nepomôže. Iba to zníži vážnosť toho, kto použije takýto "argument". Zmysel tu totiž má iba obrátiť sa na admina, príp. sa "vyhrážať" zlým hodnotením. 😉 Na týchto argumentoch kupujúcej sa nik nesmial, všimla si si? Lebo boli reálne a legitímne.

bounties
20. sep 2013

@heni79 napisala ste, ten inspektorat ma pobavil, ci nie?
@kikuska6685 asi sa naozaj treba obratit na admina. ale mozno sa ozve v nikolce charakter a sama tie peniaze vrati. tak toto som rada, ze sa mi nestalo 😖

bounties
20. sep 2013

@caoli presne ako ste napisala skorsie, treba vziat tovar naspat a nie sa dotahovat. podla mna, nech postovne preplati @kikuska6685 kedze si mala inzerat lepsie pozriet a to je vsetko. koniec. kazdy normalny predavajuci by tak spravil, podla mna

nikolca
20. sep 2013

@kikuska6685 cenu ste mali uvedenu,na nikom nezarabam ☹ 😒 ak môžem kludne zverejnim aj komunikaciu,ja som za tu supravu dala viac aj ked to je neznačkovy tovar
@heni79 tak ako pišeš suprava je nova, nenosena,bez poškodeni a z cenou pani suhlasila

bounties
20. sep 2013

@nikolca pre mna ste tymto potvrdili, ze vam nezalezi na spokojnosti kupujuceho, ale len na peniazoch, co ste zarobila....vy dobre viete, preco to nechcete vziat spat-nikto iny by vam to nekupil.

nikolca
20. sep 2013

ale tu nejde o charakter ani o cenu,tu ide o princip,pani ma obvinila že som tam mala uvedene adidas pritom to nie je pravda,napisala som jej aby si to dala preveriť adminovi že ten jej vie zistiť či bolo v inzerate niečo zmenene,no nespravila tak čiže aj tam zamerne klamala,a aj mi jasne napisala že ona kupuje len adidas 😕 😕

kikuska6685
20. sep 2013

@bounties presne tak

kikuska6685
20. sep 2013

@nikolca stále píšete to isté do okola . Ja od vás žiadam vrátenie peňazí pretože celkovo nie som spokojná z vašou supravou!!! Už to pochopte.

maca_p
20. sep 2013

@nikolca akoze si predala neznacckovu, neoriginalnu supravu ako original? to snad nie. dopustila si sa podvodu 😝
pozri si v mojom linku, ako dopadli moje adidasky, ktore neboli adidasky https://www.modrykonik.sk/fotoblog/maca_p/album...

hanba by mala fackat kazdeho takehoto predajcu!

caoli
20. sep 2013

@nikolca keď už je to to také principiálne - čo keby si o to preverenie požiadala ty?
Žienky, veď prejavte trochu empatie, o čo to tu ide??? Či je to už fakt všetko len o peniazoch?
Včera ma jedna kupujúca vyzvala, aby som jej vrátila peniaze za vec, ktorú som vraj chybne zmerala. Som presvedčená na milión %, že to tak nie je, ale okamžite som sa s ňou na vrátení tovaru a peňazí dohodla. A ide o takmer 50 e. Či sa jej vec nepáčila, alebo jej nesadla a necíti sa v nej, je mi to fuk, ani len rozmýšľať o tom nebudem. Ide mi len o to, aby som si ja zachovala dusevný pokoj a ona nemala dôvod spochybňovať moju serióznosť. Toť môj názor na veci a už si to doriešte, ako najlepšie viete. Pa.

nikolca
20. sep 2013

@maca_p asi si nečitala dobre suprava nie je značky adidas vôbec

maca_p
20. sep 2013

@nikolca sory, ked si spomenula adidas, tak som si hned spomenula na moj "milionovy nakup" tu na MK.

sante81
20. sep 2013

@nikolca ak si uviedla v inzeráte ze Ina značka, tak tovar spat neber, peniaze nevracaj. pevné nervy

simisi
20. sep 2013

@nikolca
@caoli
@bounties supravu som sice nevidela,ale predpokladam,ze bola objednavana z Alliexpresu,za ovela menej penazi...je to vec predavajucej,ale uz davnejsie som zaregistrovala,ze ponuka vela veci objednanych zo zahranicnych stranok/sportsdirect,alliexpres.../za ovela vyssie ceny...nuz,zarabat sa da vselijako 😉

nikolca
20. sep 2013

@sante81 ano tam bolo uvedene ina značka a za tym si aj stojim nikdy by som si tovar nedovolila označiť pod znamou značkou

simisi
20. sep 2013

preklep-aliexpress

maca_p
20. sep 2013

@sante81 lenze aj ak je to ina znacka a je to napr. adodas, tak je to fake a takto sa to predavat nemoze. velmi rada by som videla tu supravku . kto nam sem da foto?

som vysadena na faky. som tu kupla aj nosic ergo, ktory bol fake aj tie moje fake adidas tenisky, no som bola napalena. v oboch pripadoch som trvala na vrateni penazi. a bez intervencie admina. prisla som akurat o jedno postovne.

heni79
20. sep 2013

@bounties
Ja akosi prestávam rozumieť o čo ti ide.
Áno, išpektorát ma pobavil, zasmiala som sa nad hlúposťou "argumentu" a vtipnom komentári caoli. Lebo vtipne, s istou iróniou podotkla, že akým inšpektorátom sa predávajúcej kupujúca vyhráža. Lebo je to skrátka blbosť, plané reči, alebo silácke reči, bitie sa do pŕs - no bez reálneho základu a bez šance uspieť. V zmysle šťažujte sa na lampárni. Asi takú váhu by to malo.
Azda je to už jasné. Ak nie, i tak dobre. Už sa mi to nechce dookola riešiť.
Teda to, čo ma pobavilo.

nikolca
20. sep 2013

@simisi no ceny si určuje každa predavajuca sama,tu nejde teraz o cenu cenu mala predavajuca určenu

simisi
20. sep 2013

@nikolca s tym suhlasim,len s tou vecou ako ste napisala,ze nezarabam...v pohode by ste sa mali hodit do Pro 🙂
asi to nie je celkom koser s podmienkami bazara MK,tento biznis 😉

vierka8
20. sep 2013

@pipka Dakujem že so mnou súhlasíš,pretože ona sa chcela so mnou dohodnuť na cene 7e s poštou za zimnu vetrovku a ked som jej navrhla 8e a suhlasila a teraz o domna žiada 9e!!! To snad nie.Ani raz sa nespítala na miery či hocičo ine len ju trapilo poštovne,ba na urazila že to na tom zarobila.Mala si prečítať moje podmienky predaja.Mo bohužial aj s takymito mamičkami sa stretávame na bazariku.

heni79
20. sep 2013

@nikolca
Neskúsiť ten inzerát zverejniť tu? Myslím foto, ako to vyzeralo reálne, asi dve strany dozadu je niečo také uverejnené. Ako dôkaz dnes tiež riešeného sporu.

bounties
20. sep 2013

@simisi to vazne? tak to ma nahnevalo este viac.
mas pravdu, zarabat sa da vselijako, ale o tom predsa MK nie je. Nie je to o zarabani na niekom druhom, ci ano? ja som zacala inzerovat a som rada, ze si doma vytriedim veci a nieco malicko aj privyrobim, na druhej strane pomozem lacnym tovarom niekomu, komu posluzi. ked chcem zarabat, mam byt PRO, ci ako to je?