Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
predávajúca podľa mňa vôbec nepochybila! kupujúca si mylne domyslela, že kupuje značku adidas☹ ako na to prišla?keď to ako tvrdí predávajúca nikde neuvádzala?možno na foto to tak vyzeralo neviem posúdiť,nemáme foto súpravy,ale mohla sa opýtať že či je to adidas,keď tam bolo uvedené iná značka či nie??
takze podla mna, ak by kupujuca aj nemala pravo na vratenie penazi (z dovodu, ze si nevsimla znacku), podla mna sa aj tak predavajuca nezachovala ferovo. dobremu predajcovi nerobi problem vratit peniaze za tovar. vacsina predajcov by prijali tovar spat. je mi vrcholne nesympaticky jej pristup ku vrateniu penazi uz od zaciatku 😠
a preco sme doteraz nevideli inzerat? no, mozno by sme zistili, ze cena novej supravy bola ovela nizsia nez tej predavanej.
@bounties ja stale nechapem, preco @nikolca nazyvas podnikatelkou, obvinujes ju, ze isla na tom zarobit a prihodila si peniaze atd. atd. Ako si na to prisla? 😕 Ja som to cele pochopila tak a nikolca to tu niekolkokrat tak napisala, ze ona pre svoje dieta kupila tu supravu, nasledne zistila, ze velkostne nezodpoveda, tak ju novu, nenosenu dala do bazariku na predaj. Ziadne objednavanie na objednavku a podobne
podla mna kupujuca nie je povinna zobrat supravu naspat, ak nezamlcala ziadne vady. bola by to len jej dobra vola, keby ju zobrala a peniaze vratila, samozrejme bez postovneho.
@nikolca ten inzerat si uz vymazala alebo ho mas len pozastaveny? Daj ho obnovit a daj sem nanho link. V inzerate sa da aj vidiet, kedy boli v nom robene upravy
@bounties akym prevom ma ty uražaš?chcela si zverejniť komunikaciu a tu som ti zverejnila u teba je slušne ked ťa niekto obvini že bolo v inzerate adidas a pritom to tam nebolo a ani v popise čitala si tu komunikaciu??a dokonca drzo napiše že praveže adidas hladala a to sa jej zobrazila moja suprava 😢 od kial ty vieš z kade som ja supravu kupila či som si ju prostrednictvom niekoho neobjednala,si čitala že napisaôla že je suprava poškodena???poslala som jej email kde mi ma fotky poslaťa však razne odmietla nehnevaj sa ale s tymto som sa tu ešte nestretla,
@nikolca vy ste niekde videla nejake urazky? vobec nie!
inzerat som chcela vidiet tiez, z komunikacie je zrejme len to, ze peniaze ste teda vratit nechcela a ani bavit sa o tom.
okay, neni to moj problem, rieste si to, nepaci sa mi sice takyto pristup predajcu, ale tak asi musim zmenit svoje myslenie, svet je uz raz taky ☹
@nikolca ja by som k tomu napisla len tolko, ze dobre meno sa buduju tazko, ale straca velmi rychlo. Kedze ani jedna z vas sem zatial nedala fotky z inzeratu, co mne zatial z napisaneho vychadza je, ze ste pravdepodobne kupila drahu supravy, ktora vam nesadla kvoli zlemu sitiu a zlemu materialu, tak ste sa ju rozhodli predat. Ste rada, ze ste ju predali a keby vam zalezalo na spokojnosti kupujucich a kupujuca by slusne jednala a bola ochotna preplatit postovne, nevidim problem preco by ste ju nezobrali spat. Ibaze by ste vedeli, ze s kvalitou tej supravy v pomere k cene, nie je vsetko v poriadku. Podla mna vam spokojnost zakaznicky prinesie vacsie potesenie, ako pachut dohadovania sa a stracania casu, ktory ste mohli venovat niecomu prijemnejsiemu. Vezmite si to aj zo strany kupujucej, ktorej dojde draha nekvalitna suprava a to je jedno akej znacky.
@bounties OKI dam vediet
t,ale pre mna to skonci bohuzial ai yo slyami v ociach koli nikolca...
@nikolca dzro ???
@kararinka ale nikolca nechce o vrateni penazi ani pocut aj ked mam viac dovodov na vratenie a hlavne NIKDE NEUVADZA ZE PENIAZE NEVRACIA ako niektore predavajuce
@bounties noklolca inzerat hned vymazala ako som prvz krat napisala ze chcem vratit peniaye.
@pietra inzerat hned vymazala AKO SOM SPOMENULA VRATENIE PENAZI...
TOTO JE CELA KOMUNIKACIA
@kikuska6685 inzerat sa ukazuje uz len tebe a predavajucej, kedze je vymazany. Ale naozaj je zarazajuce, ze inzerat bol vymazany vcera (tak mi to vypisuje). Lebo podla mna je skor beznejsie, ze sa inzerat vymaze az po uplnom ukonceni obchodu
@pietra AKO SOM PISALA VYMAZALA HO HNED PO SPOMENUTI VRATENIA PENAZI
@kikuska6685 ale aj z vymazaného vieš skopírovať obrázok, na ktorý tu čakajú baby, ktoré ti radia 😉
klikneš naň pravým tlačítkom a tam ti vyjdú možnosti
prekopíruj ho sem, alebo odfoť súpravu a daj foto
ono ide asi o to, že niektoré chcú nájsť na nete, koľko stojí v skutočnosti
lebo fejky predávajú aj niektoré PRO, samozrejme pod INÁ ZNAČKA, ale dajú sa lacnejšie kúpiť
apropo cena
jasné,že cenu si dáva predávajúca a kupujúcu nik nenúti s cenou súhlasiť a kúpiť si to
i keď je to trošku morálne nie kóšer, že si tu baby nadhadzujú ceny, ale bolo tu kedysi spomenuté,že to je šikovnosť predávajúcej,ak predá 😒
ja som sa trochu pohrabala v inzerátoch a pridám ti pár, kde sa dá fajn kúpiť za dobrú cenu
https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-komplety...
a ja som konkrétne kúpila ako darček kamoške túto
za 11,90eur
super kvalita, zvonka adidas, vnútri na visačke nie, ale tak ak niekto chce adidas a nerieši visačku vnútri, ktorú nik zvonka nerieši, tak to bol super darček, pekná súpravka, dobrá cena a aj kvalita, bola som spokojná a aj kamoška 🙂
nabudúce radím viac obozretnosti, ak chceš len originál, zadať si len adidas do vyhľadávania
ak ti nevadí fejk, nájdeš aj v PRO pekné súpravy za dobrú cenu
možno si doplatila na to,že si si nevšimla, v akej kategórii je súpravka
ja byť predávajúca, aj keď som nepochybila, vezmem späť- ale bez preplatenia poštovného
veď 18 eur nie je malá suma
dajte niekto konečne foto tej súpravy,som veľmi zvedavá!!! 🙂
@kikuska6685 a po ďalšie
v podmienkach predaja si predávajúca môže písať koľko chce, že peniaze nevracia
lebo ak by sa jej stalo,že pochybila, peniaze vrátiť musí, teda mala by 😒
ja by som osobne od takej predajkyne nekupovala, lebo by som sa bála,že čo ak mi príde niečo iné a čo potom?
oháňať sa tým,že peniaze nevraciam, je potom nefér
@kikuska6685 podla mna uz ostava len oslovit admina, aby overil, pod akou znackou bol inzerat podavany. Neviem, ci vie zistit aj takyto udaj, ale urcite vie zistit, kedy bol inzerat upravovany a ktora vec v nom upravovana bola, ci text, ci zaradenie ku znacke, ....
@anaaninova JE TU
@pietra TU NEJDE OD ZACIATKU IBA O ZNACU...
@pietra ADMINA SOM DAVO POZIADALA ALE ESTE SA MI NEVYJADRIL
@macamac JE TO NEFER
@kikuska6685 ja viem, ze tebe nejde od zaciatku iba o znacku. Ale zial kym suprava nema zamlcane poskodenia ako diery, nefunkcny zips a podobne, tak je len na dobrej voli predavajucej, ci vec naspat zoberie alebo nie. A to ze za rovnaku sumu sa da kupit kvalitnejsia suprava, ci materialovo alebo usitim, tu nie je podstatna

@nikolca kupujuca slusne poprosila o vratenie penazi! a podnikatelka hned na nu, ze je klamarka, smutne ☹