icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

kikuska6685
21. sep 2013

@matik1 ja som ju neobvinila ze klamala,halooo

bounties
21. sep 2013

@heni79 aj ked sa stalo...ale nepredavam to o desat eur drahsie, ale lacnejsie
kebyze nevidim znacku, tak pruhy a ta cena by ma presvedcili, ze je znackova 😀
lebo ta cena je fakt znackova 😀 😀 😀

kikuska6685
21. sep 2013

@heni79 stale o znacke,halooo,to nie je iba o tom

bounties
21. sep 2013

@heni79 najlepsie, ze simisi nevidela supravu, ok?
napisala, ze aliexpress, ok?
potom som ju ja tam nasla,ok?
takze predava odtial, baby, to fakt nemate kustik kritickeho myslenia?

kikuska6685
21. sep 2013

☹ ☹ ☹ ZLE ZLE ZLE

kikuska6685
21. sep 2013

MAM CHUT VZMAZAT NICK A SKONCIT TO TU UPLNE

simisi
21. sep 2013

@heni79 nechcem nikomu nic nahlasit,pisem co som si vsimla,pretoze tiez som objednavala veci ako pani pre moje deti,z tych stranok,a myslim ze sa ona tym ani netajila,mala problemy aj s colnicou,kde jej zadrziavali balicky...
viem,ze s tymto pripadom ta moja poznamka,ktorej sa niekto chytil nesuvisi,ale uz davno som jej to chcela napisat,teraz prisla prilezitost..mozno tato skusenost s nespokojnou nakupujucou pomoze aspon v niecom 😉

bounties
21. sep 2013

@heni79 bude to bodkou, ale ja verim, ze kazdy normalny si rozmysli, ci kupi od nej alebo o polovicu lacnejsie z tej stranky....a fakticky je to PRO podnikatelka, co by mi vobec nevadilo, keby teda aspon dokazala prevziat tovar naspat, nech sa sprava profesionalne 😅

matik1
21. sep 2013

@heni79 páči sa mi Tvoj príspevok. Kým som písala ten môj, pribudli tieto konšpiračné....tiež som kúpila šaty bez skúšania za 13€. Jednoducho už baby sedeli v aute a ja som sa rozhodla vrátiť pre letné šaty, ktoré sme predtým okukovali, ale nevedela som sa rozhodnúť. Keď sme sedeli v aute preč z nákupného centra, vyštartovala som a zakričala, že predsa len tie šaty chcem a bežala som pre ne. Zdrapila z vešiaka, vyplatila a prifrčala do auta. Prídem domov, vytiahnem šaty a namiesto S, som uchytila č. M. Samozrejme mi boli veľké, dala som ich s visačkou na bazárik a do dvoch týždňov za sumu 10€! aj predala...No a o vyše mesiaca boli v akcii za 5,99€.
Ako môžeme niekoho obviňovať, že kupuje tovar a tu predáva za účelom zárobku? To sú silné slová a dobre treba zvážiť, či si ich môžeme dovoliť.....

bounties
21. sep 2013

@simisi myslim, ze to je zasadna poznamka aj pre admina, dokazat jej to vieme? asi vieme vdaka tej colnici 😀

kikuska6685
21. sep 2013

myslim ze na ukor mna si tu dobre niekto zavaril vo svojom kotliku @nikolca

matik1
21. sep 2013

@kikuska6685 napísala si, že súprava bola zaradená pod značkou ADIDAS a kupujúca to tu celý čas popiera...Veď som to vyčítala z Vašej skopírovanej konverzácie... Nebudeme sa tu doťahovať, to nie je mojím zámerom, aby som sa tu teraz s Tebou hádala, OK? Vyjadrila som svoj názor, takže počkáme na vyjadrenie admina...

kikuska6685
21. sep 2013

ja popieram???

simisi
21. sep 2013

@bounties ja nemam ziadny umysel nikomu nic nahlasovat,ani dokazovat,myslim ze je to cele o svedomi...mozno je to jej sikovnost,aj ked nie je v sulade s pravidlami bazara
@matik1 tiez predavam nove veci,niekedy aj s visackou ale toto je o niecom inom

matik1
21. sep 2013

@kikuska6685 napísala si, že súprava bola zaradená pod značkou ADIDAS a predávajúca to tu celý čas popiera...Veď som to vyčítala z Vašej skopírovanej konverzácie... Nebudeme sa tu doťahovať, to nie je mojím zámerom, aby som sa tu teraz s Tebou hádala, OK? Vyjadrila som svoj názor, takže počkáme na vyjadrenie admina...

Ospravedlňujem sa, preklep. Samozrejme som myslela predávajúcu

matik1
21. sep 2013

@simisi nemôžeme ju obviniť, len na základe niečoho, čo sme našli u nej v bazáriku a na nejakej inej stránke....iste mi dáš za pravdu...

nikolca
21. sep 2013

@bounties si myslim že už stačilo,nie posielam vam aj ja ceny na porovnanie
https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-komplety...
https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-komplety...
tak laskavo matu neosočujte,chceli ste komunikaciu,tu som vam poslala,čitali ste ju vôbec myslim že ani nie 😒 ja som kupujucu ani neoklamala ani nepodviedla ani nič podobne ani som inzerat nepozmenila,prajem pekny den 😉

kikuska6685
21. sep 2013

@nikolca ZLE ZLE ZLE

kikuska6685
21. sep 2013

@kikuska6685 Asi vam to takto vyhovuje

kikuska6685
21. sep 2013

@kikuska6685 JA SOM SA CHCELA DOHODNUT NIC VIAC A NIC MENEJ

kikuska6685
21. sep 2013

@matik1 ZATIAL JU NIKTO NEOBVINIL ANI JA

bounties
21. sep 2013

@matik1 mozem sa vas opytat: ak by vas kontaktovala kupujuca, ze nastal omyl, tovar sa jej nepaci, je ochotna preplatit postovne, ale drahu neznackovu supravu chce vratit, vy by ste co spravila? lebo-podla mojho nazoru-kazdy seriozny predajca by jednal tak, ze tovar by prijal spat a peniaze by vratil. najma ked vie, ze to predal o 10 eur drahsie nez to kupil.
a ten aliexpress nikolca nepoprela, neviem ci ste citala diskusiu skorsie?
ale fakt sa nechcem hadat, ved mna sa to netyka, no ale kto uz nieco este kupi, ked sa tu takto musi dotahovat kvoli vrateniu? proste je to o serioznosti ☹

matik1
21. sep 2013

@nikolca dobrý príspevok.

bounties
21. sep 2013

@nikolca tymto ste spravila bodku za vsetkym 😨
ceny, ktore ste poslali na porovnanie su vsetky PRO a to vy nemate, hoci by ste mali mat.

hoci nepodviedla, ale vsetci nech sa maju na pozore: veci, ktore predavate mozno kupit o polovicu lacnejsie a vlastne o to mi slo od zaciatku-suprava bola predrazena na to, ze nebola znackova, co sme nakoniec aj dokazali
a dalsia vec, este horsia, lebo ked zarabate, tak nech sa paci-moj problem to neni, ale prosim vas, seriozny predajca dokaze prevziat tovar spat.

kikuska6685
21. sep 2013

@matik1 Najlesi sama sa usvedcila...

bounties
21. sep 2013

@nikolca rozdiel tam je, ale obe pro predavajuce prijmu tovar spat s tym, ze postovne hradi kupujuci. tolko dotahovania by nemuselo byt, keby ste jednoducho prijali tovar spat

matik1
21. sep 2013

@bounties samozrejme sa môžte spýtať...ja som rada, keď sú moje kupujúce spokojné. Raz za dva roky sa stalo, v jedinom prípade, že mi pani napísala, že jej nesedia rozmery, ktoré si nesprávne pomerala a tovar mi poslala späť. Moja odpoveď bola, že ma to mrzí, samozrejme, keď sa mi nohavice vrátia, peniažky vrátim. Bez poštovného, ale vrátila som. Hoci som nemusela, pretože pani rozmery mala, len si nohavice zle pomerala. Tento týždeň mi jedna mamička napísala, že sú nohavice pre dieťatko väčšie, ale, že nevadí, že malý dorastie a na jar budú...Sama som jej ponúkla, že nech mi ich teda vráti, že nemám problém jej peniažky poslať späť...nechcela, že netreba. Mám od nej aj milé hodnotenie. Viete, ale záleží na jednaní...obidve boli maximálne milé, žiadne osočovačky, urážania ani nič podobné. Toto tu už zašlo príliš ďaleko a podľa mňa zbytočne...je naozaj len na nikolce, ako sa zachová...Keď sa postavím do pozície nakupujúcej, tak to, že sa mi tovar nepáči, že niekde trčia nitky, alebo je nesprávne šitie-toto podľa mňa nie sú dôvody na to, aby som predávajúcu vyzývala k vráteniu peňazí. Iné je, keby bola špinavá, dieravá....Keď kupujem cez net, musím znášať riziko a počítať s tým, že sa niečo takéto môže vyskytnúť. A keď kupujem značku, ktorú nepoznám, musím byť opatrnejšia dvojnásobne....

matik1
21. sep 2013

@kikuska6685 usvedčila? A v čom? Veď rovnaký tovar nájdete na rôznych stránkach, za rozdielne ceny....

Ukončíme to, uvidíme, čo na to admin. Nemám v úmysle sa s Vami hádať. Naozaj mi o to nejde 😉

Verím, že sa napokon nejako dohodnete, k spokojnosti oboch.

bounties
21. sep 2013

@matik1 no vidite take jednanie sa mi paci, ocakavala by som to od kazdeho, velmi pekne 😉
ked ste citala konverzaciu, tak ste si asi vsimla, ze kupujuca sa chcela najskor ujednat normalne s vratenim penazi a tovaru, predavajuca nechcela o tom ani pocut, zmazala inzerat a zacala na tomto fore kupujucu ociernovat. potom sa tu zacali dotahovat-co by vobec nebolo, keby sa jednoducho vratili peniaze
a dalej ta cena je tiez poriadna na to, ze kupujem tovar od inej mamicky, predsa by to malo byt naopak, mala by som nieco usetrit a predavajuca zarobit nieco na tom, co jej aj tak doma zavadzia.
no ale zmysel sa minul ucinku

nikolca
21. sep 2013

@bounties ja som poukazovala na cenu ked už si začala s porovnavanim ceny a z tvojimi nezmyselnymi tvrdeniami,samozrejme že tam maju že tovar prijmu späť,je to ich povinnosť maju to stanovene zakonom ale to ty určite vieš 😉,a prosim ťa už nepiš,si myslim že už stačilo,čiže s tebou tymto debatu aj uzatvaram a to už len z toho dôvodu aby nebola tema uzamknuta a to či bolo v inzerate niečo menene to vie admin prezistiť