icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

monickapd
21. sep 2013

@nikolca na Vasom mieste ukoncim debatu a idem si po svojom..tu Vas presvedcia aj o tom ze vlastne nie ste zena, ale muz a urcite na to najdu aj dokaz.. 😀

kikuska6685
21. sep 2013

@nikolca Preco tu vsetkym nenapisete aky matevlastne dovod ze mi peniaze vratit nechcete?

kikuska6685
21. sep 2013

@monickapd fuha

kikuska6685
21. sep 2013

@monickapd mozno aj vy raz budete mat tento problem,a ja som to sem nedala...

monickapd
21. sep 2013

@kikuska6685 aj Vy pockajte co na to admin 😉 pekny den.

bounties
21. sep 2013

@nikolca co urcite viem?
a ano, vyhrala ste, ja uz nebudem pisat, vy peniaze za tovar vratit urcite nebudete musiet, pravda je na vasej strane, pravidla nepustia ☹
ale ludskost a charakter by mi nedovolili takto konat ako ste konala vy v tomto pripade ☹

monickapd
21. sep 2013

@kikuska6685 mala som..tiez som sa tu bila ako lev a dostalo sa mi .......... nicoho.. tovar mam stale doma.. 13 eur v kosi... a ti bola posledna bodka..

matik1
21. sep 2013

Baby, ukončíme debatu. Nebudeme sa vadiť...uvidíme, čo na to admin. OK? 😉 😉 😉

bounties
21. sep 2013

@matik1 pekny den 😀

matik1
21. sep 2013

@bounties Ďakujem 😉

nikolca
21. sep 2013

@kikuska6685 ja som vas ale neoklamala ☹ 😒 ja som vas neoklamala ani v popise ani v komunikacii medzi nami a dokonca ani v značke,mne sa prednedavnom stalo že som predala nohavice nosene no asi dvaktrat oblečene a pani mi napisala že sa vzadu paraju že snad sa jej to podari zašiť ale že inak je spokojna,nežiadala že chce tovar vratiť,na to som jej napisala že sa ospravedlnujem že som si to zrejme nevšimla a samozrejme že mi môže tovar vratiť alebo jej dam na nohavice 2 eura zlavu.no pani si chcela nohavice nechať a ja som jej poslala 2 eura na učet 🙂 😉 ale ta pani mala uplne ine jednanie 🙂 😉 proste mile jednanie z ničoho ma neobvinovala 😉 ja ked reagujem na nejaky inzerat tak prve čo napišem je dobry den alelebo ahoj 🙂 😉 a neskutočne ma hneva ked zapnem počitač a čitam,je volne?je aktualne?mate to ešte?mala by som zaujem ☹

zuzla2
21. sep 2013

ako ja viem,ze sa snazite sa to tu uz ukoncit...ale,kedze mi to neda, tak musim na to poukazat..(sorry admin...viem,ze sprava bude hned vymazana)..viem,ze cenu si kazdy moze urcovat aku chce,ak to kupujucemu vyhovuje, nie je co riesit....ale zial svedci to o charaktere:(:(
staci sa pridat do skupiny Rady pri objednavani zo zahranicnych stranok...
Kočky neobjednavali ste niekto z ali tuto supravu?neviete aky je to material?http://www.aliexpress.com/item/Just-Kid-Free-sh...

traktor
21. sep 2013

@nikolca myslim, ze uz nereaguj, lebo fakt to speje k tomu, ze sa tema zamkne ...cakaj len na odpoved admina, ci si zasahovala do inzeratu a zmenila znacku ..nic viac..za seba poviem..v tomto pripade by som tiez nevratila peniazky a po spôsobe komunikacie tu, by som sa uz vôbec nebavila a neodpovedala..a to si myslim, ze som az prilis ludska, prilis mierumilovna osoba..ale toto je uz aj na mna cez..

bounties
21. sep 2013

@zuzla2 tak to je este menej (12dol.sa rovna 8,87eur), ale ja to uz radsej neriesim ☹ aj tak predavajuca nebude musiet peniaze vratit, nabuduce si treba na taketo spekulantky davat lepsi pozor, to je vsetko. krasny vecer vam prajem 😉

zuzla2
21. sep 2013

@bounties zial v tomto sa musim pridat na stranu druhych...pokial predavajuca to naozaj uviedla pod ina znacka, tak zial je to chyba kupujucej,ze si to nevsimla a tym padom predavajuca nie je povinna nic vracat...

ja som zial len musela poukazat na charakter

bounties
21. sep 2013

@zuzla2 no ved to,treba si dat lepsi pozor, ale aj tak....je to bazarik, to znamena predavanie veci lacnejsie a nie za raz tolko. ale uz sa k tomu naozaj nechcem vracat 😉

lenkasobotova
21. sep 2013

Pekný večer, máte skúsenosti s predávajúcou kristinka b?kúpila som od nej veci a stále nič...ani balíček, ani na maily nereaguje 😒 ☹

anaaninova
21. sep 2013

@monickapd -no mňa skoro presvedčili že som iná osoba 🙂

maca_p
21. sep 2013

@bounties suprava je pekna, ALE podla prvotnych znakov na teplakoch by som si myslela, ze je to ADIDAS tie ruzove teplaky tak uuuplne vyzeraju. trojshcdova znacka, tri pruhy na teplakoch... ani by ma asi nenapadlo pytat sa ci je to adidas...
@nikolca 😝 😲 a ja neznasam zn. adidas na MK,lebo to vzdy smrdi fakom!

aj toto bol vraj adidas https://www.modrykonik.sk/fotoblog/maca_p/album...

maca_p
21. sep 2013

@traktor ja byt slusna, by som kupujucej tie peniaze vratila... ak si si pozrela tie foto tak tam nie je co dodat... ze ina znacka! ved to je pre podvodnikov a zavadzacov ako voda na mlyn...

kikuska6685
21. sep 2013

@traktor Ja som bola na zaciatku slusna. Skuste si ešte raz komunikáciu prečítať.

traktor
22. sep 2013

@maca_p
@kikuska6685 sledujem to od zaciatku, videla som komunikaciu, fotky..a aj napriek tomu si stojim za tym, co som pisala..

kikuska6685
22. sep 2013

@traktor oki

maca_p
22. sep 2013

@traktor napriek tomu, ze si videla teplaky, ktore vyzeraju ako adidas a nie su adidas??? na 20 eur???
tak ja neviem, niektori ludia maju male naroky, ale za 20 eur by to mal byt minimalne ten adidas a nie INA ZNACKA - napodobnenina adidasu za prachy adidasu. 😝 😝
potom sa necudujem, ze si tu clovek nevie vynarokovat hodnu cenu za slabu kvalitu az fake! 😲

z takehoto konania predavajucich je mi na nic. podhodia vam smejdy, handry a nehanbia sa za to vypytat peniaze ako za kvalitny tovar... to uz kam sme dosli????

okrem ineho ak je to novy tovar, predajca ako @nikolca by mali byt PRO. ak teda systematicky ponuka na predaj stale novy tovar. lebo poo 10 pare topanok, ako nesadla mi velkost je to dost smiesne (teraz mam na mysli plosne)...

traktor
22. sep 2013

@maca_p bolo to pod ina znacka, nie, ze je to adidas, bola tam foto, bola tam suma..a nenakupovalo dieta, ale dospela zena, ktora sa rozhodla , ze tu sumu za to da..nikto ju nenutil, nikto jej nekazal, ze to kupit musi..bolo to jej slobodne rozhodnutie..mohla sa pytat, mohla hladat inde a tak dalej..nakup na bazare je na rozhodnuti kazdej z nas..predavajauca urobila vsetko tak ako mala, opisala tovar, dala cenu, dala ho pod ina znacka.. ine by bolo, keby tvrdila, ze je to adidas a aj to pod znacku adidas dala, napriek tomu, ze to adidas nie nie je...alebo, ak by inzerat po predaji upravila..

nikolca
22. sep 2013

@maca_p ja som pani už navrhla vratenie sumy,a si myslim že ked je nesadla velkosť tak to je normalne alebo jeden krat obute,ja dsosť vela veci objednavam sebe či deckam a niekedy proste bez skušania a taktiež nemam možnosť ked objednavam veci niekde zo shopu aby mi boli poskytnute rozmery a taktiež nie vnutorna dlžka topanok ťakiže kupujem podla čisla a po nedavnej skusenosti čo som mala tu že som kupila supravu pre seba podla predavajucej minimalne nosenu a prišla mi z roztrhnutym vačkom,a s flakami tak už kupujem len nove veci a ja malo kupujem v obchode ja väčšinou objednavam cez net,ja som pani nemala v plane ani oklamať ani nič podobne,nam keby suprava bola dobra tak ju nepúredavam ale sama podla tych rozmerov posud že to absolutne na velkosť 120 nezodpoveda,teraz som pred nedavnom malej objednala tenisky mala som zmeranu aj vnutornu dlžku,malej som odmerala nohu,tenisky mi prišli,vnutorna dlžka bola dobre zmerana a mala mi ich nosiť nechce,viackrat som sa jej snažila ich obuť na nohu ked sme išli von a stale mi hovori že ju tlačia,no tlačiť ju nemôžu lebo tam ma rezervu,synovi som kupila taku bundu do dažda nakolko zakaždym ked si zobral daždnik tak prišiel z daždnikom zlomenym,ukazala som mu fotku,nakolko ma 13 rokov a s nim to je z obliekanim ťažko,par čo si neoblečie,povedal mi že ju chce že je pekna,tak som mu ju objednala stala 15 euro,bunda prišla je pekna a syn my ju nosiť nechce,tak mu stoji už hadam aj pol roka v skrini a ešte aj s visačkou 😖

nikolca
22. sep 2013

@maca_p a pri tych tvojich botaskach čo si poslala link tam maš vo vnutry v teniskach napisane že adidas to je napodobenina lenže tebe tušim pani aj tvrdila že to bolo kupene v obchode 😒 ja som pani neklamala,v popise ani v značke a ani sa ma nespytala či sa jedna o adidas,ani som nijako nezasahovala do inzeratu ako ma ona obvinila že ked mi pisala že tam bolo uvedene že adidas 😒 nikdy by som si nedovolila pozmeniť značku,dalej ma obvinila niekde tuto to bolo pisane že je suprava poškodena ☹ 😒 na to som reagovala tak že som pani poslala svoj email aby mi poslala fotky kde je poškodena lebo že bola prehliadnuta a ja som si nič nevšimla no dostala som bleskovu odpoved že mi nič nepošle 😔 ☹ 😒

kararinka
22. sep 2013

@traktor podla mna tiez nikolca do bodky splnila oficialne pravidla predaja cez bazar na MK, ale z moralneho hladiska vsetko v poriadku nie je. zuzla2 sem pridala link, z ktoreho je jasne ze nikolca kupila supravu za12$ plus postovne. Pravdepodobne kvalita supravy zodpovedala tej cene, ale predavajuca zdvojnasobila tu cenu, co by samo o sebe este problem nebol. Problem bol, ze cena nezodpovedala kvalite. Jedine predavajuca mala moznost vidiet supravu dopredu. Jedine ona mohla posudit, ci zodpoveda cene. Mozno keby sa to stalo inej predavajucej, by ma to tak neprekvapilo, ale ako som pozerala tuto diskusiu, nikolca sa sem celkom casto zapaja. Tvrdi, ze jej je dolezita spokojnost kupujucej, ale ta mohla supravy posudit az ked ju fyzicky mala pri sebe a spokojna nebola. Myslim, ze aj kupujuca mohla vystupovat este umiernenejsie.

kucminka
22. sep 2013

kočky,nemáte skúsenosť s dotyčnou willhelmina?Už vyše týždňa sa neozýva,aj keď inzeráty aktualizuje,dala si u mňa vyrobiť tričenko na objednávku ,pred týždňom mi napísala,že nemala kedy poslať,že hneď v pondelok korunky pošle,už som jej písala aj na inzerát,aj do IP 2krát a nič,má z 3hodnotení 2negatká 😠 takže tie peniaze už asi ani neuvidím a tričenko mi je teraz nanič 😠 😠 😠

marcelatt
23. sep 2013

ahojte baby, potrebujem poradit...pred tyzdnom som zaplatila za teplacky dotycnej "dominikama"...neozvala sa, neposlala tovar a zmazala si vsetky inzeraty, nereaguje ani na spravy odo mna...mate podobny problem?