icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pajinka23
1. okt 2011

@stanislavao ty kokso to ta marinko1988???ja som jej ras darovala teplakovu supravu 3kompletik s tym ze su socialne slabsia rodina a ona tu zatial smelo obchoduje a predava a kupuje☹fuuuuuuuuuuuuujjjj...keby som to vedela tak jej nedam nic☹a zadarmo som jej to dala ani postovne som od nej nevzala a este som mala aj dobry pocit s toho,ze som urobila dobry skutok☹☹lebo som si naozaj myslela,ze na to nema peniaze kupit si veci☹aaach tu sa dozviem naozaj vsetko☹som s nej fakt sklamana..

smreko3
1. okt 2011

@pajinka23 ako neviem teraz max.zmazem to druhe...ale ked si pozries ten nas dialog,tak som cakala dost dlho...
a mala som vazny zaujem,nakolko som potrebovala pre dcerku viac ciapociek,samozrejme,ze medzitym som si nasla ine...

pipka
1. okt 2011

@pajinka23 napis jej to do hodnotenia...lebo mne sa ona nezda naozaj v poriadku 😠 🙄 🙄

smreko3
1. okt 2011

@pajinka23 no ako sa hovori,za dobrotu na zebrotu,pomoz inym a oni to len zneuziju....dost smutne,ale je to tak 😒

pajinka23
1. okt 2011

@pipka bolo to veelmi davno a podla mna by to uz nemalo vyznam vytahovat to☹ale uz aspon viem ze si mam dat pozor na taketo typy☹idem si kuknut ten smazany inzerat☹

pajinka23
1. okt 2011

@smreko3 mas uplnu pravdu BRONAA 😀 😀

pajinka23
1. okt 2011

@pipka TO BOLO 10MARCA☹NECHCEM TO UZ VYTAHOVAT PO 7MESIACOCH☹

smreko3
1. okt 2011

@pajinka23 mozno sa jej zlepsila finacna situacia..

pajinka23
1. okt 2011

@smreko3 mozno clovek nikdy nevie,ale teras mi to tak zle padlo sa dozvediet nieco take☹

stanislavao
1. okt 2011

@pajinka23
ved aj ja som jej darovala sadu asi 7 uterakov a cely problem vznikol z toho, ze mi nechcela poslat postovne, na com sme boli dohodnute. kazdy den slubovala, ze posle, ze poslala a to trvalo 20 dni. az ked som jej napisala negat hodnotenie, tak peniaze poslala ale zaroven zacal aj cely "chory" cirkus, co trva do dnes.

pajinka23
1. okt 2011

@stanislavao ved to je ubohe☹vsak ked ste boli dohodnute mala zaplatit a este sa aj ospravedlnit🙂nechapem co este riesi☹kaslite nanu🙂su aj take typy s ktorymi sa clovek nedohada aj ked ma pravdu a nam mudrejsim neostava nic ine ako ustupit😀lebo by sme prisli o nervy☹

stanislavao
1. okt 2011

to je pravda, ze mudrejsi ustupi, ale moje hodnotenia su pre mna dost dolezite, lebo podla toho dalsie mamicky vedia, ze som 100 perc. spolahliva, a ked mi tam nejaka chudera bude denne vypisovat nejake jej vylevy, tak to budem denne riesit s adminom az pokym jemu neprasknu nervy a nezastavia jej pristup na stranku. keby ste videla, co mi vypisovala, vo stvrtok som tam mala od nej 7 sprav o tom, ako jej nesli dikraty a ako ja mam pre nu vysoke iq a ako ona nestretla este cloveka, co by vedel bez chyb pisat, a ako ja som ju oklamala, co je uuuuplny nezmysel a podobne. no proste cirkus. a kontaktovali ma viacere, ze s nou maju zle skusenosti, ale do predele, preco jej nikto nedal negat hodnotko. vedela by som, ze jej nic nemam posielat. co uz. kazdy sa uci na vlastnych chybach a teraz uz viem, ze vzdy musim pozerat ciernu listinu MK, lebo hodnotka su neni objedktivne. ale videli ste, co predava? ved kto by si to kupil? fuj.

pajinka23
1. okt 2011

@stanislavao ved ja keby som bola vedela ze ma vtedy oklamala,ked odomna drankala tu supravu tak by zlizla neg.hodnotko,ale ako vidite tak sa to prevalilo as po 7mesiacoch ze mi klamala,a po takej dlhej dobe by som hodnotko urcite nepisala,lebo by to uz nebolo objektivne,no nezavidim vam lebo viem pochopit ake mate s toho nervy☹
veru som videla jej luxusny tovar😀
strasneee

poleva
1. okt 2011

@pajinka23 tak potom by som to neriešila,ak to chcela poslať tak,je to jej chyba,jednoznačne

pajinka23
1. okt 2011

@poleva ja som jej vratila polovicu co zaplatila☹nebudem sa tu s niekym natahovat☹nato naozaj niesom odkazana 😀 ale aj tak si stojim za tym ze hracka bola nova a nemala na sebe ani len skrabancek ked som ju posielala🙂jaj klamem 😀 😀 niekde sa mi stratil ten mini sroubik co uzatvara kryt na baterky ale ani ho tam nebolo treba,lebo to sa aj zaklapovalo,ked som ho pred zabalenim skusala tak sa mi niekde zakotulal a ani som si to nevsimla...takze okrem tohto 100%stav ja by som poskodenu vec nepredavala a ked tak by som do inzeratu napisala🙂ale co uz

poleva
1. okt 2011

@pajinka23 aká to bola hračka??

pajinka23
1. okt 2011

vlacik ktory hral svietil a jazdil

pajinka23
1. okt 2011

@poleva vlacik ktory jazdil svietil,vrcal ako ozajstny vlak 🙂

poleva
1. okt 2011

@pajinka23 aha,aj my taký máme,tak to fakt nie do obálky,pre pár centov

pajinka23
1. okt 2011

@poleva ja viem ale ona chcela zlavu,potom ze postovne ci nezaplatim obycko ja☹a potom ze to potrebuje do piatku mat doma☹a to bola streda ked mi pisala a to som jej ten vlak 4dni rezervovala 😠 😠 😠 tak ja dobrak od kosti som jej to ako na zlatom podnose dala do tej bublinkavej obalky,ktora ma vysla 1,10+zaplatila 1,80 postovne takze mi ostalo s tej sumy co mi zaplatila za vlak 3,30 a tie som jej hnet obratom poslala po nasom rozhovore ces rp naspet na jej ucet🙂takze nemam nic ani vlacik ani peniaze ale radsej som to urobila takto lebo naozaj nemam chut sa tu s niekym hadat☹mala som smolu...ine maminy co brali odomna hracky boli spokojne ale tiez boli ochotne zaplatit vyssie postovne,len aby hracka dorazila ok🙂

poleva
1. okt 2011

@pajinka23 tak to si mala fakt smolu ☹

pajinka23
1. okt 2011

@poleva nevadi ,,,co uz☹

poleva
1. okt 2011

@pajinka23 ťažko s ľudmi niekedy,čím lepšie chceš tým horšie,ale verím tebe,ked tu čítam že si dokonca poslala jednej pani súpravičku zadarmo,a ona to využila,,,i ja som taká dobráčka,a nie raz som doplatila,tu na MK zatiaľ nie

smreko3
1. okt 2011

ja uz asi umrem,uz naozaj mam napisane na cele ,ze krava ?volala mi jedna pani,ale inzeraty nasla z inej stranky ze ma zaujem o XY veci a ze nech jej to poslem na dobierku,ze ona to chce,ale nevie kedy a trepala same debiliny....a jej hovorim mila pani zbytocne ma tu prehovarate na dobierku,hovorim jej :po zlych skusenostiach na dobierku neposielam...tak si od nej vypytam ze adresu alebo nejaky nick nech si ju trosku preverim a ona mne ze drb telefonom,krava.... 😕 😕 😕

pajinka23
1. okt 2011

@smreko3 😀super komunikacia🙂co dodat😀

slniecnica
1. okt 2011

môžete mi napísať mená,aby som neposlala aj ja veci nejakej podvodníčke? ☹

slniecnica
1. okt 2011

@pipka áno to máš pravdu..napíš do hodnotenia

slniecnica
1. okt 2011

@smreko3 ...aj mne volala a chce skoro všetky veci kúpiť čo mám na bazári,môžešmi napísať jej meno,bud taká dobrá,dakujem,ja som nová na bazári a prvykrát niečo predávam cez bazár...je mi to troch čudné,že chce všetky moje veci kúpiť,lebo je to dost veľa penazí.

smreko3
1. okt 2011

@slniecnica no praveze nemam nic,ked som pytala od nej nejaky nick,kde je registrovana,meno a adresu,my drbla telefonom... 😒

slniecnica
1. okt 2011

aha...lebo ja meno mám aj adresu...ale nick nemá..nie je nikde zaregistrovaná...čo si o tom myslíš....?