icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

smreko3
30. sep 2011

ako ja neviem,uz co sa tu deje na MK je uz sila,co sledujem niektore inteligentky co robia,osocuju kade koho,podvadzaju ,klamu......a kadeco ine,asi tie zienky si dvihaju tym sebavedomie alebo co...ja uz by som ich davno zablokovala,vsak to je uz na ustav... 😒 😒 😒

pajinka23
30. sep 2011

@smreko3 pekne povedane😀

stanislavao
30. sep 2011

na ustav, suhlasim. mali by niektore vazne blokovat, lebo take zakomplexovane zenske, co tu niektore su, to je hrozne. mne henta "marinko1988" napisala dalsie, uz deviate "hodnotenie", ze ju osocujem. pritom ja som jej nic nepisala, ani jedno slovo, ani jedno pismenko som jej neposlala, tak neviem, ci ma sny, alebo co.
admin mi napisal, ze taketo veci tu riesi denne a ze na STOP to nieje, tak uz neviem. ale ved ked videla, co sa deje, ze mi to vsetko dali prec, tak asi preto, lebo to bolo proti pravidlam MK, tak nechapem o co jej ide. mozno chce, aby ju stopli. na MMB je stopnuta uz davno, tu je na ciernej listine, tak nechapem, co este chce. BABY POMOOOOC.

dominika1988
30. sep 2011

@stanislavao ja by som sa na nu vykaslala, do svojho fotoblogu by som napisala, ako to bolo, dala link na ciernu listinu, kde je oznacena za nespolahlivu a v hodnoteni by som to napisala ako odpoved na to jej "hodnotenie"...kupujuce by si to precitali plus by si precitali tvojich 127 kladnych hodnoteni, pomysleli by si o nej svoje a hotovo...takto prides o nervy kvoli nejakej zakomplexovanej podvodnicke

bartokami
30. sep 2011

@stanislavao ta normalne lutujem,nechapem preco ti nedala pokoj,sak ju musel admin upozornit 😖

stanislavao
30. sep 2011

@dominika1988
neviem ci ju upozornili, ale ak ano a robi to zas, tak by ju uz mohli stopnut, ci nie? som pisala adminovi zas. uz mi je sproste stale otravovat s tou istou vecou, ale tak je to ich stranka, tak jedine admini musia spravit poriadok. dufam, ze admin nestrati nervy a nestopne aj mna. 😢

smreko3
30. sep 2011

@pajinka23 ze diiiiky Brona 😀 😀 😀

smreko3
30. sep 2011

@stanislavao no to by uz co bola aka tupost,keby stopli teba,vsak to by bolo uz naozaj na ustav...

smreko3
30. sep 2011

NEODPORUCAAAM predavajucu domeenika,nakolko som mala vazny zaujem o ciapocku od 26.8. a nakoniec zistim ze inzerat je zmazany 29.9. a ani farba ani zvuk,ze sorry ty naivka uz to neni aktualne ,prikladam nas dialog...

Ja - 26. augusta o 22:47
Dobry den,poprosim keby ste mi poslali rozmery ciapocky,vysku a akej farby je ,na fotke sa zda ako cervena,vopred dakujem

Ja - 2. septembra o 22:09
Dobry den,je este aktualna ciapocka ?

Predajca (domeenika) - 3. septembra o 08:35
Dobre ranko, prepacte zabudla som na Vas, ciapocka je jasnej cervenej farby. sirku mate udanu, vysku vam este zmeriam a dodatocne poslem, nakolko teraz sa ponahlame k nasim.. budem sa snazit cim skor.. prijemny dnik

Ja - 3. septembra o 08:54
aj vam dobre ranko,ok budem teda cakat,prijemny den prajem

Ja - 14. septembra o 23:02
dobry den,ako neviem je teda ciapka na predaj?mam vazny zaujem o ciapocku,len cakam,aby ste mi poslali vysku ciapocky ...

irsina83
30. sep 2011

aku mate skusenost s predavajucou doria??? este sa nic nedeje ale zaplatila som jedny cizmicky a ani mi neodpisala ci su penize na ucte ked som jej napisla ze ci uz prisli... aj ked pred tym pisala ze cizmicky hned posle...ale aspon odpisat mi mohla ☹ ked ja sa na ne tesim ... ale dufam, ze pondelok uz tu budu... ak predavajucej krivdim tak sa ospravedlnujem...ale aspon odpoved by nezaskodila...

dominika1988
30. sep 2011

@stanislavao no podla mna by ju mali stopnut...ale vies ako to tu chodi...blokuju len to, co vyhovuje im 😒

nikuska27bb
30. sep 2011

@bartokami S touto pani už nechcem mat nič spoločné a nemienim sa rozčulovat v jej hodnoteniach,preto som to dala sem na pravu mieru,to zlé hodnotenie tam má stále a ani ho nezmažem.

bartokami
1. okt 2011

@nikuska27bb ja len preto som myslela,aby si to napisala,lebo nechodia tu -na forum vsetky mamicky,aby si to precitali,ze ti dosli spinave veci...a hodnotenie skor si mamicky precitaju 🙂 ale ako chces..sak si do hodnotenia mohla dat--kladne,ze veci dosli..a negativne ze boli spinave...ale ako chces..niektore mamicky tak napisu

nikuska27bb
1. okt 2011

Ano,viem ako to myslíš,ale naozaj už nechcem si snou nič písat,stačilo my to dvojtýždnové natahovanie a klamstvá,že to poslala atd.

stanislavao
1. okt 2011

Baby, ale ked nebudete pisat negat. hodnotenia, tak ostatne mamicky nebudu vediet, ze s tou predavajucou, alebo kupujucou nie je nieco v poriadku. ani 50 pozitivnych hodnoteni nerazuci spolahlivost, moja zla skusenost bola tiez podla hodnoteni prva a pritom sa mi ozvali minimalne 3 mamicky, ze tiez maju s nou zlu skusenost. keby mala hodnotenie, tak si ho precitam a viem, ze si mam na nu davat pozor. nebojte sa davat aj negativne hodnotenia, ved ked budu pravdive, tak nikto vam to zazlievat nebude a aspon ohodnotena si bude davat pozor, aby nabuduce zle hodnotko nedostala, tak bude ferova. a podla bodu 8 pravidiel MK, ked vy jej date negat hodnotenie, ona vam ho dat nemoze, lebo je to brane, akoze pomsta. takze, davajte aj negat hodnotenia, pomozete tym ostatnym mamickam. Vdaka.

poleva
1. okt 2011

@pajinka23 ako si poslala hračku ? v krabičke?? + nálepka sklo,a dôjde všetko krásne,ja to tak posielam

pajinka23
1. okt 2011

@poleva posielala som vb bublinkavej obalke krota stala 1,10☹pani chcela poslat obycajne no ja som jej to poslala doporucene za 1,80 aby to mala skor a nakoniec som bola ja zla,ze sa hracka poskodi,ja som jej hnet do sprav pisala aby sa nahodou nedolamalo cestou☹ale to je tak nakupujuce setria na postovnom a potom je to takto☹ale situaciu sme vyriesili🙂takze je vsetko ok🙂

ja tie posielam veci ako krahke ale to mozes len ked posielas balik za 2,20 vtedy sa da aj oznacit aj poistit,a naozaj tiez niesom charita aby som niekomu platila 2,20postovne☹uz si myslim ze aj 1,trieda bola odomna dost velke gesto🙂predsa 1,80je uz dost

bartokami
1. okt 2011

@stanislavao sak toto presne...mamicky si potom myslia,ze predavajuca je ok...a potom sa cudujme sklamania..a potom vy nemate pravdu,ked sa dozadujete spravodlivosti..

smreko3
1. okt 2011

tak mile maminky,co som pisala ,ze neodporucam predavajucu domeenika,samozrejme,ze som je napisala negativne hodnotenie,tak mi napisala cez IP a ziadala ma aby som zmazala tie negat.hodnotka,nakolko je ten inzerat bezpredmetny,ze ona ciapku hladala a nevie ju najist,ze nema nato cas ,ze je stale v praci a preto ju vymazala a blablabla....ale ona ma ani nekontaktovala ze ciapka je bohvie kde...a ze preco som jej davala za toto negativ,ze ci mi to nepride pritiahnute za vlasy.....ze su dolezitejsie veci ako ja riesim jednu ciapku...poradte,ako by ste reagovali vy....vymazat tie negatka?nemyslim si,ze by som to mala urobit...

smreko3
1. okt 2011

@smreko3 a vobec tu nejde o ciapku ,ale o jej celkovy pristup...

kilian
1. okt 2011

@smreko3 ja by som nevymazala

pajinka23
1. okt 2011

@smreko3 ja by som asi napisala len jedno negativne hodnotenie,ktore vystihuje najlepsie danu vec a ostatne by som zmazala,lebo naozaj to negativne hodnotenie si zasluzi🙂))ale hodnotenie nesluzi na konverzaciu ale len na ohodnotenie🙂a vy ste si tam tusim pisali ako ces rp 😀 😀

smreko3
1. okt 2011

@pajinka23 no ja som to chcela zahrnut len do jedneho negatka,ale to neslo...ze max 150 znakov a viac ma to nepustilo...

pajinka23
1. okt 2011

@smreko3 Sorry🙂som sa pomilila🙂to nie ty si pisala do hodnoteni ako do RP...velke prepaaaac🙂

pajinka23
1. okt 2011

@smreko3 tak v skratke a jasno🙂NESPOLAHLIVA,NEOCHOTNA,ZAVADZA,KLAME..NEODPORUCAM🙂ja by som jej to tak napisala a basta fidli 😀 😀 😀 😀

smreko3
1. okt 2011

@pajinka23 ze diiiky Bronaaaa 😀 😀 😀

pajinka23
1. okt 2011

@smreko3 aaa ty si zlata s tym 😀 😀 😀 sa smejem ked citam tvoje spravy😀

pajinka23
1. okt 2011

@smreko3 moj mali zase hovoriked isla ta reklama diki kouka😀

smreko3
1. okt 2011

@pajinka23 to som pochytila od mojho pubertalneho syna,na vsetko co sa dalo povedal len to 😵

pajinka23
1. okt 2011

@smreko3 😀 ako ides teras riesit to hodnotko?mne sa uz tiez par krat stalo,ze som pisala predavajucej za nejaku vec a ani obraz ani zvuk☹ja vetsinou pisem,pockam dva dni a ak sa mi predavajuca neozve tak si hladam nieco ine,lebo vzdy kupujem len to co nam treba🙂