Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zuzin78 Tak 18 euro, je pre mna dost vela, 😢 😒 Ale obavam sa, ze toto nijak nevyriesis, to cloveka velmi sklame.
@danielllka nepisane pravidlo bazarikov je, ze najprv sa vracia tovar, potom peniaze. Ak sa teda kupujuci s predavajucim nedohodnu inak. Ja som takto vec vracala nastastie len dvakrat, ale vzdy som najprv ja poslala tovar, az potom predavajuca mne peniaze
@cherry1981 ja mam presne taky isty pocit ale aspon sa smazim za 18€ viem kupit velmi vela veci A nie len tak to niekomu darovat a ked to chcem spat banka si necha 16,50€ 😠 ach jaj
@zuzin78 to sa ale musela pomylit vo viac ako v jednom cisle v ucte. Ucty su totiz robene tak, ze ked sa clovek pomyli len v jednej cislici, tak sa platba vrati, lebo taky ucet by nemal existovat. Ked navyse momentalne s tebou nekomunikuje, tak mi to skor pripada ako snaha o podvod 😕
@zuzin78 To je smutne , banke pomaly zaplatis viac, ako si poslala, a ani nevies komu? No drzim Ti palce, aby si to vyriesila.Ale ja by som asi aj banke zaplatila, ale uz len z toho dovodu, aby sa niekto zadarmo netesil z mojich penazi 😕 😕 Drzim palce
@pietra nie iba jedno posledne cislo zle napisala a ten ucet moze existovat ved je velmi vela uctov v kazdej banke pozna jednu holku co mala skoro tate iste cislo uctu ako mam ja :-/ a aj rovnaku banku
Ja uz neviem ci si mam o tom mysliet ale myslim si ze pravdy ako sa hovori nedovolam
@cherry1981 dakujem
@zuzin78 A ked banke zaplatis tak tie peniaze ziskas spat?
@zuzin78 cisla uctu su naozaj robene tak, aby pomylenie sa v jednej cislici nic neznamenalo, resp. taky ucet v danej banke nebol. Teda aspon dva roky dozadu toto pravidlo platilo.
Mne to skor ozaj pripada ako snaha o podvod. Lebo ty aj ked banku poziadas, aby ti platbu vratila z uctu, na ktoru si ju omylom poslala, tak banka nemoze len tak siahnut na peniaze niekoho ineho. Ona len vyzve majitela uctu, ze dostali podnet, ze sa mu pripisali neopravnene financne prostriedky a vyzve ho, aby ich vratil. On ak nesuhlasi, tak sa to riesi dalej, ale za ziadnych okolnosti mu nemozu len tak siahnut na jeho peniaze. Ak rozdiel medzi sumou a poplatkom banke je nieco cez euro, tak sa dotycny moze spoliehat na to, ez sa na to vykasles a nechas tak a jemu ostanu peniaze. Preto si myslim, ze toto je len "rozpravka" o pomyleni sa. Nie v jednom cisle
@cherry1981 banka mi uz zobrala pred skoro mesiacom z uctu ten poplatok a zatial vratene peniaze nemam maju cas aj mesiac kym vratia mi potom tu sumu( hadam ) len ked odratam poplatok tak z 18€ mi ostane 1,50€ Komplikovane 😖
@pietra nam nastatsie v ip vsetky spravy co mi pisala nastatsie som ich nevymazala a ked som kontrolovala cislo co mi poslala a co mi potom poslala je to ako pisem . A banka ma uz teraz poplatky za vratenie penazi to je nejaka novinka v kazdej banke a poplatok je v kazdej banke iny
@zuzin78 Pekne 😒 no tak verit, ze korunky sa vratia aj ked len to 1,50, ale tiez by som nenechala niekomu len tak zadarmo moje peniaze riesila by som to tak ako Ty. Daj potom vediet ako to dopadlo, drzim palce
@pietra
@cherry1981 dakujem potom dam vediet ako som dopadla
@zuzin78 ahoj,precitala som si tvoj problem s poslanim peniazkov na nespravne cislo uctu,ktore ti zadala predavajuca..mam pocit,ze tiez sa jedna o podvod 😠 pani peniaze ma na ucte.len ta zavadza,ze ich nema a klame o nespravnom poslednom cisle.,vsak ako si zistis jej udajne spravne cislo uctu???
@zuzin78 ahoj, keď som zadala nesprávne č. ú., tak sa mi platba vrátila späť. To bolo skôr. Teraz keď urobím preklep, tak ma upozorní, že nesprávne č. ú. alebo, že taký účet neexistuje /nepamätám si presne tú vypísanú hlášku/. Takže tu niečo nesedí. Tiež mi to príde čudné... Veď oslov nejakú maminku z tých, ktoré od nej niečo kúpili. /podľa hodnotení/. Určite sa nájde niekto, kto Ti bude vedieť povedať, na aký účet platba odišla. Porovnaj a uvidíš....
@zuzin78 inak fakt
tiež súhlasím s babami a myslím si,že ide o podvod
a vieš prečo?
lebo keby sa to stalo mne, tak ma to tak veľmi mrzí, žeby som tovar poslala kupujúcej aj tak, lebo to bola moja chyba
prečo ty máš znášať dôsledky za chyby iných?
a možno má aj dva účty v jednej banke a takto si rieši financie
a to,že si myslím,že ťa klame, je aj preto, lebo s tebou nekomunikuje
lebo má v paži 😠
@sendynka01 @matik1 @caoli - ďakujem baby za odpovede, prečítajte si naše posledné dve správy- jej meno zatiaľ vymazávam, ale pokiaľ sa to nedorieši k mojej spokojnosti, tak ho sem hodím-
Ja - Dnes o 09:21
Tak Vám bundu pošlem dobierkou - súhlasíte? Takto budem istená aj ja, aj Vy. Suma bude 21 eur, ktoré som zaplatila, plus samozrejme spätné poštovné. Môžme sa takto dohodnúť? Dávate mi slovo, že ju preberiete?
Predajca - Dnes o 19:24 Nová správa
bundu mi poslite normalne, ja som vam predsa napisala, ze vam peniaze vratim, neviem preco sa stale uistujete, co sa tyka postovneho, zaplatili ste mi 21€, ja som platila 2€ postovne ( mne ostalo 19€), vratim vam na ucet tych 21€, s tym ze postovne budete teraz hradit vy, to je ferove, kazda je stratova 2€, a prosim vas berte ako moju zavaznu ponuku, ked mi pride peniaze vam prevediem
tiež si myslím,že je to podvod,a každopádne chybu spravila predávajúca zlým číslom,tak by tovar mala poslať...

@cherry1981 to je co presne pisem ze je to taky zamotany problem , len kebyze dotycna venovala mojmu poslanemu vypisu trosku pozornosti , dalo by sa to este stopnut v banke nech to neodosle... a nemam rada ze nekomunikuje so mnou, ako keby som si ja to cislo uctu vymyslela a poslala druhemu ale cakam ci sa mi ozve do IP asi cakam zbytocne lebo je aktivna a ani na moje ip spravy nereaguje ach jaj ale som dopadla . Suma bola skoro 18€ , :-/ nie som milionarka :-/
Ale tu sa to nevyriesi