Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
No kočky ja som už tak nasr.... tak dostala som "na oplátku" negatko, pričom pani je výýýborná herečka, písala som už minimálne 3x adminovi že takto sa to nerobí, no kašlu na mňa...a dnes že stiahli sme ti inzerát...no nervy mám jak hovado. Tak nejaký adminko si dá tú robotu že mi zablokuje inzerát, síce si myslím že neprávaom ale budiš, ale to že im píšem jak na lampáreň na to hádžu bobek zvysoka!!! Riešia kraviny, miesto ozajstných porušovatelov pravidiel. rozčúlená som, ach..
@martinamatejkomimo vyjadris sa mi prosim k mojej ziadosti co som Ti poslala cez IP ? Co povies na tuto diskusiu o nasom probleme? Mozes sa aj ty vyjadrit , preco nekomunikujes a neodpovedas na spravy??
@anatalia77 to si aj ja myslim ale uvidim aka bude skutocnost
@sendynka01 😀 som ._ neviem kde si ho obliekla, ale je to nejaka blbost, inak je to riflove bolero 😉
@zuzka1. Som kuk album a uz vieeem 😉 sa osobne nepozname, len z videnia mozno, ale poznam manzela a kopec ludi z Top. Moja spoluziacka a dobra kamoska je tiez odtial. Maju teraz babatko, dievcatko a nej muz je vysoky basketbalista 😀 nechcem pisat mena, urcite vies koho myslim..svet je maly 😀 😀 😀
@sendynka01 a nie si ty jedenj katky sestra? nemenujeme😀 poznaaam ide im robit kuchynu
@zuzka1. Ano som 😀 😀 😀
@wnelia mne sa admin vyjadril a s vami nemienim uz nic rozoberat nohavice som hodila do kosa a hotovo mne slo hlavne o to aby ste si uvedomila a priznala svoju chybu,stane sa ze sa prehliadne ale aspon by stacilo napisat prepacte nevsimla som si ich alebo nieco podobne. viac sa k tomuto vyjadrovat nebudem ja nepotrebujem mat taketo stresy.
@macamac
@luskacik32 Maťka, najskôr ste chceli späť peniažky,,,,a keďže som ich odmietla poslať skôr ako Vy balíček naspäť, tak ste tu začali sama robiť ovácie, takže s Vami sa dohodnúť normálne nedalo...ak by bolo vo Vašom záujme sa dohodnúť, tak by ste to spravili a nie sa vyhovárali a vystrájali tu....ak je to z Vašej strany uzavreté len takto, tak som si na 100% istá, že ste ich späť poslať nechceli. Je to môj názor....
@wnelia 😒 čítam
a inak - ona chce ospravedlnenie od teba a keď pozerám jej hodnotká, tak ona sa ospravedlniť sama nedokáže 😒
hmmmm
@luskacik32
@wnelia to ste na omyle admin mi nic take ani len nenavrhol, nohavice som vratit mienila ale ak sa to takto skoncilo vyhodila som ich a basta viac sa k tomu vraciat nemienim. inak najskor som vam iba napisala ze niesom s nohavicami spokojna lebo su flakate a to v popise pisane nebolo,az potom ked ste ma ignorovala som vam napisala ze teda chcem vratit peniaze za ne. nechame to uz tak alebo to tu budeme rozpitlavat a hadat sa donekonecna??
@wnelia a chcela som odtialto vymazat fotky ale neda sa mi to.
@macamac vy s tim nemate nic tak co sudite druheho?? ci sa vas to osobne nejako tyka zatial som nepostrehla.
@cherry1981
@macamac
@matik1
@anatalia77
Dakujem holky za tip aby som napisala pani co u nej nakupovala , tak ucet uz mam a som zvedava ci sa dotCna , ktorej sa to tyka ozve ma na to tri pracovne di, skoda , ze teraz je volno a vikend som zvedava ci sa ozve .... Ja uz som si urobila zaver ...
@macamac
@luskacik32 Ona bola len zvedavá, ako pokračujeme, nechápem Vaše rozhorčenie....predsa má aj ona právo si na to utvoriť vlastný názor. Mňa by veru zaujímalo, čo teda admin napísal, ale mám dojem, že ak by to bolo vo Váš prospech, hneď by ste ma začali atakovať.....
@wnelia jednoznačne pani za pravdu nedal, ináč by to tu napísala.
@luskacik32 toto je verejná diskusia, kde si každý môže vyjadriť svoj názor. Mimochodom Vy ste túto diskusiu začala, takže teraz nechápem Vaše pohoršenie, že sa do nej zapája niekto, koho sa to priamo netýka. Myslím, že je namieste ospravedlnenie od Vás, pretože Vy ste wneliu označila za klamárku....
@wnelia samozrejme, že je to smutné, všetko sa dá vyriešiť aj rozumnejším spôsobom, ako sa tu "naťahovať". Ale keď to ináč nejde, tak bohužiaľ to musíme riešiť v tejto diskusii. Pani nerátala s tým, že sa budeš takto brániť a tie jej negatívne hodnotenia ju veru do veľmi dobrého svetla nestavajú. Bohužiaľ...
@matik1 Ja som na tie jej negatká a tie ostatné veci nechcela poukázať....ale to čo už je, keď tu ona ide poukázať na moje 3 negatká oproti jej neviem koľkým a nehovorím na tie jej zablokované účty na iných bazároch 😲 Nepremyslený ťah...a ešte aj tie reči, že zámerne zavádzam a hlavne že to nechcem riešiť...uff.
Ja sa idem už asi zblázniť a prestanem tu nakupovať!!!ako je možné,že si dám znovu poslať niečo doporučene a milá pani predávajúca sa akože pomýli a tovar mi pošle obyčajne?toto sa mi nejak stáva pravidelne a aj keď mi poctivé obyčajné zásielky chodia,nechodia mi tie,čo chcem poslať doporučene.a milá pani zase nechce niesť zodpovednosť,aj keď si priznala,že ona spravila chybu,ale prečo by mi vracala peniaze?veď ona bude vraj stratová.jednalo sa o nový tovar v hodnote 6eur,ponúkla mi len náhradu za niečo použité,čo som ale odmietla,lebo som mala zaplatený nový tovar!!!tak ak sa milá pani do zajtra nerozhodne vrátiť mi peniaze,zajtra ju tu verejne zverejním!!!
@sny ja nechcem byť ta zla,predavajuca ti ma poslať tak ako ma čiže doporučene ked ste sa tak dohodli ale nie je to nejake divne že sa ti tak často stracaju baliky ktore ti pošlu obyčajne???poctive obyčajne ti chodia ano lebo tie si daš sama obyčajne zaslať čiže si obyčajnu poštu zaplatiš a ked chceš poslať doporučene a nahodou omylom alebo svojvolne predavajuca pošle obyčajne tak bum po zasielke ani stopy 😕prosim ťa neber to osobne ale mne to je dake divne
Tak holky dotycna sa mi neozvala a tak to znova riesim s admini a som zvedava co sa vyriesi zistila som si par veci a aj mne sa zda ze islo o podvod ako ste pisali :-/ no ved uvidim cona to admini , ked dotycna sa ani na moju ziadost nevyjadrila 😕
@nikolca ahoj,určite nie si zlá 🙂 áno,dala som si zase poslať doporučene a pani sa vyhovára,že si to nevšimla a poslala obyčajne.má veľa dobrých hodnotení,ale pochybnosť tam aj tak je.áno,lacné balíčky si dávam posielať aj obyčajne a vždy mi prídu.ale neviem,čo sa fakt deje,ale to,či mi pošlú "akože"náhodou obyčajne namiesto doporučene mi nikdy nepríde...na jar som si objednala z proshopu kabelku za 20eur,zaplatila som poštu doporučene a poslala pani obyčajne,tiež mi nič neprišlo...naposledy som tu riešila tie čižmy,ktoré mi za 35eur neprišli,lebo šli obyčajne,nie doporučene ako som žiadala....čo som ja nahlavu padla,že si pre nič zanič dám poslať doporučene?áno,je to divné,ale dnes sa nedá veriť už nikomu...neviem,či sa deje niečo na poštách,alebo čo,tam sa to nedá dokázať,ale každá predávajúca má svoj rozum a vie čítať,nech sa každá drží podľa dohody,lebo som potom len stratová a nervózna.Mne sa vidí,že veľa z nich tie obyč.balíky ani nepošlú,hlavne čo sa týka nových vecích poslaných obyčajne.tie použité prídu vždy :(

@zuzka1. Podla mna si ho obliekla na nejaku akciu, svadbu alebo neviem kam, lebo neviem ako vyzeralo a chce ho vratit, lebo ho uz nepotrebuje. Vobec by som to neriesila.Inak nie si nahodou zo ZM? 😉