Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Tak sa som zvedava ako dopadnem ja , uz to znova riesi admini a som zvedava ci sa ozve alebo nie . Nechapem preco sa dotycna , ktoru som tu uz menovala neozve . Takze to zavana tym ako ste to tu pisali a uz to u verim aj ja po tom co som zistila :-/ hroza a myslim si ze sa svojich penazi nedockam
Dobrý deň nakupujúce a predávajúce maminky, rada by som sa s Vami podelila o žiaľ, veľmi negatívnu skúsenosť a to konkrétne s predávajúcou JANKAGABKO, dávajte si na dotyčnú pani POZOR!!! Najskôr prebiehalo všetko normálne, na otázky ohľadne riflí mi odpovedala, poslala číslo účtu. Ja som peniaze previedla 17.októbra na jej účet(skontrolovala som to aj tri krát potom ešte pre istotu, či naozaj odišli) a čakala som teda na rifle, keď neprišli do týždňa, napísala som jej nech mi pošle podacie číslo, zaplatila som predsa za doporučenú zásielku. No ona nereagovala a potom nereagovala ešte ďalší týždeň, a to si myslím, že som bola v komunikácii slušná a pýtala som sa o čo vlastne ide, kde je problém... no ona stále nič a popri tom jej pri mene svietilo vždy-AKTÍVNY!!!, len si dávala pozor, neaktualizovala inzeráty...Prezrela som si potom jej hodnotenia a našla som ďalšiu podvedenú maminku, ktorá tiež poslala peniaze a tovar neprišiel a takisto ďalšie negatívne hodnotenie....Tak som jej dnes napísala aj ja negatívne hodnotenie a uverejňujem jej nick aj sem, aby ste nenaleteli... A samozrejme ešte idem písať oficiálnu žiadosť o vyriešenie problému, ktorú pošlem aj adminovi a som rozhodnutá potom aj o dalších krokoch...
dobry den mam kocik znacky twister a vimenila by som ho za satstvo pre deticky dakujem zdenka 😀
Ahojte, ja som mala doteraz veľmi dobré skúsenosti s mamičkami, ale teraz ma jedna oklamala. Jej nick: tullnerfeld. Zaplatila som jej /prevodom na účet / za tovar už skoro pred mesiacom, a odvtedy ma ignoruje. Neposlala balík, ani peniaze späť, ani mi neodpovedá. Som veľmi sklamaná ☹ ☹ ☹
...existuje tu na MK niečo také ako na MMB, že týmto podvodníčkam admin pozastaví účet, resp. zakáže obchodovanie v bazári?
@anyuci1977 Ahoj ...a už si písala aj tú Oficiálnu žiadosť o vyriešenie, čo sa potom posiela aj adminovi?
ano práve teraz som to písala, nechcela som ju sem vypisovať, ale ma ignoruje, takže neviem čo robiť ☹
Ahojte, písala som sem pred nedávnom, negatívnu skúsenosť s predávajúcou @vandi - predala mi bundu, ktorá mala byť v super stave, prišla mi špinavá vetrovka s viacerými poškodeniami, ktoré uvedené neboli. Pani som písala, vyjadrila svoju nespokojnosť, obvinila ma z arogantnosti (nahnevaný človek nepíše milo!), ževraj ešte porozmýšľa, čo spraví. O pár dní mi písala, že jej mám poslať bundu nazad a následne mi vráti peniaze- s čím som nesúhlasila, keďže som sa (oprávnene) obávala, či mi tie peniaze ozaj vráti, keďže ma už raz oklamala. Nepovolila, plus žiadala, aby som si spätné poštovné uhradila sama. S tým zas nesúhlasím. Každý má byť zodpovedný za svoje chyby, tu chybu spravila ona, čiže spätné poštovné má platiť ona. Je to tak, či sa mýlim? Za každú reakciu ďakujem.
@danielllka pokial ti prisiel tovar v inom stave, ako bolo v popise..cize mal poskodenia, flaky ..atd.,ktore tam neboli uvedene,mas narok na preplatenie plnej sumy+ vratenie oboch postovnych..pretoze ty ides tovar vratit pre chybu predavajucej,lebo neuviedla pravdivy stav tovaru...ine by bolo,keby ti vec nesadla,predavajuca sa rozhodla , ze ju zoberie spät / co nie je jej povinnost, ale môze suhlasit..vtedy si postovne naklady hradis sama...cize v tvojom pripade ti okrem sumy za tovar ma vratit aj obe postovne, za to jedno postovne jej tovar posles spät..
@traktor ďakujem, ja túto diskusiu čítavam, sem tam poradím aj ja, čiže mám za to, že to má byť takto. Písala som aj adminke (Janocka), tá mi poradila dať negatívne hodnotenie, plus napísať do tejto témy, prípadne vyzvať aj pani, nech sa tu vyjadrí. Nemala som veľmi chuť písať jej negatko, plus ju tu rozmazávať, stále som dúfala, že sa to vyrieši neverejne- mýlila som sa. Pani už moju poslednú správu odignorovala. Dala som jej aj to negatko- vrátila mi ho.. To aby sa človek už aj bál ozvať a vyjadriť nespokojnosť.
@danielllka ty nemas mat preco negatko..ty si svoju cast obchodu splnila..poslala si podla dohody peniazky..ona zlyhala v tom, ze poslala spinavy tovar..cize mala by to riesit..a nie cez negatko..tu by som, teda ak si fakt reagovala nahnevane,co samozrejme chapem, clovek sa tesi a pride mu nieco ine ako cakal..napisala jej, ze sa ospravedlnujes za nahnevanu reakciu, ale ta sa da myslim, chapat a ziadas ju o odstranenie negatka, lebo sa zas obratis o pomoc na admina..on ti ho vymaze..ale skus to najprv poriesit s nou..a ze ziadas o vratenie plnej sumy+ obe posty..drzim prsty, nech to skoro poriesite..
@danielllka
Ahoj,ja som tiež asi pred troma mesiacmi mala presne takúto skusenost,pani mi predala overal,v inzerate pisala,že je nepoškodený...a prišiel a bola som zhrozená,mal vyšuchané kolena,skoro diera,na zadku zašivaná diera,fuj,a tak som ju slušne poprosila,aby mi vratila peniaze,že v inzerate klamala,ona ma začala uražat,ale ja som ju slušne poprosila,že počkam do troch dni,aby mi peniaze prišli na učet aj s poštovným,to čo som ja zaplatila,a pani zase uražky,tak som pisala adminovi,čo je vo veci,a tej jej napisal,najprv nereagovala,až ked jej zmazal všetky inzaráty,vtedy mi vratila peniaze-trvalo to asi dva mesiace,ale vratila mi ich,....A ešte ak ti môžem poradit odfot si bundu v akom je stave,vytlač si inzerat čo tam je napisané....adnim ti pomôže
@sasa62 ďakujem Ti pekne. Ja som bundu pofotila a vytvorila si fotoblog- tam som ich vložila, pani som označila, čiže teraz už len čakám, ako sa vyjadrí- a či sa vyjadrí. Ak nie, píšem adminovi (už som raz písala, navrhla mi takýto postup- negatko, napísať do tejto témy, a ak sa aj napriek tomu nedohodneme, napísať oficiálnu žiadosť adminovi). To je dobre, že si zabojovala, kiež by to riešila každá oklamaná a nenechávala to tak, koľké si naďalej bez negatiek (a varovania pre ostatné kupujúce) veselo predávajú ďalej..
@danielllka negatko nepomôže,to ju ešte viac nahnevá,a napisala aj tebe negatko,hned by si mala napisat oficialnu žiadost adminovi,a on to hned začne riešit,týžden ,dva a maš peniažky naspät,držim palce,a daj vediet ako to dopadlo...
inac ta modroocko 517 asi spekulantka bude. vypytuje veci,mne pisala ze 4deti ma a je vdova ,na profile mala 3 deti a teraz 2 su tam 😀 a 5 mien deti ,no domotane to je cele 😖
Ahojte ja som tu prednedavnom pisala a davajte si pozor na nick martinamatejkomimo . Mila pani to , ze nereagujes a ignorujes aj mna a aj admini to je drzost, ale ze nereagujes na vyzvy z banky vratenie mojich penazi to je INE KAFE. Ja to uz riesim cez centralnu banku v Bratislave ( tam sidli moja banka ) a verim , ze pridem k svojim peniazom nenecham Ti ani cent , takto sa to nerobi 😠 😠 😠
Takze davajte si pozor na ňu
Nerada pisem o druhych ludoch ale uz musim
Ahojte M-káčky...stala sa mi taká vec...mojej mame som odporučila, že nech si kúpi u jednej predávajúcej koženú bundu ale nech sa dopredu s ňou dohodne, že keď jej nebude sedieť, tak ju môže vrátiť, a peniaze jej pošle predávajúca späť...Ale čo sa stalo 😲 😲 😲 Moja mama nemá ani peniaze, ani bundu, ktorú zaslala späť napriek tomu, že dotyčná sa vyhovárala, že bunda je jej tety atď...Ale ona sa predsa dohodla, že mama môže bundu poslať späť ☹ Cítim sa ako zbytý pes, ja som vlastne mamu na to nahovorila a takto na to doplatila 😔 😔 😔 Uvidíme ako sa dotyčná k tomu vyjadrí...
@zuzin78 musis ju oznacit takto @martinamatejkomimo , aby vedela, ze o nej pises a mohla reagovat 😉 ..a ak nie si spokojna, pridaj jej aj negatko
@katarina111 kedy sa to stalo?riesila si to s predavajucou cez ip? ak to nechce riesit, tak tu opis co sa stalo + cez @ oznac jej nick, aby sa mohla k tomu vyjadrit..
Teraz...dnes som si s ňou písala a chybu si nechce priznať ☹ ☹ ☹ a peniaze vrátiťi nechce, že to išlo jej tete na účet a bla.......bla.....bla......Uvidím, potom napíšem o koho ide...
Naozaj netuším čo robiť...poraďte prosím ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
No takže ti je vyjadrenie dotyčnej:
...to je tvoj uhol pohľadu,sama by si takto nikdy nereagovala,keby ti niekto poslal tovar naspäť.to ona chcela vrátiť,nie ja,tak nech nenakupuje na internete a bude pokoj,ja nie som ochotná niesť za niekoho následky.ak bude kabát u starkej,tak jej ho vrátim,ty tu máš dosť času byť,tak jej ho predaj,ale ja z vlastných peňazí určite nebudem nič platiť a niečím takýmto hnusným otravovať tetu v nemocnici.maj trochu svedomia aj ty.dohodla sa ona,ja som nič nesľúbovala!!!
@katarina111 ...a ešte mi takéto pekné napísala...ide o predávajúcu: "sny"
žiadne peniaze ti posielať nebudem!!!si pekná špina sa tu do mňa takto obúvať!!!ja som žiaden obchod neuzavrela s tvojou mamou,bola som sprostredkovateľ a vrátenie tovaru?to nech skúša v obchode,nie tu.poslúž si,je to tvoj postoj k veci a nemám nikde žiadne dôkazy,či si neaká dcéra,či čo...prečo potom neobjednala cez teba?
@traktor Pozri čo mi napísala...naozaj nemám slov...
Ide o túto "milú" osobu... @sny

@sny mne sa stalo presne to iste..islo o 15eur...riesil to aj admin....pani to vraj chcela riesit, cize to dopadlo tak, ze som si musela vybrat nieco ine z jej albumu..brutalna nespravodlivost podla mna.......