icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sny
7. nov 2013

@emmuska8
@traktor síce som to dosť jasne nenapísala,ale som ani nesľúbila,tak jej teda kabát vrátim počas budúceho týždňa,lebo si zaň zaplatila,ale nebudem platiť za niekoho,kto je teraz v nemocnici z mojej peňaženky,mám tiež dve deti...tiež si mohla to riziko uvedomiť...ešte nikdy mi nikto tovar vrátiť nechcel a každá predávajúca má v podmienkach jasné napísané,nech si kupujúci kúpu premyslí,lebo potom sa tovar späť nevracia,ani peniaze.ja som sa jej ospravedlnila,ale chyby nie je len na mojej strane.určite som sa poučila a obchod tu nikomu nebudem dohadovať,lebo koniec koncov ja som potom tá zlá,ale pohoda.pre ne je jednoduchšie pítať späť peniaze,ale tiež si mohli dať námahu a tovar predať Ďalej.Kľudne nech si to rieši aj s adminom,ja situáciu vyriešim vrátením tovaru.nešlo to o podvod,ani o nezaslanie tovaru,ochod som ukončila zaslaním tovaru a zvyšok je už na nich....

katarina111
7. nov 2013

@sny ale moja mamina si kabat neprosi kedze jej nie je dobry... Je dochdkyna, potrebuje kazde €, co hadam chapes. Dohodli ste sa na vrateni tovaru tak naco jej ho chces znovu posielat, no naco???

luliu
7. nov 2013

@sny z vašej komunikacie vyplyva ze @katarina111 má nárok na vratenie penazi

sny
7. nov 2013

@katarina111 vrátim ti jedine tvoj tovar,ale peniaze nie,ak balík neprevezmete,je to na vaše riziko.ja som obchod ukončila.kľudne sa obráťte na admina,ja to tak katastrofálne nevydím...tvoja mama nemala nič posielať a vyriešiť to ináč.takto je to pohodlnejšie...a ja na vlastné náklady aj tak musím tovar znovu poslať späť.toto je moje posledné riešenie,ktoré je najrýchlejšie,ja šporím na sviatky,aby deti mali a nie vyhadzovať za to,že som chcela druhému pomôcť..za dobrotu na žobrotu...ale to vy nepochopíte...pekný večer

sny
7. nov 2013

@katarina111 a nevedela si to dopredu zmerať ?nakoľko mala miery poskytnuté a obchod z mojej strany išiel podľa pravidiel tohto bazára,tak nie som povinná nič vracať,aj keď máte vy iný názor.a nebudem sa tu už za tvoju či moju pravdu naťahovať...toto poznám veľmi dobre 😉

katarina111
7. nov 2013

@traktor no vidis? Co mam robit?

traktor
7. nov 2013

@sny ty si predavala, hoc ako sprostredkovatel..ty zodpovedas..nehnevaj sa..ale naco tu zatahovat zdravotny stav a pod. to je kusok od veci nemyslis?nech nato pozeram tak ci onak, stale vidim len jedno, ze si predala kabat s tym, ze je moznost ho vratit a teraz to nechces riesit..nie je to fer..a myslim, ze to vies aj sama, len s tym bojujes..je fajn nieco predat,, ale zial, ked nieco poviem, tak si za tym stojim..je jasne, ze si urobila chybu..to ti stoji za to takto reagovat?hm..myslim, ze prides o kopu zakaznikov takymto pristupom..a neber to v zlom..ale skus sa na to pozriet tak, ze toto sa stalo tebe a ty si teraz na druhej strane...verim, ze tak v pohode by si to nebrala a tiez by si to tu riesila, pokial by si neuspela..je tak, vsak? 😉

traktor
7. nov 2013

@sny je rozdiel poskytnut mieru a nic viac..a je rozdiel poskytnut mieru a dat moznost, tovar v pripade, ze nesadne vratit..u teba nastala druha moznost -nakupujuca viackrat napisala,ze ho berie len ked je moznost ho vratit ked nesadne....cize mas riesit a nie ukoncit to a hotovo..ved co tam po tom..

sny
7. nov 2013

@katarina111 prevziať si tovar a predať si ho.alebo kontaktuj admina,udaj ma na políciu,že ti nevrátim peniaze zato,že mame nie je dobrý.u nás aj v obchode ak si raz niečo kúpiš,tak peniaze nevrátia,ale si musíš vybrať iný tovar.čo je na tom na nepochopenie?síce som neformulovala presne našu komunikáciu,ale ani nikde nesľubovala vrátenie peňazí....a či už to bol ťah z mojej strany alebo nie,tovar som si predala a mám čisté svedomie,nikoho som neokradla ani nepodviedla,každý si to vysvetľuje po svojom 🙂

luliu
7. nov 2013

@sny neviem preco by si jej mala vracat kabát. Suhlasila si s vratenim penazi ak kabát nebude sediet, tak teraz vrat peniaze. Podmienky obchodu sú jasné

zuzin78
7. nov 2013

@traktor ja som ju uz aj minule oznacila a nereaguje je to strateny pripad len ze ja pridem o skoro 18€ 😠 hroza

katarina111
7. nov 2013

.... Ciste svedomie? To je trošku o inom....

traktor
7. nov 2013

@sny nemas ciste svedomie..a taky predajcovia tu, nehnevaj sa na mna, nemaju co robit..ale urcite aj ty natrafis raz na taku *sikovnu* ako si ty..a prides ziadat o pomoc do tejto temy..ako to uz bolo nie raz.. 😖

sny
7. nov 2013

@traktor ale keby som to neriešila,tak ako kopa iných tu,tak ok.ja to ale riešim,ale nevydím tu žiadnu moje zodpovednosť.ako som písala,nič som nesľúbila,ani nevyvracala,takže to nie je v môj neprospech.ja to ukončím vrátením tovar.buď ty na druhej strane:ani sa riadne nedohodneš a chcú ti vrátiť tovar v hodnote 25eur,keď ani nie je tvoj a v podmienkach máš,že tovar nevraciaš.a načo sú potom miery?aby si doma premerala a vyhla sa takejto situácii.ja si stojím za všetkým,ale nie na vrátení peňazí.verím,že ty vraciaš peniaze každej,ktorej tovar nesadne alebo sa jej nepáči.. 😉

katarina111
7. nov 2013

@sny naozaj ti nerozumiem... Sama vies ze nemas pravdu... Ale vsetko sa raz cloveku vrati, je to kolobeh ktory funguje 😉 potom si na mna spomen...

sny
7. nov 2013

@luliu ja som podmienky obchodu dodržala,to len pani písala o vrátení tovar,ale ja som na to nereagovala,ja som tovar len predala....

katarina111
7. nov 2013

@sny ked chce niekto nieco na skusku nemam problem... Len sa treba dopredu informovat 🙂

traktor
7. nov 2013

@sny toto co predvadzas je len slaba obrana samej seba..ale.nezabera..nemas pravdu..si zodpovedna,mas riesit..ak si spolahlivy predajca..si?

sny
7. nov 2013

@traktor nemám mať prečo nečisté svedomie,tak to pochop,áno,chodila som do tejto témy po pomoc,ale nie v takýchto bizarných situáciách,ale keď ma niekto doslova podviedol.ja som nepodviedla nikoho...

luliu
7. nov 2013

@katarina111 kontaktuj admina a nevzdaj to, si v prave

sny
7. nov 2013

@traktor predávam tu už dosť dlho,dlhé roky,myslím,že som dosť spoľahlivá,len teraz som sa nechala lapiť niekomu,kto to chce proti mne využiť...ale nevidím dôvod na plač.keby bol tovar môj,ale nebol...

traktor
7. nov 2013

@sny podviedla a prave teraz..a je smutne, ze sama si niekolko krat ziadala o pomoc..a potom urobis sama chybu..a nechces ju riesit..predala si, tak môzes byt spokojna..ze neferovo, to je nepodstatne..hlavne, ze su peniaze na ucte..paradny pristup.

sny
7. nov 2013

@katarina111 v pohode,ale to teba nemusí trápiť...ja som tu natrafila na väčšie špekulantky a podvodníčky,než za akú ma máš a robíš ty...

katarina111
7. nov 2013

No vidim ze to nikam nevedie ☹ skoda, chcela som si to verejne vydiskutovat, ale bezuspesne 😨 Zajtra napisem adminovi. Dakujem vsetkym za podporu 🙂

sny
7. nov 2013

@traktor rozdiel je v tom,že z tohto ja mám len protivné komenty a nadávky,nič iné,lebo peniaze nešli mne do vačku,tak mám z toho prd a je mi to už jedno,

sny
7. nov 2013

@katarina111 nech sa páči,tak si rozmysli,či chceš aspoň kabát,alebo ani to...lebo peniaze nevraciam!!!a admin ma zablokuje kvôli tebe?veď predávať sa dá aj inde,ale čo z toho budeš mať ty neviem,že niekomu uškodíš,len aby si dosiahla svoje,čo ale potom tiež nedosiahneš,lebo budem bloknutá,nebudem tu a ako ti vrátim potom kabát.Trošku nad tým pouvažuj,mne sa už nechce.nechám to na vyššiu silu 😉

luliu
7. nov 2013

@sny ale teraz si sa zachovala ako podvodnicka. Pani mala podmienku - napiste c.u. ak sa dá vyskusat a vrátit ak nesadne - tvoja odpoved bola dobre teda a dala si c.u. Bodka

traktor
7. nov 2013

@sny ak predavas veci niekoho ineho,tak nesies zodpovednost..ak ju nechces prevziat, tak nepredavaj, aby si sa nemusela vyhovarat..na to, ze ty s toho nic nemas, na to, ze ma niekto zly zdravotny stav, na to..kto chce riesi,kto nechce ide kludne spat..aj ked by nemal mat az tak kludny spanok,po takychto cinoch..a toto tu bude stale..preto tato tema zije a je tu toho cim dalej viac..lebo..ved co tam po spokojnom zakaznikovi..hlavne, ze som spokojny ja sam..za kazdu cenu..

matik1
7. nov 2013

@sny sny ty nás tu budeš všetkých presviedčať, že si nesúhlasila s vrátením tovaru? Ešte raz si to poriadne prečítaj a chovaj sa ako dospelý človek. Jasne Ti písala, že máš poslať číslo účtu len v tom prípade, keď môžu tovar vrátiť...tak načo si ho potom písala? Veď si jej mohla na rovinu napísať, že tovar nevrátiš a obchod by sa nebol uskutočnil....surovo si ju oklamala...@katarína111 obráť sa na admina a daj negatko.

luliu
7. nov 2013

@sny som zhrozena z toho aka si arogantna