Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@matik1
@traktor
@luliu
@katarina111 V pohode baby,som dospelý človek,viem aké sú moje práva a povinnosti a nevidím dôvod na pohromu v tom,že pani zle pochopila situáciu.a áno,tovar som predala,ale nepodviedla,ani slovkom nesľúbila vrátenie.Pani odkazujem,nech na internete teda radšej nenakupuje.tovar jej hociako vrátim,keď pôjdem ku starkej ho vypátrať,ona si ho môže predať ešte so ziskom.ja zodpovednosť nesiem,ale peniaze nevraciam....
prajem vám všetkým dobrú noc,spánok budem mať kľudný,nebojte.podľa tohto sa svet ešte nezrúti...som tu už dosť dlho nato,aby som vedela zo situácii posúdiť,kto klame,podvádza...
@sny ale... Keby si chcela peniaze posles a s tetou si to potom doriesite... Jednoduche...ale to by si musela chciet 😉
@sny este..aj ja som v zaciatkoch môjho predaja tu pochybila a ocitla som sa v tejto teme..ale verejne som sa priznala, aj ked tu pani môj nick nespomenula ..alecitilasom potrebu sa k tomu vyjadrit a napisat, ze ano, som to ja..a vyriesili sme to...ano,kazdy clovek môze pochybyt, ale je super, ked to chce riesit a vyriesi..a nie, ze sa bude spravat ako teraz ty tu..ved co sa stalo?len som niekoho oklamala,ved kto je bez viny..hm..ale fakt uz koncim..a ja ti prajem,nech si to tu precita cim viac ludi a zvazi predaj u teba..
@katarina111 nie jednoduché,len pre teba...ale nie som povinná ti teda vysvetľovať stav chorého človeka,a nevyhováram sa na to...som len matka na rodičovskej,ťažko mi je aj účty platiť,nie ešte riešiť nespokojnosť neakej panej,čo si nevie veci premerať a tak kupovať.ja si vždy pýtam rozmery a podľa toho kupujem.som rada,že mám len viac spokojných zákazníčiek a nie špekulantov,,,,z mojej strany je to uzvreté,aj keď ma mrzí,že si to chcela takto riešiť,ale to je tvoje rozhodnutie,tak ako aj moje ti tovar vrátiť.kľudne si naň prihod a predaj,je to na vás.pekný večer,
@traktor v pohode,to je tvoja vec názoru,ktorú nikomu neberiem.,,,ale nešlo o podvod a pani si to mala premyslieť.žiadne podmienky predaja neboli porušené,ani tovar nedodaný,alebo poškodený...a ako sa správam?že tu sedím celý večer a obraňujem sa?to je fakt hrozný skutok.mohla som byť ticho,nenapísať ani mäkké f.to by bolo lepšie?je vždy dobré na jedného hádzať špinu,ale druhá strana nech sa pozrie na svoju vinu a budeme v tom dve,,,pekný večer aj tebe
@sny som inak prekvapena, ze si mala pozastavenych viac uctov...-ale urcite vies aj preco? To je to tvoje ciste svedomie 😀
@sny nikto na teba nehadze spinu..ale..bola tu skopirovana komunikacia..a v nej je jasne napisane, co a ako..a urobila si chybu a tym, ze to neriesis,tak ano, beriem to ako podvod..vedomy..pretoze ako pises, je jasne, ze si vedela,ze nikdy tovar spät nezoberies..dôlezite u teba bolo predat...aano..su to vyhovorky..zdravotny stav,matka narodicovskej..take sme tu snad vsetky,nie?ved kto ma kopu peniazkov, tak nebude nakupovat a predavat na bazare..o to je to smutnejsie..ze oberame jedna druhu, za kazdu cenu..
...Takže ešte raz POZOR na @jankagabko
@katarina111 komu si vrátila ten tovar?
fuha @sny ...tak minule,ked si tu riesila,ze ti predavajuca neposlala balik doporucene,ale obycajne a vsetky ti tu pritakavali, tak bolo dobre...teraz idu proti tebe a uz je zle nedobre?????
baby maju pravdu...viackrat bolo spomenute,ze ho vezme,ak bude moznost vratit ho spat...nikde si nenapisala,ze s vratenim spat nesuhlasis...
btw...ak uz tolko do toho zatahujes chorobu...tak prave preto,ze vies o chorobe, tak vies,ze sa to moze hocikedy a hociako "vyvrbit" , tak si mala jasne a strucne napisat,ze nech sa kupujuca nehneva,ale tovar spat nevezmes..ma rozmery a hotovo...teraz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom...
a este...pises: u nás aj v obchode ak si raz niečo kúpiš,tak peniaze nevrátia,ale si musíš vybrať iný tovar.čo je na tom na nepochopenie
tak to sa teda mylis...lebo napr. take tesco, kik, lidl urcite vrati peniaze spat...aj,ked je to samozrejme o inom...
@matik1 musim sa zajtra spytat maminy... A napisem 🙂
@sny nemas pravdu-v obchode ked nieco nesadne tak tovar prijmu naspat a peniaze vratia. snad jedine v SH neprijmu tovar naspat-neviem, kde kupujes veci
pani sa od zaciatku pytala na to, ci ho moze potom vratit a ty pises- síce som to dosť jasne nenapísala,ale som ani nesľúbila 😀 😀 😀 naco si jej ho potom poslala? mala si napisat, ze nie-vratenie neni mozne
@sny je mi luto, ale z komunikacie s nakupujucou jasne vyplyva, ze si suhlasila s vratenim tovaru. nakupujuca tam napisala, ze kabat berie len ak si ho moze vyskusat. nerozumiem, preco je pre teba taky problem vratit im tie peniaze, ved ste sa na tom dohodli. a ze ste sa dohodli je jasne kazdemu, kto vie pochopit pisany text. nerozumiem ako na tom budes stratova ty, ved teta ti tie peniaze vrati ked ju pustia z nemocnice. jedina stratova je nakupujuca, ktora musi zaplatit 2 postovne, ale kedze ste sa tak dohodli, tak jej nic ine nezostava. naozaj nerozumiem, preco si tu kazis meno takymto spravanim
@katarina111 presne to som cakala a stavim sa, ze aj cislo uctu bude jej..
@katarina111 tak to je teda smutne skus osloviť podla jej hodnoteni kupujuce ktore od nej niečo kupovali aby ti poslali č.učtu na ktore jej zasielali platbu zrejme aj č.učtu bude rovnake,neustale tu riešila nedodanie obyčajnych zasielok a ja si myslim že aj v tom klamala,využivala situacie že jej poslali zasielky obyčajne možno sa stalo omylom,no potom bola na koni zasielky zrejme zatajila že jej prišli a potom drankala od dotyčnych peniaze ☹ 😒 a podla tohto čo teraz spravila je to ozaj len klamarka
@traktor To si myslím aj ja... 😒
@katarina111 napis tak ako ti radi
@nikolca niekomu,kto od nej uz kupoval..potom radim pisat admin a upozornit na tuto temu..bolo by fajn keby si ju precital a zvazil dalsie kroky, voci takto *spolahlivym* predavajucim..
@katarina111 preto som Ti písala, aby si zistila adresu, kde jej to máš poslať. A keď už pátraš, tak zavolaj na poštu a zisti, kto balík prebral. A uvidíš. Podľa mňa meno, kto prebral tovar bude ona a nie žiadna starká. Toto sú len výmysly podnikavej sny....rieš to s adminom v každom prípade....držím palce, aby ste svoje peniaze dostali späť.
@matik1 Adminovi som písala...budem teda čakať...
@katarina111 Drzim palce, jednoznacne si v prave, a nechapem ze niekto dokaze byt natolko ubohy, ze bude klamat,len aby tovar predal. Fuj, je mi z nej zle normalne.
@traktor fuha, a co sa vlastne stalo?
@natalia000 citaj od strany 1055
ja teda neviem ale na základe hodnotení tejto pani @sny, by som u nej ani nekupovala...hádam každý jeden balíček poslaný obyčajne sa záhadne stratí..divné...ja teda nakupujem cez bazárik už velmi dlho ale takého niečo sa mi este nestalo..x-krát som si dala poslať alebo poslala balíček obyčajne a vždy prišiel...a tá komunikácia, no katastrofa, podľa mňa takéto ženy ako @sny tu nemajú čo robiť...podľa tých komunikácií si @katarina111 v práve, a dufam že sa to vyrieši..ja teda vždy este pred tým ako idem nakupovať pozriem hodnotenia, a pokiaľ sa jej strácajú balíčky a peniaze, tak zásadne nenakupujem..držím palce @katarina111
@matulik222 To som pozerala aj hodnotenia...veď tam má samé pozitívne a 2 negatívne...a má tých pozitívnych veľa, čomu sa teda dosť čudujem...preto som nečakala takúto reakciu...fakt sa môže hanbiť...a to sa ešte bude ohradzovať že ona má čisté svedomie, že nič nespravila... 😖 😖 😖 😖 Ale sú všelijakí ľudia...
No baby tiez som mala negativnu skusenost s jednou predavajucou ale bolo to už skor, ale nepacil sa mi ani adminov postoj..hmm asi je nás tu viac oklamanych
@sny fúúúha
čo čítam o tebe 😒
no sklamala som sa v tebe 😒
keď si mala problém ty, bola som tiež jedna z tých, čo sa ťa vehementne zastávali, i keď myslím, že vtedy právom
ale dnes by som ťa už nezastávala, ani keby si bola v práve
a vieš prečo?
lebo ty tu zavádzaš a prekrúcaš fakty 🙄
a ide z tvojich slov chlad, nadradenosť a arogancia 😖
nuž mýliť sa je ľudské
ale ešte ľudskejšie je priznať si chybu a napraviť ju
čo tebe očividne nič nehovorí
škoda
meno si si spravila a myslím,že najbližšie, ak budeš potrebovať pomoc ty, ani pes po tebe neštekne - lebo nikto ti neuverí
hanba
vymyslená teta...tvoja adresa.... HANBA!!!!!
zahrávať sa tu s akože ťažko chorou tetou...nemám slov...kto vie, kto je tu ťažko chorý 😝

@ samozrejme som mala na mysli, že nevrátiš peniaze....píšeš, že Ti je jedno kto si tu čo myslí...čítame diskusiu a veľa si pamätáme...už si mala pozastavený bazár kvôli viacerým nickom-boli tuším tri... stojí Ti to za to, aby si ho mala pozastavený opäť?