Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@macamac presne ako pise
@sanym vraj to bola jej sestra / co po tomto tu si myslim skôr nie..to bude ako tu, ze sa posielalo tete - ale zas je to len hadanie, neviem skutocnost /.ale viac k tomu povie asi len admin..v kazdom pripade uz len za toto, co sa da dokazat tu,by mala byt bloknuta..aj ked..ako pisala, vie predavat aj inde 😖 ..je to take..kto chce niekoho *odžubkať* tak to urobi, spôsob si vzdy najde 😠 ..preto som ja aspon za tie hodnotka / negativne, pozitivne,neutralne + farebne rozlisene/..mozno by to fakt ulahcilo rozhodovanie ci a u koho nakupit..
@sanym ten druhý nick, čo mala, tvrdila, že je jej sestrin. Ale potom tam niekto uviedol, že balíky posielali na meno Lucia..aj v jednom, aj v druhom prípade, takže je jasné, že oba nicky používala sny, pretože dve sestry s menom Lucia, sú asi len vo hviezdach. Ale aj na to mala vysvetlenie.....Mimochodom je to celé rozpísané od str. 966
Ja už som z toho jeleň...Keď si zoberiete koľko času musela stráviť nad tým, čo, kde kedy a komu napíše, kam poslať balíček, či akú to má vlastne adresu...
....a že sa venuje 2 deťom...
Raz sa muselo stať, že sa to poriadne prevalí, len stále nerozumiem takýmto ľuďom, ktorí majú potrebu sa obohacovať na úkor iných...To nie je odvaha, ale totálna..ani neviem ako to nazvať...drzosť? Ale to je slabé slovo... 😖
@traktor A vieš čo je najväčší paradox? Ona ide pracovať na poštu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Mamičky, tešte sa na nové stratené balíčky alebo iné "paranormálne" javy 😎 😎 😎
@katarina111 to si sa slušne vyjadrila, ale ani ja nebudem používať vulgarizmy, aby som napísala, čo to v skutočnosti je. A takáto osoba Ti napíše, že ty si "špina". Prepáč, len som ju citovala.
@katarina111 som citala..aj ten dodatok..ze hadam zisti, kde sa jej stracaju balicky..ci tak nejak to mala...no co ti poviem.. 😕 😅
myslim..ze skoda rozoberat dalej..asi zostava len pockat na pondelok a na vyjadrenie admina..kedze cez vikend sa taketo veci neriesi...
No len aby sa to vyriešilo... Boli tu stopnuté nicky aj za menšie prehrešky a dotyčná tu veselo pôsobí...
Babulky, hneď ako sa mi admin ozve napíšem a budem vás informovať s jeho postupom...som fakt veľmi zvedavá 😉
Tak už mám tohto rýpania naozaj dosť!Nechápem,ako vás baví rýpať sa v mojom živote,vôbec ma nepoznáte a naozaj nie som povinná to tu s vami riešiť.Ale na margo toho,čo tu milá pani Katka vyťahuje,nech sa vyjadrí martinjasen,nakoľko situáciu vtedy riešil so mnou a moja nevina sa dokázala a nemala som ani v tom čase niaké zlé hodnotenia,ani mi neboli zmazané,ani nič podobné.a nakoľko sa celá vec vysvetlila nemáte dôvod sa v tom hrabať,s vami som nikdy žiaden obchod neurobila.a pani Katarína,čo sa týka tých nickov,čo tu vyťahujete:tak pani Eva má tiež zlé hodnotenie,tovar jej bol normálne poslaný a keby bola mala pravdu mala to riešiť v tom čase,a nie po takom dlhom.ale keďže asi nebola spravená žiadna chyba ani podvod,tak to neriešila a teraz je hrdinka sa do toho obuť,vtedy nebola.
V živote som so žiadnou Dominikou obchod neuzavrela,nemám od nej žiadne hodnotenie a v živote som ju nepodviedla v ničom.ak je pravda iná nech sa vyjadrí.
Mňa slečna Vevuška obrala o 60eur na tovare a pri jej výhovorkách je ťažko uveriť,že som pochybila.
a čo sa týka tých balíkov som tu už vysvetľovala:keď mi neprišiel balík zato,že som si ho dala poslať obyčajne na moju zodpovednosť je moja vec,lebo v živote som od nikoho nežiadala peniaze naspäť,ani jediný raz som také dačo nepísala,len to,že áno,balíky sa mi strácali a tam je bodka.teraz prvý raz som žiadala od pani bencúr vrátenie,nakoľko ja som si zaplatila za inú poštu a jej nepozornosť ju neospravedlňuje.a ani jednej mamičke sa nikdy nestalo,žeby jej balíček odo mňa neprišiel.ešte aj včera som dostala hodnotenie od spokojnej kupujúcej,nemám ani som nikdy nemala záujem sa tu na niekom obohacovať.
to či som pre vás slušný človek alebo nie mi je jedno.Je len zarážajúce,že sa mi tu snažíte nanútiť vašu pravdu,hocičo napíšem je lož-tak načo vám sem prispievať a robiť šou?to vy si určujete,kto je hodný tu byť a kto nie,dovoľujete si tu vyvracať fakty a mojej rodine,o tete,ktorá je naozaj chorá-nie som žiadna hyena že si na rodinu budem vymýšlať.ale vy máte tú svoju pravdu,ktorú mi nenanútite a nie ste hodné toho,aby ste tu niekomu zakazovali byť či nebyť,to nie je vaše právo.Unavuje ma dookola písať to isté,lebo vy si urobíte vlastný verdikt.a budem iba rada,ak to už @admin čím skôr vyrieši!
@sny Moja posledná poznámočka k tebe. Staré prípady rozoberať nebudem, len tento posledný. @katarina111 je jednoznačne v práve, to podľa mňa uzná aj admin. Ty si sa zachovala minimálne nefér, keďže si súhlasila so zaslaním tovaru na skúšku (potvrdila si to zaslaním č. účtu). Všetko mohlo ostať pri neférovosti, keby si jednoducho napísala, že tovar späť nevezmeš a peniaze nevrátiš. Ale ty si začala vedome klamať a zavádzať, že vrátený tovar nemáš, že bol zaslaný na adresu tety, ktorá je v nemocnici, že ho možno prevzala starká, že k peniazom nemáš prístup lebo sú na účte spomínanej tety atď atď a to už nehnevaj sa podvodom smrdí. Pritom vyšlo najavo, že bol zaslaný na TVOJU adresu a peniaze na TVOJ účet. Takže je logické, že každý kto si pamätá tvoje predošlé problémy s obchodovaním v bazáriku, spozornie a spočíta si dve a dve. Kde je pravda, vieš len ty a súdiť ťa bude len vlastné svedomie.
@sny Milá...ani neviem ako ťa vlastne osloviť menom? Všetko sa dá TERAZ A V TOMTO MOMENTE, V TEJTO SEKUNDE ZMAZAŤ, všetko čo sa napísalo...STAČÍ TAK MÁLO... MOJEJ MAME POŠLEŠ 28,20€ a je všetko v poriadku...Je to fakt také ťažké? Ak áno, nečuduj sa potom aj ostaným maminkám za ich hodnotenia na tvoju adresu, keď si sa zachovala nefér. Ak to chceš rýchle ukončiť, nech sa páči, dala som ti veľmi rýchlu a jasnú požiadavku z mojej strany a už sa nik v tom nebude rýpať. O to sa postarám 😉 a verím že aj ostatné meminky do teba prestanú útočiť...
@katarina111 @sny baby miesto vzajomneho ociernovania sa, byt na vasom mieste, by som sa radsej pokusila vyriesit situaciu aby kazda z vas bola co najmenej stratova.
mne to inak pripada ako nezvladnuta komunikacia hned na zaciatku, precitala som si spravy co si medzi sebou pisali sny a katarinina mamka a mne to take jednoznacne neprislo, ze by sny suhlasila z vratenim tovaru, skor sa ju snazila presvedcit aby si podobny vyskusala a potok to slo tak do stratena
neviem co je pre katarinu akceptovatelne, ale napriklad ked uz sny ma ten kabat u seba, bolo by zbytocne minat dalsie postovne a poslat ho spat ako chce urobit sny. katarina chce peniaze, ktore sny bud nema alebo ich nechce vratit. mozno keby ste sa dohodli, ze ho sny zaradi do bazaru a po predaji posle peniaze aj s nejkym darcekom navyse katarininej mamke . pravda vsetko zavisi na tom ake ustupky ste ochotne obe urobit.
@kararinka prepáč, nesúhlasím, to čo navrhuješ, nemá žiadny zmysel
neviem, načo by mala
@katarina111 - teda jej mama čakať, kým predá sny tovar v bazáre 😕
s takým niečim som sa tu ešte nestretla
v komunikácii jasne katkina mama napísala, že ak súhlasí s tým, že ak po odskúšaní jej nebude dobrý, tak ho môže vrátiť, nech pošle číslo účtu
číslo účtu poslala - takže súhlasila
nešlo to do stratena
ona sa len oblúkom vyhla priamej odpovedi
zacítila zisk, tak poslala čú
a ak si čítala pozorne - tá teta bol len taký výmysel. adresa aj číslo účtu sa zhodujú s reálnou adresou a čú pani sny
a kabát prevzala sny - takže v tomto tiež klamala, že ho má babka- tentoraz
podľa mňa jasne vedela od začiatku, že nebude ochotná vracať peniaze
@katarina111
držím palce, nech sa to vyrieši v prospech maminy 😉 🙂
@kararinka ahoj! Videla som tvoj profil na MK...nemas ziaden inzerat, ziadne hodnotenia, takze sa ti nic taketo nestalo. Lahko sa ti preto pise...je mi divne, ze ides sa zapajat do debaty, ked nemas ziaden inzerat a tym ziadnu skusenost. Je pekne ze sa zastavas sny, ale fakt ti nerozumiem...vsetky baby to doteraz pochopili o co ide, okrem teba... 😎 ň
@macamac dakujem za podporu...
@katarina111 😉 nie je zač 😉
a či známa - neviem
len dúfam, že to fakt vybojujete 🙂
@macamac jeee... Si to moje este videla? Radsej som to vymazala, co ak niekoho obvinim nepravom?
@katarina111 ja vas baby nechapem, zas podozrievas 😉 zijem v zahranici, poznam podobne stranky a ludia su k sebe zhovievavejsi. naco ti bude moja podpora, ked peniaze nedostanes spat, ja som sa snazila najst riesenie pre vas obe
@katarina111 čo som mala vidieť?
@kararinka keby si si citala co mi dotycna vsetko pisala, urcite by si pochopila v akej som situacii 😒
@katarina111 no veru obvinila nepravom 😉 ze nejaka sny existuje som sa dozvedela asi pred hodinou, no nic aj tak drzim palce aby ste to vyriesili.
@macamac o tej znamej...uz som to dala prec 😉
@kararinka dik, cenim si to...
@katarina111 jaaaaj, už mi docvaklo 😉
@traktor chcem sa spýtať
často sa tu spomína, že cez víkend admini nepracujú
ale napr. dnes som si všimla dve premenované diskusie počas dňa, jedna napr. teraz, behom pár minút od založenia
kto teda robí tieto úpravy? admin, nie?
či majú rozdelené kompetencie a teraz pracuje "upravovač tém" ? 😀 😉
či ako?
dík 😉

@sanym 😀 jaaaaj, už chápem 😀
skrátka telenovela 😀
alebo komiks? 😅 😀
len škoda,že na to doplácajú ľudia a prichádzajú o svoje peniaze 😖