icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

katarina111
8. nov 2013

Ale to, ze napisala telefon a adresu mojej mamy ako prva, to je akoze v poriadku...
Ta to sme ako na Valaloch 😉 ta ne? Pripadam si ako v groteske 🤐

bounties
8. nov 2013

@katarina111 to je sila, ty kks!!!

lenocka123
8. nov 2013

@katarina111 ale cosi, vsimla som si ze primitivni jedinci sa hned ohanaju pravnikmi 😀 . Pravda je ale taka ze so ziadnym nehovorila, primitivni jedinci sa totizto najradsej zo vsetkeho vyhrazaju. Hod ju za hlavu. Nestoji ti zato, nicit si zdravie kvoli chuderke. Peniaze od nej ocividne neuvidis, iba si budes nervy nicit nadalej. Je to smutne a verim ze ta to trapi,aj mna by to sralo, ale nic neurobis. Proste ta pekne povedane ojebkala.

matik1
8. nov 2013

@katarina111 nech to rieši s právnikom... ja by som sa rada na to pozrela.... 😀

katarina111
8. nov 2013

Mne ide len o to, aby vratila € a bolo by vybavene... Priznala by si svoju chybu a moze predavat dalej...ja by som sa na nu nehnevala...moze sa stat...urcite ju nieco k tomu viedlo... Ale co, to vie len ona... 😎

lenocka123
8. nov 2013

@katarina111 nic ju k tomu neviedlo,len jej hlupost a chamtivost. Ale aj na nu raz pride 🙂

lucinka2ho
8. nov 2013

😀😀😀 prepáčte,ale musím sa smiať.Tak ona je na materskej,ledva má na účty,ALE!!!Na právnika má...😀😀😀

adahk
8. nov 2013

@sny fú tak toto je čosi, ja sem teda málokedy prispejem, skoro vôbec, ale nad týmto zostáva rozum stáť, zamotali ste sa do vlastných klamstiev, toľko arogancie sa len tak nevidí, Ani trochu sa nehanbíte? Mali by ste sa. O čo vám ide? O žiadne peniaze neprídete, pani si uhradila aj spätné poštovné. Stojí Vám to za to? Stačilo len aby ste sa zachovali čestne, je mi vás ľúto, vyvolali ste takúto diskusiu, len preto že ste arogantná a nečestný človek ☹ ,ohľadne príspevku s právnikom tiež nemáte pravdu aj to ste si vymysleli 😠, napriek tomu Vám neprajem nič zlé a dúfam že sa zachováte správne a vrátite pani peniaze, lebo skutočne má pravdu ona a nie vy, aj keď to manipulujete a vymýšľate si.

macamac
Odpoveď bola odstránená
katarina111
9. nov 2013

Takže všetkým maminkám ešte raz ďakujem za úžasnú podporu!!! Naozaj som to nečakala....ste zlaté 🙂

Dnes mi prišla táto odpoveď: ...SAMÉ VÝHOVORKY 😖 😖 😖
Dobrý deň,obchod nebol zrealizovaný s vami,ale s neregistrovanou užívateľkou Evou Zvolenskou.Je podľa mňa na mieste,aby som veci riešila s ňou a nie s vami,nakoľko medzi nami žiaden obchod nebol.Pochopte,je to to isté,akoby som ja poslala sem muža alebo niekoho iného,aby to za mňa riešil.A len pre vašu informáciu,ktorú si nechcete pripustiť,ja situáciu riešim,ale nakoľko boli miery poskytnuté,kupujúca mala možnosť sa pomerať a moje podmienky obchodu od začiatku jasne hovoria,že tovar späť neberiem a peniaze nevraciam.A ani som nikde nesľúbila vrátenie peňazí,to si zase len vy vysvetľujete po svojom.písala som,že sa o tom budem s dotyčnou,ktorej kabát patril informovať,ale ďalej som to nerozoberala a písomne ani nič nesľúbila.Jediným riešením vidím,že kabát pani Zvolenskej pošlem obratom naspäť a je na nej,čo s ním ďalej urobí.predať jej ho môžete aj vy.
ďakujem za pochopenie,ak s názorom nesúhlasíte ma mrzí,nech to teda rieši pán admin.

lenocka123
9. nov 2013

@katarina111 a ona "tetin" kabat predavat mohla? 😀, ludi ako su ona by mali z fleku blokovat, dufam ze to admin nejak vyriesi,aj ked neverim.

macamac
9. nov 2013

@sny pre istotu ti kopírujem, čo ti písala kupujúca, asi nevieš čítať s porozumením 😉

" "Dobrý deň. Chcela by som Vás požiadať či mi môžete zaslať kabát na skúšku s tým, že vám pošlem peniaze na účet a ak by mi nesedela veľkosť, tak by som Vám ho vrátila. Nedá sa spoliehať celkom na miery. Najlepšie je to vidieť, keď si ho môžem vyskúšať. V prípade, že akceptujete moju požiadavku tak mi pošlite číslo vášho účtu, alebo číslo mobilu, aby sme sa dohovorili. "

čítaš tú poslednú vetu???
" V prípade, že AKCEPTUJETE MOJU POŽIADAVKU ......"

chápeš?
poslala si číslo účtu
prijala si peniaze
poslala si tovar

ALE len pod PODMIENKOU KUPUJÚCEJ!!!!
keďže si obchod uskutočnila, tak si s jej POŽIADAVKOU SÚHLASILA!!!!

chápeme sa????

a že nikde si jej nič nesľubovala...to je tvoj problém, že si to nenapísala a je to irelevantné 😉

jednoducho obchod prebehol a ty si ho realizovala s tým,že si si to prečítala a teda si s vrátením SÚHLASILA 😉

nikde nepíšeš, že nevezmeš tovar späť!!!!
smola! 🙂
@katarina111 je tak? 😉 🙂

bartokami
9. nov 2013

Poviem len toľko,čítala som tu 6 stran dozadu a stačilo mi ,koľko je tu hnevu, sama zloba...čo všetko z vás ženy strší?Vykričniky ktoré tu použivate,niečo strašne....Vykričníkom poukazujete že kričite a máte v sebe plno hnevu ,Používanie smejlikoch --je akýsi vysmech..,a nie jeden ale 4 za sebou?Nestači jeden? Všetko sa dá napísať z mierou a v kľude...Obhajím tu iba jednu žienku,ktorá to vie napísať popravde ,v pár vetach a kľudne a nepoužíva vykričniky ------ @traktor...drž sa...

macamac
9. nov 2013

@bartokami 😉
som si vedomá mojej komunikácie s výkričníkmi - štyrmi, smajlíkmi - koľkými? nerátam. to nie je o tom 😉
ja nie som ani rozčúlená, ani nahnevaná

tu ide o princíp
prečítaj si viac strán dozadu, kde som bola jednou z tých, čo túto pani sny obhajovala, lebo jej vraj bolo uškodené
no a po zisteniach, že vlastne ona sa vie zachovať ešte horšie, píšem k nej tak, aby to ona pochopila 😉
chápeš? je to pre ňu 😉
ako sa do hory volá,tak sa z hory ozýva

chápem,že sa to dá aj inak, ale ja píšem k nej takto 😉

píšem vecne, bez hnevu...ale písomný prejav ho možno v tebe vzbudzuje...smola internetu - nemého písania
tak si nekaz deň 🙂
ja to naozaj neprežívam do odpadnutia 🙂

katarina111
9. nov 2013

@bartokami Keby sa stalo niečo podobné tebe, možno by si aj ty napísala namiesto jedného! aj 5... Mňa najviac štve to, že ja vlastne môžem za to, že moja mama prišla o takmer 30€...a potom tie zistenia ako dotyčná klamala, keď ona preberala balík...no proste čistá katastrofa 😢
Človek sa nemá nahlas ako vyjadriť, tak aspoň tých pár ! a ? navyše pre zdôraznenie v texte. Nie je to zloba, teda v mojom prípade, ale aj čiastočná bezmocnosť. 😔

adahk
9. nov 2013

@bartokami prave pre taketo prispevky neprispievam do fora.
Ale tento pribech ma oslobil lebo je mi luto pani co si kupila kabat a bola oklamana

cherry1981
9. nov 2013

Podla mna zbytocna snaha aj tak ste si vsimli, ze dotycna pani @sny uz nekomunikuje a pravdepodobne ani nebude, zrejme ma vsetko na haku, hlavne je, ze ma peniaze a viac nema dovod s Vami sa bavit. A co je na tom najsmutnejsie, ze dalej bude predavat a klamat ludi.

matik1
10. nov 2013

@sny buď taká láskavá a nevypisuj mi do súkromnej pošty. Vyjadriť sa môžem, na to toto fórum slúži, nie je len pre Teba, keď ty riešiš Tvoje nedoručené obyčajné balíky. Aká si, ukazuješ sama tým ako sa chováš a aká si arogantná. Ja sa v mojom živote takýchto ľudí stránim, takže nevidím dôvod, prečo ja by som mala s Tebou chodiť na kávu, diskutovať a pozerať albumy...Myslím, že som sa vyjadrila jasne.

eva31eva31
10. nov 2013

@katarina111 -kati ja som posiela peniaze tiez na "tuto takzvanu tetu, mne povedala, ze je to kamoska, kde je pravda

katarina111
10. nov 2013

@eva31eva31 ani srnky netušia 😀

katarina111
10. nov 2013

Takže vyyerá to tak, že by som rada poprosila ďalšie oklamané maminky od sny, aby mi napísali, pretože už sme doteraz najmenej štyri 😎 a to nemôže byť náhoda, no nie?
Takže ďalšou je @vevuska1990, @dominikassp, @eva31eva31.
Ktorá bude ďalšia?

sanym
10. nov 2013

@katarina111 s tou vevuskou by som si až taká istá nebola, keď mala problém so sny, môj manžel sa sny snažil pomôcť, obvolal pošty v mieste bydliska vevusky a zistil, že žiadna zásielka odtiaľ podaná nebola, pričom ona tvrdila, že najskôr zásielku podala, následne stiahla, potom tvrdila, že ju poslal priateľ obyčajne... takže u nej by som pravdu nehľadala. Radšej bojuj sama za seba. 😉

katarina111
10. nov 2013

Tak toto hovorí za všetko: naša stará známa SNY 🙂
amandalear Podozrenie na podvod - lia2233

Preverili sme predaj loginu lia2233 a ukázalo sa, že všetky obchody skončili tým, že zásielka sa stratila na pošte. Toto už nepovažuje za náhodu, je tu podozrenie na podvod.

Z toho dôvodu vyzývam všetky poškodené, aby zvážili ďalšie kroky voči tejto osobe.

Informácie o osobe (z podozrivých obchodov)

Adresa osoby:
Mária Oroszlányová, Szondyho 11, 936 01 Šahy (meno bolo použité aj pod loginom marka54321)

Čislo účtu:

0223122435/0900 (toto číslo účtu je použivané aj pod loginmi sny a marka54321)

Podozrenia duplicit: podľa prihlasovania, čísla účtu a adresy považujeme za duplicitné loginy: sny, marka54321. Z toho dôvodu im bolo zakázané obchodovanie v bazári.

Osoba/y za týmito loginmi si navzájom pridávali pozitívne hodnotenia bez toho, aby došlo k obchodu.

Ak máte skúsenosť s touto uživateľkou aj pod iným loginom ako sú hore spomenuté, prosím informujte ma o tom, informácie následne doplním do článku.

ďakujem,

Martin Ďurina

katarina111
10. nov 2013

@amandalear práve dotyčná sny prave otiahla moju mamu o 30€... Hruza... A pritom ma tolko pozitivnych hodnoteni, fakt nerozumiem...

matik1
10. nov 2013

@katarina111 keď admin niečo rieši a dotyčná "spolupracuje", tak jej po nejakej dobe obnovia obchodovanie v bazáriku a negatívne hodnotenia jej vymažú....tak to popisoval admin, niekde som to čítala. Tak toto je ten istý prípad. Teraz som toho názoru, že by tam tie hodnotenia mali ostať, len v neutrálnej podobe, "že napr. bol taký a taký problém, ale riešil sa. Lebo nie všetci čítajú túto diskusiu a potom sa takéto veci zbytočne opakujú....

katarina111
10. nov 2013

@matik1 ano, za to by som bola aj ja...hlavne ked sa to takto dlho natahuje... 😒

macamac
10. nov 2013

@katarina111 😲 to čo je toto??
@martinjasen vysvetlíš nám toto?
ako je to možné, že tu ďalej funguje a podvádza? 😠 🙄

traktor
10. nov 2013

@katarina111 tiez by som riesila len seba..nie ine..pretoze..kazda tu ma pravo sa rozhodnut ako si da balicek poslat, ci obycajne, ci doporucene..ak suhlasili s obycajnou postou, tak isli do rizika, ze balik nemusi dôjst..to , ci predavajuca konala ferovo, neferovo sa zial nedozvieme, kedze obycajna posta sa neda vypatrat..cize aj ked sa tu ukazalo dost stratenych balickov, tak zial..kazda sa rozhodla slobodne pre tu obycajnu postu..ak chceli mat istotu,mali si doplatit. + precitat hodnotenia, ze uz zopar obycajnych balickov nedoslo / tu sa zas ukazalo, ze by bolo fajn , keby boli hodnotenia rozdelene na pozitivne, negativne a neutralne a aj farbne rozlisene..myslim,ze by to velmi ulahcilo /.v tomto nikto nemôze predavajucu odsudit ako podvodnicku,lebo sa jej to neda dokazat...u teba je to ine..tam je to iste a mas narok.. +teda to, ze klamala, ze to islo na tetu a pritom je to jej adresa a myslim, ze aj cislo uctu je jej a nie niekoho ineho ako tvrdila..tu sa to da preukazat..teraz myslim vseobecne..nielen tento pripad tu...

macamac
10. nov 2013

@traktor máš pravdu
len ako je možné, že admin napísal takúto výzvu - čo tu okopírovala katarínka a stále tu tá sny je? a ako sa ukazuje, funguje tu v dosť kontroverzných obchodoch, strácajú sa jej balíčky...a tuto, čo sa rieši teraz, je jasný podvod a klamstvo voči katarínke 😒

sanym
10. nov 2013

@macamac sny sa tu riešila už dávnejšie, nakoniec vraj jeden z tých duplicitných nickov bola jej sestra (čo silne pochybujem), takže z toho vyšla čistá. A teraz tá adresa Márie O. čo píše admin, je adresa sny, len iné popisné číslo. To bude asi tá teta. 😀 😝