icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

dagmar25
12. nov 2013

@traktor este mam dalsie len mi to akosi nejde pridat...takze to este ma pokracovanie...

lilli12
Odpoveď bola odstránená
traktor
12. nov 2013

@jana7 sanca je vzdy,len sa netreba bat a treba to riesit..a hlavne pridavat hodnotenia 😉

dagmar25
12. nov 2013

@traktor ono ked by tom bolo 10€ tak kaslem na to ale 60€ je vela
@jana7 ak by ma upozornila a ja by som to napriek tomu kupila, tak sa vobec nemam prece stazovat, ale ona to prezentovala ako krasna suprava do detskej izby, najhorsie, ze inzerat uz medzitym uplne zmenila.

macamac
12. nov 2013

@dagmar25 kedy zmenila znenie inzerátu vie admin zistiť 😉
takže sa dodatočným znením inzerátu nebude môcť oháňať 😉

dagmar25
12. nov 2013

@traktor
@jana7
A dalsie

dagmar25
12. nov 2013

@traktor
A este k tomu doruceniu, slubila, ze mi to posle uz v pondelok minuly tyzden a poslala az v piatok, ako som posala prislo mi to vcera rano, a hned som reagovala...toho casu vela nemam, lebo mam male babatka, ktore mi velmi nespia, maju silny reflux, ale napriek tomu to nevzdam, stojim si za svojim, ze je to klamarka, takto slusni ludia problem neriesia...

dagmar25
12. nov 2013

Ponukala som jej postovne zadarmo, dobierku, takze nema sa coho bat, uz by som jej to aj poslala aj bez penazi, ale zase chcem mat pri sebe dokazy prosila som ju, chcela som jej email, kontakt na krajcirku, proste hocico...je mi do placu...

traktor
12. nov 2013

@dagmar25 inzerat uz nezobrazuje..ak v nom neskôr urobila nejaku upravu, admin to vie zistit..je jedno, kolko tovar stal..ma byt riadne opisany a pokial sa tak nestalo, tak ma nakupujuca pravo ziadat plnu sumu+ preplatenie oboch postovnych..uvidis ci sa ti ozve, ak nie, oslov potom admina

dagmar25
12. nov 2013

@traktor dakujem, uz som pisala cez admina, ona mi dnes napisala, co som tu predtym zavesila, a teda ze peniaze nevrati...takze pozor na nu...

dagmar25
12. nov 2013

@najkiss152 Ak ste poctivy predajca, peniaze vratte...
Poslem vam to spat na dobierku za 55€, suhlasite?

lenocka123
12. nov 2013

@dagmar25 je mi luto ze ste prisli o tolko penazi, pre pana ved tie fotky su strasne. Ja som tiez takto predavala supravu, myslela som si ze je ako nova,ako som ju isla poslat, pozeram a flaky ktore som si pred uskladnenim ani nevsimla,tak som obchod s ospravedlnenim zrusila a veci poslala zadarmo do krizoveho centra. Ale tato zena ocividne svoju chybu priznat nechce. Moze sa hanbit, ze jej to vobec nieje luto,ze je niekto kvoli nej nestastny,ja by som ani spania nemala.

petribela
12. nov 2013

je to smutné čo niektoré predávajúce dokážu urobiť,,,človek šetrí každú korunku na bazáre kupuje lacnejšia a nakoniec mu dojde domov doslova hnoj,,,je to smutné,,,ja som zatiaľ mala len dobré ohlasy aj s tovarom som bola spokojná,,,len jedine keď som kúpila kočík tak bol špinavý,omrvinky ešte z minulých vianoc,,ja vždy tovar posielam opratý na úrovni aby som sa nemusela hambiť za to čo predávam

dagmar25
12. nov 2013

@petribela dakujem za podporu, je to vsak jasne, je to bohuzial klamarka a dobrovolne peniaze nevrati 😢

dagmar25
12. nov 2013

@lenocka123 dakujem za podporu, ono ak by som to fakt kupila za 20€, tak to az tak neriesim ale dala som jej 60€ za nieco co je nepouzitelne a nepredajne, naozaj by som sa za to hanbila pytat ci i len 1€.

dagmar25
12. nov 2013

@najkiss152
Este raz vas pekne prosim, reagujte na moju ziadost o vratenie penazi, idealne prostrednictvom tohto fora, vsetko co mi sukromne napisete, tu zverejnim.
Som Vam ochotna preplatit postovne a vziat vsetky negativa spat, prosim zamyslite sa nad tym, ci Vam to za to stoji takto okradnut rodinu s tromi malinkymi detmi.
Dakujem

suezana
12. nov 2013

ja nerozumiem, veď keď si za tým najkiss stojí, že je to pekné a dobré, tak nech to vezme späť, však to potom predá niekomu inému, nie???? 😝 😝 😝 😝
@dagmar25 držím palce

jankagabko
12. nov 2013

@sonkaz
dobry den dnes som vam na danu situaciu odpisala, dufam ze to pochopite a toto hoidnotenie vymazete s pochopenim.Jana

sonkaz
12. nov 2013

@jankagabko o.k, počkám na balíček....

najkiss152
12. nov 2013

@dagmar25 Klamarka ste vy, tie vankuše ste dostala gratis!!!! to ste mala vyhodiť ked sa vam nepačia, ale to ste tu nenapisala že tie som vam ani nemala posielať platila ste za zastenu ktoru sme mali na stene na klinčekoch opakujem na klinčekoch!!!!!!!!!!!!!!!! za prehoz zavesy a podsedak na ktorom sa sedi opakujem sedi!!! Takže na nom sedel moj synček nakoko bol použivany opakujem použivany.

najkiss152
12. nov 2013

@dagmar25
@dagmar25 načo sem davate fotky obliečok na vankuše??? že su tam dierky tie ste mala vyhodiť to som vam ani nemala posielať to som mala aj v inzerate a vy to dobre viete,chcete tvrdiť opak??? obliečky boli gratis tak načo riešite obliečky na vankuše zastena bola na klinčekoch nie na palici.

najkiss152
12. nov 2013

MADAM VANKUšE STE POFOTILA A ZA TIE STE ANI NEPLATILA TO STE TU ALE NESPOMENULA .ZASTENA BOLA KLINčEKOCH !! JE TO POCHOPITELNE žE TAM ZOSTALI DIERKY.čI KLINCE PREJDU LEN TAK??? SU NEVIDITELNE??

najkiss152
12. nov 2013

@traktor Vankuše dostala gratis, ale to tu nespomenula ani raz,zastenu sme mali na klinčekoch nie na palici.Ostali dierky nato sa aj použiva aby sa dala na stenu my sme palicu nemali tak sme ju dali na klinčeky.Fotky čo porobila su same obliečky na vankuše ktore nemala ani riešiť ked boli gratis to dobre vedela a dierky na zastene ale na mieste, kde bola pribita na stene.Na podsedaku sedel moj syn na podsedaku sa vačšinou sedi kedže bol použivany.Nech odfoti diery na zastene niekde inde ako boli klinčeky nech odfoti diery na zavesoch aj na prehoze ale to by ich hladala marne!!!

traktor
12. nov 2013

@najkiss152 ako znel presne popis inzeratu?

dagmar25
12. nov 2013

@najkiss152 suprava je cela flakata, znicena a derava, nielen obliecky na vankuse, ale vsetko som pofotila, aj prehoz aj zastena su spinave, sprane a derave, na zavesoch je tiez flak, mali ste ma na vady upozornit.
Ste klamarka, ak si stojite za svojim, vratte peniaze a supravu si predajte niekomu inemu.
A odpovedzte na oficialnu ziadost, ktoru som posoelala cez admina.
Ten nas problem vyriesi.
Ale ako som pisala, priznavate, ze tovar ma vady, ktore ste neuviedli, preto mam narok na vratenie penazi.

dagmar25
12. nov 2013

@najkiss152 a este k tym oblieckam a podsedaku, mali ste to uvedene ako sucast supravy, aj pofotene ste ich mali, aj podsedak, a asi by ste mi ich len tak nedali zadarmo, ak by som supravu nezobrala, takze ja mam za to, ze su sucastou kupy a mali ste mi aspon povedat, ze su potrhane.

dagmar25
12. nov 2013

@najkiss152 a precitajte si riadne moj prvy prispevok, tam som to uviedla, ze ste mi ich dali akoze gratis, najprv si riadne precitajte, potom piste, aby ste nepisali nezmysly.

sanym
12. nov 2013

@najkiss152 povinnosťou predávajúcej je spomenúť všetky vady predávaných vecí (kľudne vynechajme obliečky na vankúše a hovorme o veciach ktoré neboli grátis). Takže ste mali spomenúť aj dierky na zástene, je úplne jedno že sú tam kde boli klince, aj všetky fľaky. Ak ste to neuviedli, ste povinná tovar vziať späť, vrátiť peniaze a uhradiť obe poštovné.

matik1
12. nov 2013

@najkiss152 tovar nebol pravdivo opísaný, pretože by ho nebola kupujúca zobrala. Neopísala ste vady, takže ste povinná peniaze vrátiť+preplatiť poštovné. Nehnevajte sa, ale to čo vidím na foto, nemá hodnotu 60€. V prípade, že dá admin za pravdu kupujúcej, bude Vám zablokovaný bazár, keď peniaze nevrátite. Treba pouvažovať, či to za to stojí...