Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Neviem čo na to povedať, vankuše nech nerieši ten prehoz takto nevyzera neviem ako to fotila ale bol ok!!!! Neviem či je to osvetlene alebo čo bol ok nech si admin pozrie povodny text aj fotky aj všetko. Pridava tu len foto vankušov na ktorych su dierky,ja som jej ich ani nemala poslať aj to nech si admin prečita ta prva foto je nezmysel musela to fotiť nejak NEKVALITNE zavadzajuco .Ostatne su farebne tato je nejaka bez farby.
@najkiss152 ked si presvedcena o svojej pravde a kvalite, vrat jej € a potom si to mozes znovu predat... Naco si robis zle meno? Ja chapem ze peniazky su super, ale najlepsie je sa dohodnut... 😉
@katarina111 Dookola tu pridava fotky vankušov.Mne ked niekto pošle niečo gratis bud to vyhodim alebo s tym utieram prach,lebo vačšinou je to nepoužitelne pre mna🙂 Ja som jej takto poslala všetky obliečky na vankuše ktore tu dookola foti.Zastena mala dierky od klinčekov,prečo???? Lebo bola použivana.A takto sa aj použiva neprikriva sa nou ani sa na nej neleži jednoducho sa pribije na stenu.Prva foto je nezmysel.Prehoz je vo farbe ako su obliečky a zavesy tak nechapem tej bielej fotke🙂ja už na nu proste nemam slov.Podla mna jej nesedia zavesy možno ani prehoz na postel.Možno si myslela že budu zavesy po zem a su kratšie teraz nevie čo s tym a nachadza same chyby.Skusme sa nad tym zamysliť,ja tu vačšinou kupujem použity tovar či su to nohavice trička alebo bundy topanky pre maleho atd,atd s tym že je to nosene .Ked je tričko bledšie, ok ved bolo nosene tak aj prane.Ked su na svetri žmolky ok ved bol noseny isto aj prany. Mne sa žmolky robia po 2-3 noseni.Mne teraz jedna pani( ma skoro 200 kladnych referencii) poslala paradnu bundu kde vo vnutri vrecka bola dierka.To som jej mala napisať je tam diera!! Zatajili ste mi to okamžite mi vradte moje peniaze! Nie,vobec som to neriešila vedela som, že nekupujem novy tovar s vysačkami že to už bolo nosene a pri noseni sa to stane.
@najkiss152 nejde o to, či sa to stane, ale ty ako predávajúca si povinná popísať skutočný stav predávanej veci, každú jednu minidierku. Jasné, stane sa, že si nejaké poškodenie nevšimneš, ale potom si povinná tovar vziať späť. Aj my máme v detskej izbe zástenu, ale rozhodne sa nepribíja na stenu, navlečie sa na dosku a o stenu sa pripevní doska. Ako si tú zástenu vyperieš, keď je pribitá o stenu?
@najkiss152 ano..mohla si predavajucej napisat..nasla som na bundicke dieru..a mohla si sa, pokial ti to az tak nevadilo dohodnut napr.na zlave.. 😉 ..k fotkam tu..pisala si v inzerate, ze to bolo priklincovane na stenu?fakt by ma zaujimalo znenie inzeratu..a podla toho sa da riesit dalej..
No ved aj zastena bola podla nej sprana,musela som ju asi dookola prať,my sme ju mali kratko dali sme ju dole a raz vyprali,takže neviem z čoho bola sprana🙂 Možete byť kludne, peniaze jej posielam spať, ale na tento bazar som zanevrela.Zastenu si pekne krasne priklincujem nanovo, zavesy si zavesim, prehozom prikryjem perinky .
@sanym
@katarina111 Už jej posielam, maš pravdu....kašlem nato,ale krivdu neznesiem.
S @najkiss152 sme sa dohodli tak, ako som slubila, za 55€ jej posielam balicek naspat na dobierku, dufam, ze zasielku preberie a tym padom vezmem negativne hodnotenia na nu spat.
Dufam, ze ako ste pisali, dobierku preberiete, aby som este zbytocne neplatila postovne.
Akonahle ju preberiete vezmem vsetko spat a budem o tom informovat admina a aj tu na fore o tom napisem.
@dagmar25 @najkiss 152 baby ja sa strááááášne teším že ste sa dohodli...teda dúfam, že sa dohodnete a splníte či ste doteraz písali...Naozaj sa niekedy môže stať, že sa dve strany nepochopia a potom sú zbytočné nedorozumenia 😉 Naozaj sa veľmi teším že so v podstate "pomohla" obidvom stranám 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte, objednala som si tovar od PRO predávajucej, tovar prišiel podľa dohody na dobierku, ale nebol tam žiaden doklad o zakúpení / často neobjednavam cez MK či net, ale keď už, tak som mala vždy prilozeny doklad/. chcem si len overiť že to tam má byť, či sa mýlim? Je to na MK inak? Kontakttovala som predávajúcu, ale zatiaľ sa neozvala.
ahojte holky. tak ja som pochodila zle s @martinamatejkomimo prisla som o dost penazi, a nereaguje ani na admini ani na ziadosti z banky. kebyze to mam blizsie tak si idem ich vypytat osobne, mam jej adresu . teraz jej admini zablokovat bazar , ale pozor na nu, moze klamat stale.... prisla som o 17,85€ a plus poplatok z banky o vratenie penazi 16,50 € takze spolu vyse 30€. kebyze mi ona vratila tych 17,85€ ako ma prvy krat obabrala 😠 😠 😠 😠 , tak by som prisla len o 16,50 € . aj to je dost penazi,....
Martina dufam ze si spokojna, ak ked ako pises mas len 20 rokov, ale takto sa to nerobi.... urobila si si hanbu na MK, a mam sto chuti ist to riesit inak,
😠 😠 😠 vsimla si si, ze sa Ti vymazalo aj to jedno hodnetenie co si mala?
verim, ze si uzivas moje peniaze.....len si daj pozor, aby sa Ti to raz nevratilo a ty prides o peniaze.....ucet co si mi poslala bol ok, mam to skontrolovane .....verim, ze si spokojna, ze si sklamala dve male deti ( moje dievcatka ), ktore cakali na ten pikovit multivitaminovy sirup ..., ako si pisala, ze ho mas
zelam Ti krasne sny a vsetko v zivote fajn.... len si davaj pozor ,vsetko sa raz kazdemu v zivote vrati.....
@bounties ja presne viem kolko stoji, u nas stal 4€ ... aj na nete tolko .len je vypredany a ona mi pisala ,ze ho ma doma, vlastne najprv pisala, ze ho maju v lekarni a potom cez ip ked uz peniaze boli na ucte a zacala sa vykrucat, ze nic jej neprislo na ucet ,tak potom pisala, ze ho ma doma.....
@ewwe ale nie, citaj prosim o par stranok skor, tam to pisem...... 😉 mala mi poslat pat baleni, v niektorych lekarnach mali este svoje zasoby, a ona mi pisala ze ich kupovala pre syna, a este ich maju. .... a aj par bab sa mi ozvalo ze ten sirup maju u nich v lekarni. skoda ze som im to nedala kupit,ale tejto osobe,ktora klame,a okrada ludi... aj ju vylucili z jednej skupiny. to som sa teraz dozvedela.... 😠
@zuzin78 nasla som si cas, lebo sa mi to tazko chapalo, ale vidim, ze uz vtedy ti baby vraveli, ze sa jedna o podvod. a pokial tomu dobre rozumiem, tak si zaplatila 16,50 za sirup, ktory ma hodnotu 4-5 eur. potom este ten poplatok v banke 😒 stala si sa obetou podvonicky, lebo ta velmi rychlo vycitila, ze si lahka korist. mala by si byt obozretnejsia, lebo na to fakt doplatia len tvoje deti, ktorym si mohla radsej nakupit za tie peniaze ovocie, ktore je plne vitaminov 😀
ahojte, ako je to s vyskou sumy za strateny balik vinou posty, ked nebol poisteny? dakujem
@traktor Ja tu už naozaj ničomu nerozumiem...som zdesená, zhrozená, sklamaná, podvedená, smutná, rozčarovaná a v konečnom dôsledku poriadne nahnevaná!!!
Dnes mi prišla takáto odpoveď od milého admina:
Ahojte. Pokúšal som sa vyriešiť váš spoločný obchod, avšak nie je možné reklamovať obchod za niekoho druhého. Práve preto považujem obchod v tejto verzii za vyriešený.
Pekný deň prajem emoticon
Mário Šmýkal
@matulik222 Zlatko, pozri akú odpoveď mi dal admin na riešenie problému 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@macamac Vieš ako som dopadla s adminom? Už horšie sa ani nedalo 😢 😢 😢 😢
Moja odpoveď:
Nechápem? To má zase moja mama vypisovať zvlášť? Ona nie je registrovaná na MK, ja zase som. To ako môžete toto napísať? Ja to za vybavené ani doriešené nepovažujem! Žiadam opätovné prešetrenie v mene mojej vlastnej matky. Ona nemá naozaj čas vysedávať pri internete a nemá naň stály prístup. Preto som sa snažila jej v tejto veci pomôcť. Som jej vlastná dcéra. To sa nemôže?
No nehnevajte sa, ale ešte raz zvážte, čo ste mi práve napísal. Je viacero mamičiek čo sa sťažovali na prístup SNY, a mne nikto vypisovať nebude že som ŠPINA...to som ju citovala...
Ešte stále to chcete nechať ako vyriešené? To mám naozaj povedať mojej matke, že všetko môže ona vybavovať od začiatku? Je to dôchodkyňa a stará sa o môjho dosť chorého otca.
A milá predávajúca môže klamať ďalšie mamičky? Takýto prístup od admina som ani vo sne nečakala emoticon
@mariosmykal
poprosím ťa o tvoju odpoveď ohľadne
@katarina111 a @sny
aj sem, pretože sme tu viaceré zhrozené a nahnevané prístupom správcov stránok
problém máme dopodrobna preštudovaný tu v téme
takže prosím ťa, nájdi si čas, prezri si to tu a bolo by vhodné, keby si svoj postoj k danému problému prehodnotil, nakoľko sú tu stovky užívateliek, ktoré si myslia, že v prípade problémov sa môžu obrátiť na asmira team s vierou, že prv, než vyrieknu záver, budú sa snažiť pochopiť situáciu
tu to žiaľ tak nevyzerá, nakoľko stanovisko, ktoré si poslal
@katarina111 je veľmi nespravodlivé a nerieši podstatu problému
a celkovo nechápem, prečo by dcéra nemohla za vlastnú mamu vybavovať obchod
hlavne, že @sny mohla podvodom vybavovať obchod v mene nejakej jej tety, ktorá je ťažko chorá 🙄
( čo je jasný podvod, lebo adresa a číslo účtu bolo užívateľky sny)
ďakujem aj za ostatné kočky, ak si nájdeš čas a odpovieš 🙂
@mariosmykal

@najkiss152 ahoj! Ked si korektna predavajuca a stojis si za kvalitou a cenou svojho inzeratu, peniaze posli Dagmar spat a kolekciu si daj opat do inzeratu 😉 mozes ju znovu predat a nic nestracas...dagmar ti dala slusnu ponuku... Naozaj to nie je jej chyba ze tovar je poskodeny, kedze si nespomenula vsetky detaily, aj mozno ked nie v zlom...