icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

thecheeky
13. nov 2013

stále ma viac a viac prekvapuje ľudská hlúposť. Už by som si aj mohla zvyknúť, nie?

bounties
13. nov 2013

@sanym vedela by si mne tiez poradit? s jednou babou som menila a jej nic nedoslo, hoci som v ten den posielala pat balickov a vsetko doslo do dvoch dni, jej dodnes (uz tyzden) nic neprislo. islo to ale obycajne, tak to sa asi neda zistit,ci?

sanym
13. nov 2013

@bounties ak to išlo obyčajne, zistiť sa to dá jedine tak, že zavoláš na dodaciu poštu a budeš si pýtať k telefónu doručovateľku, ktorá doručuje na dodacej adrese. Ale túto informáciu telefonicky nie sú povinní poskytnúť a ani si to nemusia pamätať. Ale za pokus nič nedáš.

bounties
13. nov 2013

@sanym ok,dik 🙂

dagmar25
13. nov 2013

@luciahamzova dobru den, citala som si Vas problem, a neda mi nereagovat, u mna je skor raritou ze mi pride oznamenie oo ulozeni zasielky, a teda zlty listok, ktory ma informuje o tom, ze mam zasielku na poste, vacsinou musim ist na postu a pytat si balicky, ktore si tiez niekedy necham poslat obycajnym postovnym.
Skuste si na postu zavolat alebo lepsie ist sa spytat na vasu postu, ci to tam nemate...

matik1
13. nov 2013

@katarina111 Tak toto ma veľmi mrzí. No tak zaregistruj mamku a v jej mene skús osloviť admina MartinJasen. Mne pomohol...Keď to vraj ináč nejde.

katarina111
13. nov 2013

@matik1 ved uvidime...

zuzin78
14. nov 2013

@bounties ahoj, pikovit sa dava detom aby mali vsetky vitaminy, a s ovocim sa vsetky vitaminy nedaju nahradit, to by sme museli len travu papat 🙂 clovek uz nemoze verit nikomu......co je smutne..... 😠

katarina111
14. nov 2013

@matik1 Admin sa mi ozval, že to bude etše riešiť, lebo sa mu nedostala informácia, že je to moja mama 😉

zuzin78
14. nov 2013

@sanym presne tak, kupovala som 5 baleni....jedno by sa mi neoplatilo... vsetko stalo 17,85 s postou, a potom ziadost z banky o vratenie penazi 16,50€ .

matulik222
14. nov 2013

@zuzin78 fuu teda aj ten poplatok banky, to je teda riadna pálka, za žiadosť o vrátenie peňazí 16,50 no sila, tak to si prišla o pekný balík penazí asi by ma porazilo...a ta žiadosť bola aspoň kladne vybavená? Lebo ako viem ja tak, peniaze, ktoré su poslané cez internetbanking, alebo príkazom na úhradu sa vymôcť späť nedajú, iba ak sa jedná o platbu cez kreditku, tam to ide vrátiť, preto ma zaráža, prečo ti pani v banke nepovedala, že v tvojom prípade su to zbytočne vyhodené peniaze...

matulik222
14. nov 2013

@katarina111 no este že tak, som zvedavá ako to prehodnotí, dufam,že v tvoj prospech, lebo to by tu bolo už všetko postavené na hlavu...

zuzin78
14. nov 2013

@matulik222 presne ako pises... nic sa nevybavi a asi je ona toho vedoma.... uz jej poslali druhu ziadost o vratenie penazi ale ona to proste ignoruje a to je sila, banka si zoberie peniaze ako poplatok a nic sa nevybavi. mne do telefonu hovorili, a aj manzelovi v banke, ze do mesiaca poslu peniaze spat a uz je to vyse mesiaca a nic. bola som osobne v banke a pani nemohla nic... kym tie peniaze ona neposle nemozu nic. Suoer zakon mame..... 😠

katarina111
14. nov 2013

@matulik222 Veď uvidíme...dám vedieť 🙂

cherry1981
14. nov 2013

@zuzin78 teraz nedavno to davali v lamparni, hned som si na teba spomenula, ze ak sa omylom poslu peniaze na ucet inej osobne akoby sme chceli, banka moze dat iba podnet dotycnemu aby vratil peniaze, ale ked tak dana osoba nevykona ,banka s tym nic nemoze urobit 😠 😠

zuzin78
14. nov 2013

@cherry1981 ale poplatok si banka vypyta a nehorazne vysoky...hroza 😠 😠 😠 😠

cherry1981
14. nov 2013

@zuzin78 No to ano 😠 😠 😠 Zial je to smutne 😒 😒

matulik222
14. nov 2013

@zuzin78 no a v tomto prípade neviem kto je väčší zlodej, či banka, ktorá od teba vydrankala poplatok, ale služba žiadna alebo ta dotyčná čo si jej poslala peniaze a tovar žiadny...no asi obaja su rovnaký..je to smutné, a tak sa mi zdá že sa kradne všade, a je to nová móda, kto ukradne viac a rafinovanejšie...ale ako sa hovorí, "všetko zlé je na niečo dobré"...dufam že sa ti vrátia aspoň tie peniaze od dotyčnej, lebo od banky pochybujem....to su zlodeji iného kalibru..aj napriek tomu ti prajem pekný deň

garonka
14. nov 2013

@zuzin78 to je hrozne čo za poplatok si banka stiahla a aka banka to je? ved to už človek pomaly ked bude zadavať platbu do ib aj stokrat to skontroluje či číslo učtu je správne. Sú to riadni zdierači 🙄

zuzin78
14. nov 2013

@garonka je to csob ale aj vub ma taky poplatok
Mozes skontrolovat cislo uctu aj stoj krat , ked ti dotycna povie ze je to zle cislo uctu atd ... Aj ked v tomto pripade to ciblo uctu bolo spravne

zuzin78
14. nov 2013

@matulik222 aj banka a aj ty dotycna martinamatejkomimo su zlodeji ale toto klamstvo najprv zacala ona .... takze ona je ta podvodnicka banka sa snazi s nou komunikovat ale ked ona neodpoveda tak banka je stratena taky super zakon mame a ona to vyuziva a zneuziva a uziva si moje peniaze

zuzin78
14. nov 2013

@cherry1981 je to smutne a je coraz viac podvodniciek na MK hroza

zuzin78
15. nov 2013

holky ja som dala posledne ultimatum cez IP martinamatejkomimo o vratenie penazi, inac jej tu zverejnim cele meno a aj cez FB jej urobim poriadnu hanbu a ak to nepomoze podam na nu trestne oznamenie ,( sused je policajt ) lebo drzi na ucte moje peniaze....
viem ,ze si to urcite cita, len nereaguje ........

sante81
15. nov 2013

@zuzin78 mala si jej meno zverejnit uz dávno, dat ju na čiernu listinu, takéto vyhrázanie ma ona hlboko vies kde.

zuzin78
15. nov 2013

@sante81 to viem .....

zuzin78
15. nov 2013

@sante81 aj tam som napisala, ale tam sa pisu len nicky ,mena nie

lenocka123
15. nov 2013

@katustek jezis, to je ale hus 😀 😀 😀 , ja nemozem,ani do smiechu to nieje,skor do placu, ked si clovek precita tie komentare, tak aj musi olutovat ze nejaky obchod uskutocnil 😀 😀

lenocka123
15. nov 2013

@katustek a ty si to hodnotenie nakoniec vymazala? lebo ho tam nevidim.Preco?

katustek
15. nov 2013

@lenocka123 no neviem aj mňa to prekvapuje, že to hodnotenie tam nemá, ja som písala adminovi a žiadala o zmazanie negatívneho hodnotenia v mojom bazári ( mojej žiadosti vyhoveli ), ktoré mi napísala dotyčná Lucia... to hodnotenie mi napísala až po mne a niekde som sa tu dnes dočítala, že to je porušenie pravidiel.... ja sa ešte nato spýtam, aby ostatné predávajúce vedeli s kým majú tú česť obchodovať... to negatívne hodotenie z mojej strany mazať nemali o to som nežiadala a keby sa dalo, napíšem jej ho tam znova ... takéto jednanie, hlúposť a drzosť k človeku ktorého nepoznám som ešte nezažila... ale aj taký musia existovať 😅

lenocka123
15. nov 2013

@katustek ja som dala za cely cas negativne len 2 osobam,a obidvom to bolo zmazane, velmi ma to mrzelo, lebo ked takto mazu vzdy tak nemaju ziadnu vypovednu hodnotu potom. Stoji to tu za h... doslova. Tvojej ziadosti mali vyhoviet,ale musela ziadat aj ona, myslim ze takato drza a arogantna osoba si to hodnotenie zasluzila,ale oni jej ho pekne krasne vymazali