Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@domeenika ide hlavne o princíp...ak nemáte čas hľadať veci ktoré inzerujete, tak neinzerujte a nikto Vás nebude rozoberať.
mne sa raz stalo ,ze napisala som mamine ,ze mam zaujem o tovar a este ziadam o rozmery .Mamina mi odpisala asi za 20min-no ja som uz nebola pri pc,az po cca 3hodkach a napisala som jej ,ze danu vec beriem ,naco mi odpisala,ze ju uz predala dalsiemu zaujemcovi ,kt.sa prihlasil po mne 😕 -nechapala som ,lebo bola so ako prva zaujemkyna.A nesedim cely den pri pc a ked mam viacej zaujemcov ja,tak vzdy najskor dam moznost prvemu,druhemu,.....proste v poradi ako maju zaujem 😝
ahojte maminy, chcela by som sa vás spytať, ako to chodí pri predaji keby som bola len začiatočníka. mam doma kopec nenosenych alebo velmi zachovanych vecičiek pre babatko, ale ešte nikdy som nepridala inzerat. a ako tu čítam, ak by mala aj niektorá mamička záujem, tak pochybujem že by mi poslala peniaze predom na učet, teda zaujmalo by ma ako ste začínali vy. dakujem vám za odpoved
@domeenika
ahoj, tak asi sa pani skutočne nudí, to ja by som sa tu musela popísať neskutočne veľa negatívnych hodnotení za to že mal niekto záujem a už sa neozval atd.... Náhodou som klikla na tú "akože čiernu listinu" čo si tu niektoré dámy založili a nestíham sa čudovať. ... Beriem, keď niekto dostane tovar a nezaplatí ho, alebo nepreberie dobierku, ale za takéto niečo písať negatívne hodnotenie a preberať to ďalej....Je tu žiaľ široké spektrum žien a musíme tolerovať aj tie ☹
@sante81 ahoj ja uz predavam len ked mi dopredu zaplatia prevodom,je to v dnesnej dobe uplne najlepsi sposob🙂s dobierkou som mala x zlych skusenosti,takze tak uz jednoznacne neposielam☹ale je to na kazdej predavajucej ako si svoje veci bude predavat🙂ci uz prevodom,alebo dobierkou,alebo osobnym odberom🙂PRAJEM VAM VELA USPESNE PREDANYCH VECICIEK A HLAVNE VEEELA ZODPOVEDNYCH KUPUJUCICH🙂
@mata262
môj názor - toto do hodnotenia nepatrí a určite nie 2X negatívne. Tu prichádza o nejaký "zisk" predávajúca... Nech si to vykomunikujú medzi sebou. Ja mám nejaké vecičky ktoré predávam - neustále množstvo záujemcov, každému odpíšem, odmeriam adt... 90%dotyčných si nedá ani len námahu odpísať, dakujem neberiem, nesedí.., prípadne tovar chcú, viac sa neozvú... To by som asi potom mala každému písať neg. hodnotenie. Negatívne hodnotenie áno - ale pokiaľ veci nezodpovedajú popisu, tovar po zaplatí nepošlú, apod. Medzi nimi nedošlo k žiadnemu obchodu, pani nemá záujem predávať, to je jej problém ☹
@lucia2905 mimochodom este v aprili som mala podobnu skusenost a tiez som dala do hodnotenia,mimochodom tovar ma stale v ponuke 😀 Ja tiez pracujem a staram sa o male dieta a 3 starsie ,ale vazim si zaujemcov 😉
Konverzácia s predávajúcou
Si 3. záujemca Nemáš žiadne nové správy
Ja - 28. apríla o 07:58
dobry den,este su aktualne ?ak ano ,poprosim vas o viac foto /aj podrazku/a premeranie vnutornej dlzky ,dakujem mata
Ja - 7. mája o 07:44
dakujem vam za rychlu odpoved.predavate alebo nepredavate tie tenisky? pred 2 dnami ste aktualizovala inzerat,a na zaujemcov zrejme kaslete,tak na co potom davate inzeraty????????ak nie je aktualny /co podla aktualizacie je/ slusnost kaze aspon odpisat!!!!!!!"
Predajca (vladkajojo) - 16. mája o 15:09
Dobrý deň pani Martinka!!! Ďakujem vám za hodnotenie, dúfam, že vám urobilo radosť po 38 kladných hodnoteniach napísať jedno negatívne....ale v pohode...neodpísala som vám preto, lebo chodím už do práce a nemám toľko času ako predtým, keď som bola na materskej, takže sa ospravedlňujem, že som vám neodpísala....a zato hneď nemusíte takto písať, mne koľké mamičky neodpísali a neriešila som to takto....pekný deň
Ja - 16. mája o 19:13
dobry den ,ale od vtedy ste aktualizovala inzerat,tak ste si mohla vsimnut,ze ma niekto zaujem.JA osobne odpisem ,co naskor.....Keby som videla ,ze nemate aktualizovane inzeraty,tak to tak neriesim.Myslim si ze hodnotenia su tu na to ,aby sme na seba upozornili,ked nie sme spokojne .Ja som si vsimla ,ze mate same kladne hodnotenia,ale v tom momente ,ked som to napisala ,som to tak citila /hlavne po aktualizacii/.Tenisky sa mi pacili a nieco som zhanala pre dcerku..... :(((
ahojte. inak mne sa tiez raz stalo ze mi pisala maminka mala zaujem o nejake tricko tusim. precitala som si to vecer a kedze mam veci na predaj ulozene v posteli tak som si povedala ze miery jej poslem rano a uplne som nato zabudla. az po case som si vsimla ze mi tam svieti zaujemca. napisala som ale pani sa uz neozvala. a z 10-tich zaujemcov ktori chcu premerat alebo maju nejaku otazku tak mozno 2 odpisu ze dakujem ale nesedia mi rozmery alebo nieco take ☹
ja to ani neberiem ako neg.hodnotenie ,len upozornenie ,ze ako predavajuci jedna ....
@janka196 ja mam takych zaujemcov tiez dost ,ale vzdy im napisem ,ci maju o danu vec zaujem a ked ani obraz ani zvuk mazem,pripadne ak chceli aj podklady k platbe -napisem do hodnotka-podla mna je to neseriozne spravanie a hodnotenie je tu na to ,aby sme vedeli ,kto je ako spolahlivy 😉
Aj mne sa stalo ,ze zaujemcu som pozerala , ked som bola mimo domu /mob.internet/ a napisala mu ,ze miery poslem vtedy a vtedy a zabudla som / nie su uz vysvieteni/,teraz to robim tak ,ze ,ze si dam zoradit podla novych sprav a tam vidim 😉
@mata262 ja som tiež písala jednej predavajúcej, ešte 22septembra že mám záujem o čižmičky či sú bez flakov a poškodení a ona mi napísala že sa jej predo mnou jedna záujemkyňa ozvala ale že keby sa náhodou uvolnili tak mi da vedieť,čižmičky má stále v ponuke a inzerát nie je vôbec rezervovaný,tak neviem čii sa ta záujemkyňa predo mnou rozhoduje či zaplatiť alebo nezaplatiť,tak neviem či ešte počkať a ozvať sa jej že halooo čo je s tými čižmičkami 😠
@lucia2905 @mata262 s tym uplne suhlasim "ja to ani neberiem ako neg.hodnotenie ,len upozornenie, ze ako predavajuci jedna .... "..zial, niekedy mi to pripada, ze niektore maminy sa vyslovene nahanaju za pozit. hodnoteniami a akonahle pride negatko, uz je ohen na streche...ale ved ostatne maju narok vediet, s akou maminou maju docinenia, nech ma aj 100 pozitiek
ahojte zienocky... akurat pozeram, ze sa tu rozobera platba prevodom resp. dobierka.... pre mna ako predavajucu je samozrejme istejsie, ked mi peniazky zaplatia dopredu na ucet... no pre kupujucich si myslim, ze je zase opat istejsie, ked sa tovar zasle na dobierku... ako sa tu pisalo... mnozia sa nie len pripady, kedy sa nepreberie dobierka, ale ja pripady, kedy mamicky zaplatia dopredu na ucet a nemaju ani tovar, ani peniazky...
to len na okraj k tomu, ze ja sice na dobierku moc posielat nechcem,, no viem sa vzdy dohodnut... napr. ja ked nakupujem od niekoho prvykrat, tak sa tiez snazim kuk na hodnotenia a ak sa da, tak dohodnut na dobierke...
a co sa tyka velkej objednavky 🙂 ja ked som cakala prve dietatko, tak som tiez vela veci objednala z netu - ako velky balik od jednej predavajucej - neviem ci uz som platila 100 ci 200 eur a boli to skutocne vecicky uzasne a krasne a vykryla som nimi prvy polrok 🙂 takze mne osobne nepride divna velka objednavka od jednej osobky 🙂
@nikolca este pockajte, aj ja ked niekto sa ozve, ze si vec vezme, necham ju v ponuke a cakam kedy mi pridu peniaze na ucet a ked pridu, potom ho vymazem a ked nepridu kontaktujem dalsiu zaujemkynu. Aj teraz som mala taku situaciu, a po tyzdni som sa pytala dotycnej ci posielala peniaze a ona ze nie, ze chce len na dobierku 😠 . Hlavne ze si vypytala cislo uctu 😀 .
momusa" predávala novú nepoužitú hračku a poslala používanú, chýba príslušenstvo a tým je hračka nepoužiteľná, takže určite neodporúčam 😝 😝 😝
No tak mne dnes dorazil jeden balicek a medzi inymi vecami aj jeden biely natelnik za 1,50 ,ktory ma zlte neprehliadnutelne fliaciky,ktore pranim urcite nezidu.samozrejme,ze predavajuca ma na to neupozornila a ani v popise danej veci o tom ani zmienka.. 😒 dotycnej pani som napisala a teda cakam ci sa ozve s vysvetlenim,ak nie, pisem negativne hodnotenie.akoze natelnik stal "len" 1,50 ale po inych skusenostiach,ze nejaka mamina posle zaspinenu ,flakatu alebo inak poskodenu vec a este mi napise nieco v zmysle,ze ja som jedina kupujuca co sa stazuje a je s niecim nespokojna a nakoniec zo mna urobi deb....
@z_d_e_n_a
@monulicka tak ja mam za posledny mesiac dost negativne skusenosti a uz som si povedala,ze nebudem tolerovat ked mi pride tovar nezodpovedajuci popisu a to ani ked dana vec stoji 1 ci 2 eur,nebudem ja zbytocne vyhadzovat peniaze za veci,ktore nasledne nevyuzijem a budem skladovat v skrini 😒
ale zas na druhej strane najdu sa tu aj uzasne ochotne a fakt mile maminy a koli nim sa tu oplati obcas nieco kupit.
@ewana73 uz aj mne sa stalo,ze mi prisla flakata bundicka,a aj ked som poslala pani spat.potom znova tvrdila,ze ona tam nevidi nijake flaky...hnusoba jedna..nechapem tu drzost,akoby sme tu vsetci dookola bola slepi 😠 ..a este sa aj urazila...ze mi musela vracat peniaze..do hodnotenia som to nepisala,lebo mi vratila peniaze..ale dodnes to lutujem..a to mala 3OOdobrych hodnoteni...co mi to aj vykricala,ze ona este s nikym nemala zlu skusenost..NEVERIM!!!nech ma aj milion dobrych hodnoteni...tak ako JA,ktovie kolko este mamiciek nenapisalo??

clovek pracuje viac ako treba... kazdy sa snazi aby sa mala rodina co najlepsie, mila smreko3 kde beriete to pravo mna kritizovat, ze neodpisujem a nasledne mi vypisovat duplicitne negativne hodnotenie, len a len koli tomu ze ja som tu ciapku nepredala prave Vam??? to ozaj nemate nic ine na praci? tymto sa vam mozem akurat tak ospravedlnit, asi uz 2. krat, ze som vytazena pracovne, tak i rodinne... no a ked sem len nakuknem, nemam cas na hladaniepod. veci...