Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
mne sa ozvala zuzkabeno na topánky, dostala odpoveď a takmer týždeň nič 😒 , ešte som jej raz písala, či jej moja správa prišla a stále nič 😖 . Tak som ju vymazala ako záujemcu a po pár dňoch mi píše, že chce vedieť rozmer topánky, s komentárom, že jej aj tak asi budú malé 😠 . Slušne, stručne som jej napísala žiadaný údaj a čo bolo potom? NIČ!!!! Nekonečná , zdĺhavá a obťažujúca komunikácia, ktorá nevedie k ničomu 😠 Takýchto mám "najradšej" 😠 😠 😠 Nebudem jej kaziť inak dobré hodnotenia, ale takéto jednanie................. 😨
@bartokami takze pani sa ozvala,samozrejme tvrdila,ze ona si ziadne flaky nevsimla a ze to bude zazltnute od statia v skrini.fliaciky su jednoznacne od jedla alebo pomarancoveho dzusu alebo coho.. napisala,ze jej mam tovar vratit na moje samozrejme naklady, s cim som ja nesuhlasila ved preco aj.a vraj,ze ci som ho skusala oprat,ze fliaciky urcite zidu.tak ja sa mam trapit s nejakymi fliacikmi?tak som jej navrhla,ze jej predam nejaku potrhanu vec a potom jej napisem vsak nech si ju sama pozasiva 😀
@jarunka111 kvoli tomu by som nedavala hodnotenie...vela kupujucich sa neozve ☹ ,nemozeme im preto davat neg.hodnotka...su aj dolezitejsie veci..ja to robim jednoducho tak ze ked do 2dni sa neozve tak mazem zaujemcu..
@bartokami súhlasím s tebou..keby som každej čo sa zaujíma a viac neozve,dala negatko, asi by si pomysleli..ked niekto nezaplatí alebo pošle poškodený tovar vtedy je negatko namieste..ale za toto 😔 😕 🤐
Ja viem že človek je zbytočne nervozny...ale ja nerýpem do toho zbytočne ak chce ozve sa,ak nie predám dalej..
Sme len ludia nie?? aj nám sa občas stane že nemáme čas tu byť alebo nejde net atd...ja takisto som tu len občas...ale snažím sa každý deň nakuknúť,proste škola ,povinnosti,dieťaťko a prerábanie domu sú mi prvoradejšie ako to, či sa s niekým idem naťahovať o tovar a následne o negatká...
Už som sa tu naťahovala o kopec vecí s kupujúcimi...ale potom som to vzadala...nech je ako chce..ale negatká za toto nedávam..ved niektoré kupujúce s malými detičkami nevedia kde je sever :D
ja to robim presne tak isto...ak sa zaujemca neozve 48 hodin, vymazem ho a basta fidli 😝 😉
@bartokami ja jej to hodnotenie nedám a súhlasím s tebou, ale týmto som chcela poukázať na neseriózne jednanie, lebo aj to je dôležité!!!! A oberá človeka o čas a vážnych záujemcov 😒
@jarunka111 ja som sa naučila brať to tak,že niekto je komunikatívnejší a niekto považuje za odpoveď aj to, keď sa viac neozve 😉
@bodka13 ..no aj ja to tak beriem ak sa neozve,tak zrejme nema zaujem...a ked pride dalsi zaujemca,tak ho uprednostnim..ja tu nebudem nikomu za ,,zaloznu,,proste ked niekto chce odpise..mechce,tak neodpise-beriem to ze nema zaujem..ale cakam tie 2dni..potom ako som pisla mazem..
@bodka13 dobré 😉 ja som to tak tiež pochopila, ale u nej bola v hodnoteniach tá dobrá komunikácia veľmi pozitívne opísaná, no pýtať sa na niečo a dopredu negatívne argumentovť 🤐 to asi nemala vážny záujem 😉
@jarunka111 vieš ono nevyhovieme každému 😖 ...ja som pred nedávnom mala v inzerátoch otepľovačky -boli čierne s červenými a bielymi pruhmi ....a záujemkyňa mi napísala " páčia sa mi,ale ja mám dievčatko-boli by vhodné aj pre ňu?" ...nebolo na nich nič typicky chalanské,tak som jej odpovedala že hej a viac sa neozvala 😒
@bodka13 asi chcela počuť inú odpoveď 😨 , to sú takí ľudia, že sa aj opýtajú, aj už majú svoju odpoveď istú a nakoniec to vyzerá, že nevedia, čo presne chcú. Ale to je každého právo "zmeniť názor", ale za tým aj nasleduje, že za to berie zodpovednosť...anonymita internetu však robí svoje....
@jarunka111 😀 😀 😀 vidíš to ma nenapadlo ...nevadí,otepľovačky sa aj tak predali a ja som spokojná 🙂
Čaute žienky 🙂
tak moje skúsenosti za posledných pár dní nic moc... veľa neregistrovaných záujemcov s "blbými" otázkami, alebo ponukami typu "Dohodneme sa na cene 7€" vec predávam za 10... a podobne
Alebo perlička, jedna mi pár dní dozadu písala kôli rolák body za 1€, či môže prísť osobne, býva tak 15minút od nás, ja reku, ok, kedy čo a ako, nakoniec som jej dala mobil, aby sa ozvala, že reku nebudem tu sedieť celé dni... dva dni mala prísť, neprišla a nakoniec mi včera cez deň prišla správa, že pozrela do skrine, že body v danej veľkosti je malému už malé a že ďakuje, že môžem posunúť 😕 😀 😀 😀
Tak som pol dňa chladla, reku ok, zas nie kôli tomu euru, ale číslo nerozdávam len tak mirnix dirnix a večer som jej napísala, že ok, nech sa má pekne, zmáznem ju a ona mi v noci napísala ešte, že "Dobrý večer, dovidenia" 😀 😎
A ďalšia perla dnes, tovar za 2€, neregostrovaná mamička má vážny záujem, poslala som číslo účtu a vzápätí píše, že na dobierku, že už raz platila dopredu, tovar neprišiel, osvetlila som jej situáciu z mojej strany+podmienky predaja a zatiaľ sa neozvala, no uvidím, či vôbec odpíše...
Takže tak 😀 tak veselo ďalej predávať/nakupovať a nenechať sa vyviesť z miery ťapami 😉 😎
zase som kupila cez MK veci ,ktore by som sa hanbila aj predavat,som naozaj sklamana z predavajucej ,veci vobec nesedeli popisu,skoro som odpadla,ked som otvorila balicek,ktory prisiel dnes,kontaktovala som predavajucu a poprosila ju o mail,ze jej chcem poslat realne foto,ako naozaj vyzeraju ,tak som zvedava ,ako sa zachova a ci mi vobec odpise 😒 😒 😒
@bodka13 ja viem niekedy sa to neda dobre vidiet,ale ja som sa jej aj pytala ci to je v dobrom stave a bez poskodenia,kupila som totiz dve veci,mikinu na nu pani uviedla maly fliacik pri krku od make-upu,o tom som bola informovana,lenze na krku vobec nebol flak ale dve dierky a flaky boli na patentoch na rukavoch a na tricku chyba polovicku kamienkov a dole ako konci je cele pokrutene,co mi pani nepovedala a na fotkach som to bohuzial nevidela,tak uvidim co bude dalej a dufam,ze som neprisla o dalsie peniaze 😢 😢 😢

baby a nerobíte to tak, že pošlem predávajucej na učet sumu ktorá pokryje náklady na dobierku, resp všetky jej vydavky spôsobené poslaním, a ja jej balík zaplatím dobierkou na pošte?